- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
nihill #22100 üzenetére
Azért hoz némi pluszt az erősebb proci,főleg a minimumok terén,de nem is ez a lényeg!
A csere azért lesz amúgy platform irányú,mert a mostani már régi,és emellett megúszom kb 35k ráfordítással a cserét,szal az nem olyan rossz!
Persze jó lenne azt a 35k-t vga-ra költeni,de mit kapnék érte,(meg hogy a 6850-et mennyiért tudnám eladni?
),max egy jó árasított GTX480-at v 6950-et,amiket nem szeretnék(tápot nem akarok venni
),viszont a 7850 meg még nagyon drága!
Úgysem lesz mostanában(1 éven belül) nagy ugrás gépigények terén max GTA5,de az hol van még!Na meg a sok konzolport játék!
-
Atrix
csendes tag
válasz
nihill #20288 üzenetére
Legutolsó driver volt fent, de már próbáltam több előző drivert is.
CCC-ben nem állítottam semmit.
Ha mozgatom az ablakot, akkor még zavarosabb lesz a kép, mert a kis kockák elkenődnek. Aztán amikor bezárom, újranyitom, akkor egy ideig OK.
Igazából nem melegszik annyira, bár 2D-ben a 45 fok talán nem olyan jó, a venti 30%-on megy és már itt is elég hangos.
Hát igen, sokat vacilláltam, hogy milyen kártyát vegyek, de a sapphire-t mindenki csak dicsérte, így ezt választottam.Na mindegy, hétfőn megy vissza boltba.
-
-
Andris837
senior tag
-
válasz
nihill #19738 üzenetére
Szerintem eddig is váltogatta, nem lehet, hogy nem figyelted?
Alapon stimmt a 100/150, de hardveres gyorsítástól függ, mikor mennyire nyomja fel. Meg játéktól is. Tehát igénybevételtől függően váltja az órajelet. Ez nem hiszem, hogy tuningfüggő volna...Ha már itt vagyunk:
Szerettem volna lefele húzni az órajelet, mert pl Stalker SoC alatt feleslegesnek érzem a 100+ fps-t. Afterburner a monitor progi, abban hiába toltam le a csúszkát bárhová, látom, hogy memória maradt alapon (1050), core clock meg 775 (920 helyett)
Váltottam Trixxre, helyzet ugyanez. Lehet, hogy inkább a Catalystot kellene piszkálni, abból ért?
-
HabyRolika
tag
válasz
nihill #19706 üzenetére
ha esetlegesen arra kerül a sor hogy cserélsz akár azért mert a mostanit gariztatod vagy csak jobbra vágysz a Sapphire 6870-et nagyon ajánlom!!!! 1 hete vetem meg én is és nagyon igazuk volt a többieknek iszonyat jó kari...nekem nagyon bejött nagyon jó!
csucsbicep neked is még 1x köszönöm hogy oly kitartóan válaszoltál a sok hülye kérdésemre
-
Hegyirabló
veterán
válasz
nihill #18459 üzenetére
Hát most hétfőig idegeskednem kell, hogy hogyan fognak hozzáállni a dologhoz.
Nekem ez most teljesen tönkrevákta az évvégémet, enni-inni, jólérezni akartam magamat, helyette most nyomozhatom, hogy mi a baja a kártyának. Ugyanis sajnos (vagy nem sajnos), mivel újságíró vagyok, számomra munkaeszköz a számítógép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest