- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
realmadrid92 #27172 üzenetére
Akkor passzolok, nekem akkor volt hasonló tünet, amikor nem egyeztek meg ezek a dolgok.
-
drlovi
aktív tag
válasz
realmadrid92 #27168 üzenetére
nálam is ilyen! ha lehuzod a tvt akkor jó lesz.a konkrét okát sajnos nem tudom.
-
szasanyi
félisten
válasz
realmadrid92 #10160 üzenetére
Jó kártya, de tedd fel azt a BIOS-t ha még nincs rajta. Nálam csak azután lett 100/150 az IDLE órajel.
A VGA BIOS frissítése nem veszélytelen, de nem is nagy ördöngösség. A legegyszerűbb a pendrive-os módszer. De mivel az nvflash DOS alól fut ezért kell csinálni egy DOS-os bootolható pendrájvot. Amik kellenek még:
- HP USB Disk Storage Format Tool
- USB-DOS
Pendrive-ot megformázod (FAT32), HP Format Tool segítségével megcsinálod a DOS-os (azaz BOOT) pendrive-od, aztán a kártyához való (ONLY FOR SKU# 11179-00 , P/N:288-1E177-100SA , 288-1E177-100KC) letöltött és kicsomagolt BIOS fájlodat simán rámásolod a pendrive gyökér könyvtárába.
Belépsz a gép BIOS-ába és beállítod hogy USB-ről bootoljon, majd azt követően látod, hogy C:/ és utána közvetlenü (szóköz nélkül, kisbetűkkel) beírod azt, hogy flash
Onnan kb. 1 perc, és restart. -
realmadrid92
tag
válasz
realmadrid92 #10160 üzenetére
fölöttem feljebb pár sorral azt írták ha nem értek hozzá, akkor inkább ne nyúljak hozzá, márpedig még sose csináltam ilyet...
-
szasanyi
félisten
válasz
realmadrid92 #10157 üzenetére
Ilyet vettél végül? Csak mert ehhez van viszonylag friss, 2011.01.04-ei BIOS amit érdemes feltenni!
-
válasz
realmadrid92 #10153 üzenetére
Szerintem rohadtul mindegy
gyakorlatilag nulla a kettő között a fogyasztáskülönbség. Feszt leveszi mindenképpen: az számít igazán, nem az órajel
Emiatt nehogy elkúrd a VGA-dat ha nem értesz hozzá...
-
Alister71
nagyúr
válasz
realmadrid92 #10155 üzenetére
A Techpowerup-on a legutolsó biosban, 100/150 van.
mod: van sima is a tech-en, abban is 100/150 van. Én nem beszéllek rá bios update-re, mert ha valami gond jön közbe és nem tudod megoldani, engem fogsz okolni.
-
Alister71
nagyúr
válasz
realmadrid92 #10153 üzenetére
Milyen gyártmány?
-
polonic
félisten
válasz
realmadrid92 #10118 üzenetére
Na most próbáld meg a driver sweeperrel leszedni a drivert és utána feltenni.
(#10119) polgcsabi
Szia!
Mi van a kártyával? Tán megérkezett? És akkor?
-
polonic
félisten
válasz
realmadrid92 #10115 üzenetére
Igen, tedd azt.
-
polonic
félisten
válasz
realmadrid92 #10113 üzenetére
Rendesen leszedted az előző drivert?
-
polonic
félisten
válasz
realmadrid92 #10110 üzenetére
Talán mert már az everest egy régi elavult vacak.
Újabb verziót használj belőle, aida64 a neve. -
szasanyi
félisten
válasz
realmadrid92 #10096 üzenetére
Sapphire HD6870 1GB saját teszt alapon és TOXIC órajelre tuningolva. A kártya alapfeszen ment (kevesebb mint a TOXIC órajele), és sztem nem ez a vége. És méh egy kis 3DMark11 is.
A kártya szinte hangtalan, de kellően hatékony hűtéssel van szerelve. Én negatívumot nem tapasztaltam, és végig a 11.4 drivert használtam hozzá. A tuning nem erősségem, nem is szeretem különösebben ezért nem is néztem meg mi lehet a max. stabil órajele.
Remélem ezek az is infók segítenek valamelyest. -
Wukiwo
senior tag
válasz
realmadrid92 #10096 üzenetére
megspórolhattál volna egy tuning mizériát hiszen az 5-ös széria erősebb
Én is 6-os szériával kezdtem aztán rájöttem,hogy az erő odaát van az 5-ösöknél
Persze jók a 6-osok is de felesleges tuningolgatni ha van gyorsabb.
-
Wukiwo
senior tag
válasz
realmadrid92 #10093 üzenetére
5870?
-
polonic
félisten
válasz
realmadrid92 #9808 üzenetére
Nem kell messzire menni, itt házon belül, a ph-n meg tudod nézni a teszteket.
Erre nem gondoltál?
Azokban le van írva általában. -
Pala
veterán
válasz
realmadrid92 #9808 üzenetére
Idle-ben is kb. 30W a különbség a kettő között (Anandteches 6850/6870 teszt alapján).
-
szasanyi
félisten
válasz
realmadrid92 #9806 üzenetére
A HD4870 elég régi, és a HD68xx tesztekben már nem nagyon szerepel.
MOD: van egy fogyasztási táblázat, amiben mind2 szerepel.
-
szasanyi
félisten
válasz
realmadrid92 #9775 üzenetére
Vapor-X alapórajeles, azaz 900/1050@1.175V míg a TOXIC 970/1150@1.188V gyári BIOS beállításokkal megy. Ez minimálisan több hőleadást és fogyasztásnövekedést eredményez, de azt nem tudom uo. hűtése van-e.
-
szasanyi
félisten
válasz
realmadrid92 #9768 üzenetére
Vapor-X verzió hőkamrás rendszerű hűtése halk, és kellően hatékony. Az MSI TwinFrozrII ahhoz képest hangos, viszont valamennyivel jobb a hűtési teljesítménye. Nem tudom mennyire számít a hűtő zajszintje, de vedd figyelembe, hogy a az MSI hűtőjén terhelés esetén akár 2x 31000 f/min fordulattal tekernek a lapátok, és a zajszint ezzel egyenesen arányos. Úgy tudom a az MSI 6870 HAWK kártyák TwinFrozrIII hűtője e tekintetben jobb, de az - sztem - méltánytalanul sokba kerül.
Az általam használt 6870 - mint már írtam is - gyakorlatilag hangtalan, mivel van egy ház és egy CPU hűtő is mellette, így terhelés esetén ~1600 f/min fordulatnál sem hallom a hangját. Tuningban sem rossz, alapfeszen stabilan tudja a TOXIC 970/4600 órajeleit, magasabb órajelen meg nem próbáltam (nem is látom értelmét). -
Erdei88
veterán
válasz
realmadrid92 #9768 üzenetére
Nekem volt Gigabyte. Nem mondanám hangosnak viszont szó szerint 0-a tuningpotenciállal rendelkezik.Feszt nem lehet állítani rajta, cserébe 20Mhz emelés után és merevre fagyott. Jelenleg ilyen kártyáim vannak. Maximálisan meg vagyok vele elégedve. 1000/1100-on megy alapfesszel, igaz feljebb nem néztem. Jó a hűtése és viszonylag halk, gondolom a VaporX ennél ,még jobb hűtéssel rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest