Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
elfelejtette #9594 üzenetére
pci-e 16x 2.0-ás foglalatban is ugyanennyi pontot kapott a kártya, nem kellett azt megfejelni semmivel sem
(azt kellett volna aki kitalálta
)
ahogy mondtam, csak éppen nem azt fényképeztem ki -
kisza25
félisten
válasz
elfelejtette #9585 üzenetére
amúgy azt nem érzed igazságtalannak, hogy
HD3200 vs HD4650
shaders 40 vs 320
rops 4 vs 8
ram 32bit vs 64bit
PCI vs PCI-e4x 2.0igazad van csoda, hogy nem a HD3200nyert
tzsolesz : késő már jön a PW HD4670 GDDR4-es
jut eszembe azon miért csak 1800Mhz-en mennek a ramok -
kisza25
félisten
válasz
bocsi,de kipróbáltam mindkét Pci-e foglalatban,
mindkettőben ennyit kapott, az nem fogta vissza hidd el, csak pont a 2.at fényképeztem le,
az sm2-sm3-mat nézd
a 3Ghz-ből nem profitál a HD3200-as, viszont a memória 600Mhz-ből igen -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Hidd el, egy 64bit-es kártyán már az sem segít, ha 16X-ba rakja.
Egyszerűen nem méltó a 4600-as szériához.
-
Móci
addikt
válasz
elfelejtette #8149 üzenetére
Az 5770 192bit-es lesz, ha minden igaz. Abban azért bízom kicsit.
-
fagy53
nagyúr
válasz
elfelejtette #7938 üzenetére
Megnéztem én is, nem a RAM a kevés! Monitoroztam a Riva-val mindent és egy kivétellel nagyon emberségesen bánik az erőforrásokkal a progi motorja, ez pedig a GPU használat. Ez 99-100%, telítésben van és ez azt jelenti, hogy érzékeny a játék a VGA-ra, a többi résztvevő: vmem / 350MB /, RAM /1.4GB OS-el együtt/, CPU /60-80% /.
A felbontás 1680x1050, AA=2X a többi High. 4X-es AA-val sem rosszabb a helyzet. A játék csak egy kicsit szaggat, annyira amennyire pl a GRiD vagy a DiRT. Ez a játék problémája, esetleg a driverek javíthatnak rajta valamit vagy egy később kiadott javítás.
A gépigény a DiRT és a GRiD között van, nagyon közel a DiRT-hez, ami nem hízelgő a Shift-re nézve! -
kisza25
félisten
válasz
szia az akadozással kapcsolatban:ki kell kapcsolni C&Q-t, vagy egyéb progival fixen tartani a CPU frekit, mert a játék hajlamos rá, hogy nem pörgeti fel rendesen a procit, legalább is nálam ez van C&Q mellett képes 10FPS-t is produkálni és maxban 30-35FPS, viszont fix 2600Mhz(ez az alap X3 710-nél)25-55FPS
-
barnam_
nagyúr
válasz
2GB ram szerintem már régen kevés, nálam a win7 alapból 1gb-t elhasznál, ha sok ablak van megnyitva, többet is. Most pl. 1.5GB-t. Szóval így már kevés a 2GB ram.
-
TA68
őstag
válasz
elfelejtette #7853 üzenetére
Igen jól tudod, az én 4600+ procim is az két magos volt.
-
3shae
aktív tag
válasz
elfelejtette #7780 üzenetére
SZERINTEM halk, de rám ne hallgassatok!
Lövész voltam a seregben...
-
Gyuri27
félisten
válasz
elfelejtette #7780 üzenetére
De az sem halk.
Kölök zafir 2 dvi-s 70-e egy cm 33x házban lakik. 12-s venti elöl, hátul. Nem hangos a kicsike.biega: ha ultra halkat akarsz, tákolás nélkül zafir gddr4-t keress. Az enyémet ne is stirold srác.
-
3shae
aktív tag
válasz
elfelejtette #7777 üzenetére
Úgy lesz!
Jó éjszakát! -
3shae
aktív tag
válasz
elfelejtette #7775 üzenetére
Értem,és megköszönöm a segítő szándékodat,hozzászólásodat!
Üdv.
-
3shae
aktív tag
válasz
elfelejtette #7773 üzenetére
Ha lesz valamikor alkalmam (pénzem) akkor veszek majd egy Chieftec, vagy FSP tápot,de mostanában annyi mindenre kellene költenem,hogy felsorolni is nehéz.
( Egyéb, nem számítástechnikai dolgok )
Látod,hogy a GTO is -számomra- milyen sokáig megfelelt,azt valamikor 2006-ban vettem a táppal együtt. -
3shae
aktív tag
válasz
elfelejtette #7771 üzenetére
LC Power (550 Wattos)
Előtte Codegen volt,de a Prescott magos kazánom kicsinálta
Még szerencse,hogy nem fordítva történt..
Szeretem a Freezert, pedig alig akart felmenni a lapomra. Az északi hídba majdnem beleér,illetve a PWM hűtőbordájától is csak egy hajszálnyira van.
(Abit FP-IN 9 SLI) -
3shae
aktív tag
válasz
elfelejtette #7769 üzenetére
Egy AC Freezer 7 pro,illetve a táp tizenkettes ventilátora van még,mint zajkeltő a gépemben.
-
Def26
félisten
válasz
elfelejtette #7663 üzenetére
Pont ilyen cuccokat vettem a napokban.
Érezhetően jobban futtatja a játékokat 3.5Ghz -en?
Egyáltalán "megéri" ilyen kártya mellett tuningolni a procit vagy majd csak akkor, ha erősebb vga -m lesz? -
Atnhony
csendes tag
válasz
elfelejtette #7666 üzenetére
ja, ha interneten venném. Csak ismerős boltjában veszem. Ott sajna nincs 240-es csak 250-es, és az már 5k-val drágább.
-
kisza25
félisten
válasz
elfelejtette #7661 üzenetére
egyetértek az Athlon II-vel kapcsban, én is azt vennék, ha szűkös lenne a keret, de ha vár még egy kicsit jönnek az olcsó 4 magos Athlon II-k azok lesznek csak az igazi jó vételek
amúgy szerintem a 7750 nem 5200+ L3-al, hanem egy kétmagosított Phenom X4-es -
Atnhony
csendes tag
válasz
elfelejtette #7661 üzenetére
L3-ra gondoltál nem?
-
glutamin
őstag
válasz
elfelejtette #7649 üzenetére
Magyarul nincs értelme
-
danih
veterán
válasz
elfelejtette #7647 üzenetére
Köszönöm hogy felhoztátok az AMD proci különböző generációi közötti teljesítmény-különbséget! Nekem jelenleg X2 5400+ van (2.9 Ghz-n, 1.25V-ra alulfeszelve), gondoltam váltanék II 240-re... Vajh megéri-e?
Ha már erről beszélünk egy 65W Brisbane-nek mekkora a max hőmérséklete? 65-70C? -
TA68
őstag
válasz
elfelejtette #7640 üzenetére
Szia!
Ezek a procik már alapon is kihajtják, nem úgy mint a régebbi X2-esek.(#7645) mcs Hát ez elég csúnya volt egy 4850-től.
Ez is bizonyítja, hogy akinek gyengébb procija van, annak felesleges egy 4670-nél jobb kártyát venni!
-
mcs
veterán
válasz
elfelejtette #7640 üzenetére
Nálam 12576 volt, amikor néztem. 9.6os Catával, 750/1000 órajelekkel, és a proci alapon (x2 4800+@2,5).
Hát igen, eléggé procifüggő mark a 05, főleg, hogy egy Asus 4850el is csak 13338at nyomtam ki. -
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #7608 üzenetére
Hy!
Na megcsináltam a tesztet a Sapphire HD4650 512MB GDDR-as karival (órajelek: 600/700MHz).Elözö adat:
X2 7750@2.7GHz
3DMark05: 13087 pontMai adat:
X2 245@2.7GHz (clock-to-clock)
3DMark05: 13299 pont
X2 245@3.5GHz (22% tuning)
3DMark05: 14006 pontMint látható, azonos órajelen <2% volt a különbség az új AthlonII javára, és a tuning is csak 5%-ot jelentett.
Üdv. -
TA68
őstag
válasz
elfelejtette #7608 üzenetére
Az nem rossz!
Ezekhez a kártyákhoz az erős proci már nélkülözhetetlen. Hiába az erős kártya, ha a proci nem tudja kihajtani. Majd valamikor én is újítok egy Athlon II X2 250-est.Várom az eredményeket, engem is nagyon érdekel!
-
Rossi
addikt
válasz
elfelejtette #7517 üzenetére
Megpróbálom, de ha ez a gond akkor mi a megoldás?
-
F.B.I.
veterán
válasz
elfelejtette #7505 üzenetére
Átlagos felhasználásra teljesen korrekt a cucc, ameddig nem olvasnak PH fórumokat és jönnek rá, hogy nekik mega-gigák és űbertuning kell.
-
SpZ
senior tag
válasz
elfelejtette #7419 üzenetére
igen sajnos felment az ára bár az okát nem tudnom miért emelték...
X2 7750 viszont kitűnő választás a konfigodhoz, és igen jó áron vetted 13 700Ft nagyon jó pénz érte. 16 000Ft viszont sok, pont ma láttam 9600 gt-t 2év garival 17 500ért -
nesa
veterán
válasz
elfelejtette #5631 üzenetére
Es Club 3D hez van Vmod leiras vagy ezis ref kari?
-
fagy53
nagyúr
válasz
elfelejtette #5304 üzenetére
De a hörcsög az baromira nem csípi őket! Na több OFF nincs....
-
Reac^
őstag
válasz
elfelejtette #5301 üzenetére
-
Reac^
őstag
válasz
elfelejtette #5292 üzenetére
Volt átmenetileg egy 3850-256 MSI OC változat moddolható nyákos. De idő hijján nem volt érdemleges próbálkozásom. Most jó áron megtudtam tőle szabadulni, így hát kellett vmi utód. Persze játékot már a 7300-as korszakban sem futtattam. De egy crysis-t csak megpróbálnék már így évek múltán...
(BTW: ha van szabad időm akkor a kocsimat szerelgetem)
-
barnam_
nagyúr
válasz
elfelejtette #3593 üzenetére
Egy Pentium1-re nem raknák olyan hűtést, mint ami azon a C3D-n van...
-
barnam_
nagyúr
válasz
elfelejtette #3511 üzenetére
Igazából úgy értettem, hogy ha az oldallapra rakna egy ventit, és az kifele fújna, mennyit javítana az eredményen.
szerk.: és ha befele fújna?
-
barnam_
nagyúr
válasz
elfelejtette #3506 üzenetére
És ha úgy állítaná be, hogy kifelé fújjon a venti?
-
Symbio
senior tag
válasz
elfelejtette #3475 üzenetére
Tehát ha pl max 3000-et pörög, akkor az 90? Tud annyit pörögni egy ventilátor? Hiszen akkor szinte áll
Még nem találkoztam olyannal, ami ment 200 alatt, értelmét sem látom, mert légszállítása akkor szinte 0 (főleg egy ilyen kicsinek). De ha Ti mondjátok...
-
kem
addikt
válasz
elfelejtette #3487 üzenetére
Nem, mert kb. 3napos a kártya, nem akartam hozzányúlni amíg le nem jár a cseregarancia... Meg nem is ismerem még annyira, hogy alacsonyabb hőt várjak el tőle.
-
kem
addikt
válasz
elfelejtette #3485 üzenetére
nekem alig forog a venti. Asszem 30%ra pörög maxon terhelve. manuálisan feltudom tolni 100%-ig, de akkor üvölt. magátol alig pörgeti fel a ganéja
-
Symbio
senior tag
válasz
elfelejtette #3466 üzenetére
Elárulná nekem végre valaki, hogy a zafir venti mihez képest 3%-on megy?
Vagy azt, hogy ez mekkora fordulatszámot jelent? Nem tudok mit kezdeni az infóval.
-
barnam_
nagyúr
válasz
elfelejtette #2898 üzenetére
Sapphire-hoz képest jó, a 2600XT-m is 75°C körül volt.
igen, a CV jobban melegíti a gpu-t mint a játékok. nem lesz semmi baja a kártyának attól, mert 70°C-n megy.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
elfelejtette #2898 üzenetére
Én lecserléném a pasztát, az okozhat ekkora difit. Csak vigyázz, mert olyan szürke trutyi van rajta, amit bolygatás után nem lehet visszakenni. Szerencsére nem az a ragadós vacak, amit alaplapokra szoktak tenni, de nekem pl. egy speciális wurth valami autós tisztítószer szedte le.
tzsolesz: na ja, krájzisz ki fog maradni az életemből. Most majd HL2 EP2 jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest