- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Asbee
veterán
válasz
#21346560 #27624 üzenetére
Azt mit jelent, hogy szépen? Mert teszten max grafikán a 6850 olyan 30 fps-t tud ami azért távol van a széptől szerintem. Nem beszélve a max vram használattól ami FHD-ban nálam olyan 2-2,5GB (max grafikán). Nem a kártyát akarom fikázni, de azért magunkat ne csapjuk be FHD-ban újabb játékokhoz kell a kompromisszum rendesen a karival.
-
-
itar
újonc
válasz
#21346560 #27447 üzenetére
Két gond is volt, egyrészt nem a saját biosa volt rajta (szervizben volt a kártya Aqua -nál és valamiért tök mást tettek rá), bár ez önmagában nem oldotta meg a pixelesedést. Viszont átdugtam a másik DVI portra, és azóta nincs hiba. Elvileg a Single Link DVI -re van most kötve a monitor, ha a képeket jól értem.
-
L4mie
veterán
válasz
#21346560 #27435 üzenetére
szerintem arra kíváncsi, hogy tesztekben kb milyen erősségű a kártyája, és melyik tesztben mondjuk egy random kártya ati vagy nvidia kb. milyen erős.
Ajánlom a Toms hardware vga chart oldalt. -
Whysperer
addikt
válasz
#21346560 #27426 üzenetére
nem tudom optimalizálsá ,hogy van ez azóta ilyen amióta kijött a BF4 mantle patch és még nincs driver ,de belehett írni a profile fileodba ,hogy redner.....core a parancs
GstRender.Thread.MaxProcessorCount 8 és [link] és ezek után nagyon kassz. persze fx6xxx cpunál core 6-t kell és ezek után olyan szinten jó lett a játék. nekem eddig micro lagjaim voltak FULL HD minden low-n most meg FULL HD ultra minden . Én igaz mst teszt miatt beraktam ,de ki szoktam szedni a AAA-t és az Ambientet akkor még ettől is több az FPS-em! Csak megtanulnak már programozni a srácok és a tartalékokat is kihasználják amiket tudnak ezek a gépek!
Amúgy Én is cserélni akartam ,de így még várok vele. Főleg ,ha majd a 6850-esre is jó lesz az AMD mantle driver ahogy ígérték!
-
Whysperer
addikt
válasz
#21346560 #27423 üzenetére
az elején azért 20-25 mert be volt kapcsolva a FRAPS felvétel ,de mikor ki van kapcsolva akkor látod fentebb fog menni. igen elrontottam mert fraps nem vette fel a FPS kiírást és akkor nem is akkor mikor csak játszok így gyorsan kikapcsoltam és felkaptam a telefonomat. Elején láthatod afelbontás menüt aztán a felétől láthatod az FPS-t ami FRAPS nélkül megy!
Hja és bocsi fejjel lefelé van mert gyorsan fel kellett töltenem ,de ha akarod akkor holnapra feltöltöm simán!
második link is az Én gépem [link]
-
Beri
addikt
válasz
#21346560 #22673 üzenetére
A 48xx 120 foknál tiltott és nagy valószínűséggel (ugyanúgy szilárdelektrolitos kondik, stb.) ezek sem teszik hamarabb.
Smani: Tudom, hogy elírás, de attól még igaz. Nem kell azt a hőmérsékletet sem nézni.
Soha nem fogom megérteni, hogy az egységsugarú júzer minek vizslatja a load-okat, hőmérsékleteket, szabad memóriát, stb., amikor mindene hibátlanul működik. Oké, értem én, hogy kíváncsi, de a kártya sokkal jobban tudja, hogy mikor túl meleg. Nem lehet megsütni egyiket sem. Nagyon kemény voltmoddal ÉS elégtelen hűtéssel lehet érdekes dolgokat elérni, de aki felteszi a "nemtúlmelegakártyám" kérdést, annak nagy valószínűséggel nem ez a célja. Ha mégis és a VRM gyorsabban melegszik túl, mint a GPU és valami csoda folytán ez hardverhibához vezet, akkor visszaviszi szépen a kártyáját és addig veri az asztalt, amíg ki nem cserélik. Égésnyomhoz ugyanis még ez is kevés.
-
Byga007
aktív tag
válasz
#21346560 #22285 üzenetére
Sziasztok olyan problémám van hogy végre összeraktak a crossfire rendszeremet. Xp van telepítve és nem raktam újra a rendszert mert előtte is ez a rendszer ment a gépemen de a catalist felismerte a crossfire -t és be is pipáltam ahol be kell kapcsolni de nem vettem észre egy játéknál sem teljesítmény növekedést maradtak a fps ek amennyik voltak valaki leírná hogy kellene csinálnom ?? alaplap msi 990xa-gd55 2 Gigabyte hd 6850 oc
-
echterion
nagyúr
válasz
#21346560 #21542 üzenetére
Én például mindig kihozom az alapfeszen elérhető legnagyobb teljesítményt, mert az úgyis benne van, csak a gyártó nem hozta ki. Ebből gond nem lehet, ha nem stabil, vissza kell venni. De az, hogy benne marad a plusz teljesítmény, nekem nem elfogadható, így tuningolok.
-
kisza25
félisten
válasz
#21346560 #21542 üzenetére
ha nem emelsz feszt, csak a gpu-t húzod meg attól tutira nem fog elpukkanni semmi, van egy HD4830-as karim ami soha nem lett az alap 575Mhz-en üzemeltetve, hanem 700Mhz-en ment mindig és már gari sincs rá és még mindig bírja, most éppen az van a gépben, mert az asus selejtes volt épp ma vitték el kíváncsi leszek mikor kapok helyette másikat
ja az alapon ment tönkre, de erre van a 3év gari -
Dark KillerX
addikt
válasz
#21346560 #21074 üzenetére
Tudom mire célzol
,hogy a vga-ra nem kívánok többet költeni,de házra igen,de a lényeg ez [link] !Nem én kértem,gariba ez kaptam a GTX460(768MB) árában,vagy pedig a 7770-et,esetleg megkérdem hogy ráfizetéssel kapok-e jobbat!
Amúgy meg ne kérj mást számon,hogy miből mennyit költ!Pont!
Beri Megy az Oc 925/1150MHz-en stabil!
-
Dark KillerX
addikt
válasz
#21346560 #21050 üzenetére
Nem kell a user fail szerű duma!!Nem teheti meg mindenki,hogy 5k-t rádobjon egy karira,ha ugyanazt tudja,minek!
,mert amúgy a VTX ár-teljesítmény viszonylatban bajnok!
Teljesítménnyel nincs gond,csak hát ezek a hibák,elég zavarok!A másik pedig,hogy gariba ezt kaptam,szal nem kp-ért vettem!
-
zserbox
őstag
válasz
#21346560 #20745 üzenetére
mindkettőbe benne van a "videó"
amúgy eredeti kérdésre visszatérve minnél jobb proci i5 - i7 és inkább vmi nvidiás videókártya mert a CUDA magokat van amelyik videóvágó tudja használni de annyival az se gyorsabb szal i5 2700k 4.7 Ghz-en azt csókolom
(#20746)Blue@X
ezek a vegas-os diagrammok
hát nagyon informatívak
mondjuk igen kérdés hogy mit akar mibe konvertálni meg stb. -
belinho
senior tag
válasz
#21346560 #20372 üzenetére
Ha átlagot nézünk akkor 10%-al vezet a 6850 a 7770 előtt a ph-s tesztben, ez annyira tényleg nem sok, viszont ahol én néztem ott egy msi 6850 36200ft és egy Sapphire 7770-en 41500ft, szóval "erősebb és olcsóbb"a 6850-en átlagot nézve. Az árak mindenhol eltérőek, de van 7770 45 ezerért is, amiért már egyes helyeken kapsz 6870-et. Tehát mindenki a 6870-et venné és ezt az AMD-nél is tudják s inkább a 7-es radeonokat erőltetik, mert azon több a haszon.
Amíg nincs NV rivális addig az AMD nem nagyon fogja csökkenteni az árakat.
Szóval ha továbbra is forgalomban tartaná az AMD a 6-os szériát, akkor nem fogyna a 7-es sorozat. Mire a 7770 olcsóbb lesz addigra te már sehol nem kapsz 6850-et! -
belinho
senior tag
válasz
#21346560 #20364 üzenetére
Runo!
Olvasd el még egyszer amit írtam!
A kártya teljesítményét figyelembe véve jóval drágább, mint ahova pozícionálva van! A 7770 a 6850 alatt teljesít, viszont mégis drágább, ha a piacon maradna a 6-os széria senki nem venné az újat, érthető az AMD lépése.Zozzohun!
Ez egy rossz példa volt, Crysis 2 alatt meg kemény 2fps-t ver a 6870 a 7770-re, ami kb 7%, árban meg nem ennyi a különbség,de min fps-ben meg már a 7770 jobb a 6870-nél! Átlagot kell nézni nem kiragadni egy játékot. -
Alister71
nagyúr
válasz
#21346560 #20207 üzenetére
Nekem mindkét alaplapom Gigabyte, az egyik AMD, a másik Intel. sőt az 5670-esem is Gigabyte. Semmi gond nem volt még velük. Persze lehet, hogy ezek még a boldog békeidőkből származnak
A 6850-esem pedig VTX3D, amit szintén nagyon sokan nem vennének meg, és több mint 1 éve megy a legkisebb hiba nélkül. Azon sem gondolkoztam, hogy lecserélem a hűtését, pedig eddig nagyon kevés vga-m gyári hűtőjével voltam megelégedve. -
zoleeno1
veterán
válasz
#21346560 #20202 üzenetére
Attól még, hogy te kifogtál egy jót, az nem azt jelenti, hogy megbízható a gyártó. Nem azt mondtam/tuk, hogy az összes giga sz@r, hanem hogy azonos eladott példányszámot nézve sokkal több a hibás/selejt darab, mint más gyártónál. Ez meg tény, vitatkozhatsz vele napestig...
-
-
miresz
veterán
válasz
#21346560 #20085 üzenetére
Az a jó benn,hogy nem csak 10 panaszkodik..... Én régen eléggé farorizáltam a Gigát,rengeteg gépet építettünk össze Giga lappal,kártyával,mert olcsó volt,és jó.De most a saját "bőrömön"tapasztalva nem ajánlom senkinek,főleg a VGA-ikat. De rengeteg lapot is hordanak vissza haverhoz a boltba,ahol besegítek én is.Ezért inkább már nem is nagyon hoz a nagykerből Gigát,inkább az olcsó kategóriában az ASRockot hozza. (reméljük ez nem jár úgy mint a Giga)
-
Biga123
addikt
válasz
#21346560 #19675 üzenetére
Te fogod neki elmagyarázni lépésről lépésre újra és újra hogy mit hogy csináljon? .. mert látszólag fogalma sincs a történetről.. előbb nem árt azért körülnézni hogy mit is akar csinálni az ember szvsz. és mivel jár ha pl elszúrja.. és amennyire tudom ez nem egy flash-elős topic csak neked :[link] + ott a ph kereső is párszor már le lett itt is írva..
amúgy meg csucsbicep-nél a pont..
-
Andris837
senior tag
válasz
#21346560 #19024 üzenetére
Runo!!
Erre nem is gondoltam látod. Pedig milyen egyértelmű. Valóban lehetséges, hogy a processzor "tuningja" miatt volt a hiba. Egy i5-2300-am van. Fel lett küzdve 2.8-ról 3.3-ra. Lehetséges, hogy ez lesz a gond. Most visszavettem 2.8-ra. Meglátjuk.
Köszönöm a segítséged.
-
-
miresz
veterán
válasz
#21346560 #18619 üzenetére
Proci limitje,majd a későbbiekben lesz,amikor kevés lesz egy akármilyen 2 magos proci egy adott játékhoz. Ez arhitectúrális kérdés lesz jobban a jövőben szerintem,nem Mhz. Az egy szállban erős kevés "magos" procik akkor lesznek kevesek.
És ez elég közeli jövő a készülő játékok motorjait nézve.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
#21346560 #18616 üzenetére
Az új drivereknek köszönhetően én 1600x1200ban ami nagyobb felbontás kapom azt az FPSt amit ők 1680x1050ban.
Warhead teszt PH beállításokkal.
Warhead VeryHigh 4xAA
Warhead VeryHigh 8xAA 6870Crossfire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged