- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
nihill #22100 üzenetére
Azért hoz némi pluszt az erősebb proci,főleg a minimumok terén,de nem is ez a lényeg!
A csere azért lesz amúgy platform irányú,mert a mostani már régi,és emellett megúszom kb 35k ráfordítással a cserét,szal az nem olyan rossz!
Persze jó lenne azt a 35k-t vga-ra költeni,de mit kapnék érte,(meg hogy a 6850-et mennyiért tudnám eladni?
),max egy jó árasított GTX480-at v 6950-et,amiket nem szeretnék(tápot nem akarok venni
),viszont a 7850 meg még nagyon drága!
Úgysem lesz mostanában(1 éven belül) nagy ugrás gépigények terén max GTA5,de az hol van még!Na meg a sok konzolport játék!
-
Atrix
csendes tag
válasz
nihill #20288 üzenetére
Legutolsó driver volt fent, de már próbáltam több előző drivert is.
CCC-ben nem állítottam semmit.
Ha mozgatom az ablakot, akkor még zavarosabb lesz a kép, mert a kis kockák elkenődnek. Aztán amikor bezárom, újranyitom, akkor egy ideig OK.
Igazából nem melegszik annyira, bár 2D-ben a 45 fok talán nem olyan jó, a venti 30%-on megy és már itt is elég hangos.
Hát igen, sokat vacilláltam, hogy milyen kártyát vegyek, de a sapphire-t mindenki csak dicsérte, így ezt választottam.Na mindegy, hétfőn megy vissza boltba.
-
-
Andris837
senior tag
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
nihill #19738 üzenetére
Szerintem eddig is váltogatta, nem lehet, hogy nem figyelted?
Alapon stimmt a 100/150, de hardveres gyorsítástól függ, mikor mennyire nyomja fel. Meg játéktól is. Tehát igénybevételtől függően váltja az órajelet. Ez nem hiszem, hogy tuningfüggő volna...Ha már itt vagyunk:
Szerettem volna lefele húzni az órajelet, mert pl Stalker SoC alatt feleslegesnek érzem a 100+ fps-t. Afterburner a monitor progi, abban hiába toltam le a csúszkát bárhová, látom, hogy memória maradt alapon (1050), core clock meg 775 (920 helyett)
Váltottam Trixxre, helyzet ugyanez. Lehet, hogy inkább a Catalystot kellene piszkálni, abból ért?
-
HabyRolika
tag
válasz
nihill #19706 üzenetére
ha esetlegesen arra kerül a sor hogy cserélsz akár azért mert a mostanit gariztatod vagy csak jobbra vágysz a Sapphire 6870-et nagyon ajánlom!!!! 1 hete vetem meg én is és nagyon igazuk volt a többieknek iszonyat jó kari...nekem nagyon bejött nagyon jó!
csucsbicep neked is még 1x köszönöm hogy oly kitartóan válaszoltál a sok hülye kérdésemre
-
válasz
nihill #18459 üzenetére
Hát most hétfőig idegeskednem kell, hogy hogyan fognak hozzáállni a dologhoz.
Nekem ez most teljesen tönkrevákta az évvégémet, enni-inni, jólérezni akartam magamat, helyette most nyomozhatom, hogy mi a baja a kártyának. Ugyanis sajnos (vagy nem sajnos), mivel újságíró vagyok, számomra munkaeszköz a számítógép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- MSI Aero GeForce RTX 2060 6GB OC ITX videokártya
- Zotac RTX 3080 10GB GDDR6 GAMING AMP HOLO Eladó!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest