- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dark KillerX #27621 üzenetére
Full HD-hoz szerintem már kevés ez a kártya. Én csak 1680x1050-ben használom, ott még elég jó egy core i3-mal (kb olyan szintű, mint az FX 6300), de azért már itt sem tudok az újabb játékokban maxra tenni mindent.
-
válasz
Dark KillerX #27621 üzenetére
Medium felett megy valamivel V-Sync-el FX6300 társaságában.
Wolfenstein-t nem próbáltam. -
Pala
veterán
válasz
Dark KillerX #25115 üzenetére
A Dirt-részek ennyire érzékenyek lennének a tuningra?
-
válasz
Dark KillerX #25087 üzenetére
Úgy megy, minimális fesz emeléssel (1,185). Mondjuk 80 fok felett van játék közben és kicsit hangos. De kicsinálom
-
válasz
Dark KillerX #25085 üzenetére
Igen ilyet akartam annak idején venni, de hirtelen felment vagy 60 euroval az ára. Helyette van a mostani; asszem nem jártam rosszul
-
kickboxko
tag
válasz
Dark KillerX #25062 üzenetére
uff rosz téma bocs ... :S
-
Omega81
senior tag
válasz
Dark KillerX #24952 üzenetére
81... Cserháti... én meg tanítottam, tanárokat.
Hát ez az, hogy sajnos azonos órajelen emelt feszültséggel nagyobb a fogyasztás/hőtermelés, hol ott elvileg nem szabadna...
Jó éjt!
-
Omega81
senior tag
válasz
Dark KillerX #24946 üzenetére
Helló halló elektro kalandor!
Igazából nem is érdekel a fesz., mert elvileg a fogyasztást nem szabadna befolyásolnia a W=V*A alapján, gyakorlatilag meg... nem érdekel! Proci is 1,408V- ot kap Auto- n, a szorzót állítgatja ez a köcs*g alaplap a 400MHz FSB és a fesz. állandó, de mit csináljak, ha csak így stabil a kóró 3,6- on? Manuálisan nem lehet belőni még 3400- ra sem, több napom van rajta... mint ahogy nem tud a lap sem az 1,409- nél több fesz.t, bármit állítok... de ezek ilyen dolgok. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
Dark KillerX #24946 üzenetére
Ne vedd már át Cyber faterozását.
-
törölt tag
válasz
Dark KillerX #24912 üzenetére
-
Omega81
senior tag
válasz
Dark KillerX #24904 üzenetére
Egyetértek.
-
törölt tag
válasz
Dark KillerX #24904 üzenetére
Hát én sem tudom, hogy az AeroCool-nál hogy gondolták ezt, hogy Gamer házba ne legyen egyáltalán kábelmenedzsment az embernek kelljen vele kínlódnia... Azt gondolom nem feltételezték, hogy 2009 -ben mindenkinek moduláris tápja legyen
-
Omega81
senior tag
válasz
Dark KillerX #24573 üzenetére
Sziasztok!
Én pedig beléptem a klubba, Dark KillerX 6850- ével.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Dark KillerX #24587 üzenetére
Semmi más csak kíváncsi voltam, nyilván a pénz itt nagy úr.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Dark KillerX #24587 üzenetére
Dupla.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Q8300 mellé a 7850?
-
ooloo
őstag
válasz
Az AMD kártyákhoz is létezik olyan program , amivel lehet a ventilátort szabályozni ill. mutatja a kártya processzorának a hőmérsékletét ? Eddig Nvidia kártyáim voltak , és azokhoz volt ilyen program .
A kártya : Radeon HD 6850
A segítséget előre is köszönöm !
Nem Dark KillerX bejegyzésére válaszoltam ... csak szimplán félrenyomtam .
:-)
-
szigibogyo
csendes tag
válasz
Dark KillerX #24241 üzenetére
kipróbáltam és úgy néz ki igazad van!
Köszi!
pedig gyárilag engedélyezi az AMD overdrive-ban.... -
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #24237 üzenetére
Azoknak is megvannak a játékosai.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #24235 üzenetére
A Dirt Showdown beépített benchmark-ja se ér amúgy sokat. Mert a rendes játék sokkal jobban fut, mint maga a teszt.
Dirt3 és az F1 2011 is. -
belinho
senior tag
válasz
Dark KillerX #24201 üzenetére
Hát ezt pont megmértük a múltkor és nem volt eltérés a vga limit miatt!
Bicep!
1920X1200, ott vagyok csak bajba ami csak 1-2magot használ, a legtöbb esetben vga limit!Löncsi!
Vga limit esetén hiába erősebb akkor sem lesz több fps-em, mert kevés a kártya! -
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #23994 üzenetére
Megcsináltam, majd felraktam a trixxet és próbaként 895/1150Mhz re belőttem és játék közben át is állítja rá! köszi
Pont ez a kis tuning kellett a játéknak max grafikán, hogy stabilan tartsa az fps -t. -
válasz
Dark KillerX #23912 üzenetére
Hát akkor nem tudom mi lehet nálad ha kihajtotta teljesen a VGA -t akkor meg több FPS ednek kéne lenni! Max még arra tudok gondolni hogy az Advanced Lighting nem volt kikapcsolva kb az veszi le ennyire mint ami neked született eredmény!
kíváncsiságból megnéztem én is a Április 18. ai driverrel nálam szinte csontra ugyan azt hozta!
csucsbicep kolléga tesztjére lennék kíváncsi mert neki pont ilyen procija van mint amivel én teszteltem!
-
sabaton667
csendes tag
válasz
Dark KillerX #23908 üzenetére
Én a 12.4-es driverrel futtattam, most kíváncsiságból felraktam a 12.7beta-t, ezzel 1-2 FPS
mínusz... -
válasz
Dark KillerX #23908 üzenetére
Próbáld meg hogy felteszed a Catalyst 8.97 April 18 ast ahogy elnézem amit linkeltél teszteket az szerepel a legjobban szinte mindenhol!
Mondjuk én a 12.4 WHQL el teszteltem!
És tényleg megnézhetnéd hogy teszt alatt hány % -on jár a GPU tegnap néztem énis viszonylag kicsi (1280x720) felbontáson tesztet, de ott sem volt CPU limitem!
Mondjuk i5-760@3600 -al teszteltem! -
sabaton667
csendes tag
válasz
Dark KillerX #23897 üzenetére
Nincs nagyon húzva, 3,6Ghz
-
válasz
Dark KillerX #23885 üzenetére
az nagyon kevés ha jól látom Q8300@3300.MHz -ed van (már ha jól van kitöltve az adatlapod) akkor nagyon erősen CPU limites vagy még így FuLL-HD ba is
Nálam sokkal(nem 10.% al amennyivel gyorsabb) több lett alapórajeles 5850 el!
íme
egyébként pont erre lennék kíváncsi hogy mennyivel gyengébb egy alapórajeles 6850 egy alapórajeles 5850 -től millió tesztet néztem de mindenhol 9-11.% az eltérés a fenti game ahogy észrevettem elég jó VGA tesztre ezért akarnák ezzel egy össze hasonlítást csinálni arra is kíváncsi lennék hogy mennyire kellene visszavennem a 5850 es órajelét hogy 1 szinten legyen a 6850 -el!
#23883 EarL 007 : igazad volt megnéztem 1680.ba16:9
16:10
Annyira nem vészes az eltérés (mértem 4 alakalommal is hogy mérési hibákat elkerüljem) de azért tényleg picit vissza fogta a 16:10
Az is érdekes hogy szinte ugyan azt az eredményt kapom 1680 -ba(16:9 -en) mint 1920 -ba szintén 16:9 -en! Pedig nincs CPU limitem (most épp i5-760@3600.on teszteltem) mert 1680 -nál is végig 99.% on járt a GPU
-
Apone33
őstag
válasz
Dark KillerX #23431 üzenetére
Akinek jól megy, nekem általában csak hétvégén jut idő játszásra. Jún 1 óta mindennap de ennek jövő héten vége lesz mert akk kezdek az új melóhelyen.
-
Apone33
őstag
válasz
Dark KillerX #23429 üzenetére
Hétvégén nem szabad dolgozni, játszani kell.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Dark KillerX #23427 üzenetére
És a lényeg kimaradt. Játéknál van javulás?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Dark KillerX #23425 üzenetére
1x mérted legalább? Mert egy mérés nem mérés.
-
Teodor52
senior tag
válasz
Dark KillerX #23356 üzenetére
És végül milyen értéket értél el?
Ui: Honnan tudom meg hogy pl a BF3 dx11-be fut-e?
Mert ugyan látom az msi afterburnerrel, de ugyan ezt láttam amikor 4850-em volt a gépbe az pedig csak 10.1-es volt!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Dark KillerX #23340 üzenetére
Én bepróbálom.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #22834 üzenetére
Az Advanced Lighting vágja haza, ha az ki van kapcsolva, Dirt3 szinten fut. Ultra - High keveréken.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Ultra valóban nem éri meg, mert elrontja a játékélményt, szerintem high-on is nagyon szép.
-
Asbee
veterán
válasz
Elég szarul van optimalizálva a játék főleg ultrán ahogy írtad is.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Dark KillerX #22831 üzenetére
Tegyél mindent High-ra és szedd ki az Advenced Lightingot. A 4xaa maradhat, így már jól fog futni.
-
zserbox
őstag
válasz
Dark KillerX #22831 üzenetére
pedig ennyi tud...kicsit szarabbul optimalizálták hogy újabb videókarit vegyé
-
Polllen
nagyúr
válasz
Dark KillerX #22630 üzenetére
Köszönöm urak, akkor megkergetem így és meglátjuk.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Dark KillerX #22627 üzenetére
Az a helyzet, hogy egy régi hyper tx van hozzá és így nem próbáltam meg feljebb tolni. Ezt alapfeszen szépen viszi max 50 fok.
Azt mondod 4Ghz körül már rendben lenne? Mert akkor lehet beszerzek egy tx3-t, azzal nyugodtabban csapatnám neki.
-
kisza25
félisten
válasz
Dark KillerX #22516 üzenetére
-
kisza25
félisten
válasz
Dark KillerX #22492 üzenetére
xfx4830 575@790 hasonló
most volt egy gari idejére, az is ment 575@760-at -
Turbolada II
őstag
válasz
Ati Radeon 9500 4 pipeline@8 pipeline 275Mhz@380Mhz!! Számold ki mennyi tuning.
-
KYZRR
őstag
válasz
Nekem a 9400Gt volt ilyen.
1GB GDDR2 400->625Mhz
CORE600->825Mhz -
Smani
senior tag
válasz
Dark KillerX #22490 üzenetére
Na akkor kifogtál egy jó karit
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Dark KillerX #22485 üzenetére
Nekem meg pont fordítva megy a dolog.
-
Smani
senior tag
válasz
Dark KillerX #22485 üzenetére
Csodás
Felfelé sehogy? MSI AB-be sem?
-
Smani
senior tag
válasz
Dark KillerX #22483 üzenetére
Neked a VTX3D 6850 X-editon karidon megy a feszállítás? Nem az volt hogy azon nem lehet? Legalábbis valaki azt írta itt pár hete.
-
echterion
nagyúr
válasz
Dark KillerX #22426 üzenetére
És mi lett a megoldás? Hátha később valakinek segíthet.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Dark KillerX #22302 üzenetére
Akkor kipróbálom.
-
lehella
senior tag
válasz
Dark KillerX #22299 üzenetére
Ennyi, zavar ha kiugró érték van a hűtésben
-
Alpachino
veterán
válasz
Dark KillerX #22203 üzenetére
Ez tény..
Ráadásul a Vrammal is valóban jobban gazdálkodik, mert ultrán a BF3, alatt az 560-al, rendre kifutottam az 1GB-ból, de ezzel a 6870-el ugyanazon beállítások mellett alatta maradok (MSI AB.vel monitorozva) és úgy is érzem, mert stabilnak tűnnek az FPS-eim.
-
törölt tag
válasz
Dark KillerX #22115 üzenetére
Hát azért a VGA és a driver no meg a játékok futása eléggé idevágó...
Nem kell megsértődni és átesni a ló túloldalára -
törölt tag
válasz
Dark KillerX #22111 üzenetére
De most könyörgöm, honnét a fenéből tudnánk igazából... ennyiből bemész a pékségbe és megkérdezed, hogy melyik kolbász a jobb.....
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
Dark KillerX #22108 üzenetére
Sztem nem ad annyi pluszt az ivy. En a helyedben varnek egy picit , addig amig elkezdik kisopreni a sb procikat. Akkor majd jo aron be lehet szerezni egy 2500k-t. Alaplapnak meg egy z68. Pl asrock z68 extr3 gen3 ami most bestbuy. Ez jo lesz akkor is ha kesobb megis ivyre valtasz.
-
Smani
senior tag
válasz
Addíg még sok víz lefolyik a dunán
-
Lmh
őstag
válasz
Biztos vagy benne, hogy ez ebbe a topicba tartozik?
-
Smani
senior tag
válasz
Dark KillerX #22103 üzenetére
Turbo-t fixalod 39-re bclk-t 103-ra es meg is van a 4Ghz. Gyari hutes oda meg eleg.
-
aleister
veterán
válasz
Dark KillerX #22099 üzenetére
A H abszolút bukó. Egy ilyen tuninpotenciállal rendelkező lapkacsaládnál kár elvenni magunktól az OC esélyét. Szerintem inkább Z-s lapot vegyél. Ott van tuning is, igp is, belemegy az Ivy Bridge is. 25k-ért már kapni Asrockot.
-
válasz
Dark KillerX #22103 üzenetére
Játékok alá felesleges túllihegni ezt a proc húzás dolgot. Egy két durva multi címen kívül mindent vinni fog alapbeállításokkal és a 6850 előbb dobja ki a taccsot sokkal. Onnan viszont a jelentős váltás a hetes sorozat, az meg ugye drága még igencsak (az is marad egyébként nagy valószínűséggel, tehát jelentős árcsökkenés az illuzórikus remény).
-
keke69
őstag
válasz
H-s lapba felesleges venned K-s procit!
-
Smani
senior tag
válasz
2500k-val 24/7-re 4500mhz még vállalható. Felette nagyon kell hűteni. Az a +500mhz meg nem ér annyit... (szerintem)
-
nihill
őstag
válasz
Húzott 2500k-val nem fognak gyorsulni a játékok, proci tuning helyett inkább a videókártyára költsél többet.
-
Beri
addikt
válasz
Dark KillerX #22094 üzenetére
Egy 6850-essel vannak hosszútávú terveid?
-
Smani
senior tag
válasz
I5 2500 mindenképp. Faildózert hanyagoljuk...
18 körül vannak P67 lapok. Inkább tedd azt alá abban picit tudod húzni. -
zserbox
őstag
válasz
i5 egyértelműen ha játék
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Dark KillerX #22014 üzenetére
Szerintem eleve nem eri meg 6850-rol 6870-re valtani, ennyiert meg plane.
-
echterion
nagyúr
válasz
Dark KillerX #22012 üzenetére
Arra szvsz nem érdemes váltani a 6850-ről. Nem ad annyi pluszt, mint amennyit rá kellene fizetni.
-
adam432
tag
válasz
Ha kb. ugyanannyi gari van rájuk, akkor kb. 7-10e, jóindulattól függően
-
törölt tag
válasz
Szerintem vagy 10 biztos!
-
echterion
nagyúr
válasz
Dark KillerX #21793 üzenetére
Szerintem se babráld, ha jól működik.
-
John Rose
aktív tag
válasz
Dark KillerX #21793 üzenetére
Jogos
Abban igazat adok, hogy amíg valami hibamentesen működik addig felesleges belepiszkálni.Elég sokat olvastam erről a bios módosításról, persze ha nem lettem volna biztos a működésében akkor nem írom át. Viszont kíváncsi voltam rá miként viselkedik a vga ezzel a bios-al és mivel problémamentesen megy vele így már nem is raktam vissza rá az eredetit. -
John Rose
aktív tag
válasz
Dark KillerX #21786 üzenetére
Hidd el nem rontod el vele és az a legszebb az egészben, hogy bármikor visszateheted a kártya eredeti bios-át. Már lassan 1 éve így használom én is és tökéletesen üzemel vele abszolút problémamentesen.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #21781 üzenetére
Nálam maradt 6800 series.
Szar ez az új bios a VTX-eken, hiába mondom, hogy rakjátok fel a PCS+ biost. -
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #21776 üzenetére
Az AvP-ban a 768 megás GTX eleve kevés, mert még AA nélkül is élből bekajázza az 1 giga vramot.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #21772 üzenetére
Ha az ambient-et leveszed SSAO-ra HBAO-ról, nyersz vele jó pár fps-t.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #21769 üzenetére
Igen az AvP nagyon jól játszható vele. Az a minimum fps is akor jön mikor a fasz benéz az ajtón.
első találkozás az aliennel
-
Bandita94
tag
válasz
Dark KillerX #21719 üzenetére
Az fps-el nem volt gond 460-al, de iszonyatosan laggolt, ezirt is gondoltam, hogy kevés lehet a 768mb! 6850 simán fut, a 2gb videó mem. meg túlzás kicsit. Főleg így, hogy a monitorom 1680x1050-et tud csak! HD-ban biztosan kevés a 768mb szerintem is. Meg a fogyasztást is figyelembe vettem a cserénél!
-
GomezGTS
tag
válasz
Dark KillerX #21509 üzenetére
Rendben, Köszi!
-
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #21516 üzenetére
Én most is tolom egyik fórumtárssal a Starcraft2 -t
Nekem most 850/1125 24/7 re. -
echterion
nagyúr
válasz
Dark KillerX #21514 üzenetére
Nálam 900/1100 a mostani beállítás. Nincs kedvem tovább tesztelgetni...egyenlőre.
-
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #21512 üzenetére
ram szerintem nyugodtan számolható 4600Mhz el is, kétlem, hogy túl sok kártya lenne amin nem viszi az 1150-t
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Dark KillerX #21476 üzenetére
Akkor tuningolj Trixxel.
Más: Akinek sb i5+6850 kombója van az írjon nekem egy pü-t, köszönöm.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Dark KillerX #21474 üzenetére
Nálam se, de kitolja AB-ben és CCC-ben az órajeleket és utána le kell törölni.
-
Blue@X
senior tag
válasz
Dark KillerX #21452 üzenetére
Ha valakinek nem működik megfelelően az órajel emelése Trixx/Afterburner alatt, az itt lelhet egy lehetséges megoldást: [link]
-
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #21452 üzenetére
Nálam marad is fent a 12.1, ezeken a kártyákon úgyse nagyon változtatnak már a frissítések, majd max ha valamelyik játékhoz adnak benne valami javítást akkor rakok fel újat.
Az a 950Mhz elég jó szeritnem fesz emelés nélkül. -
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #21415 üzenetére
Nekem 2 nap alatt jött meg.
Eddig xbox360 on toltam, ott tudtommal fixálva van 30fps re.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Dark KillerX #21360 üzenetére
Én nem hogy a regisztrit nem pucolom ki, de az nV drivert se szoktam leszedni, elfér az az ati mellett!
Soha se volt ebből semmi problémám, tökéletesen működik így is, nem is értem másoknál hogy az ördögbe jöhet elő ennyi "driver hiba"?
-
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #21364 üzenetére
Most ami AMD részről best buy az az FX-8120 44k körüli áron, alap feszhez közel viszi a 4Ghz -t. Amúgy ez az FX-6100 is jó proci, főleg, hogy ez is jól tuningolható. Viszont ezek se ponthajhász procik, de valós alkalmazásokban jól muzsikálnak, jelenleg ha intel akkor szeirntem i5-2500k nál sajnos lejjebb nem lehet adni ha tuningolni is akarsz.
-
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #21356 üzenetére
Ennyire kevés lenne már egy c2q ? Mondjuk mindennapi használatra még teljesen megfelel szerintem még, max nem ponthajhász konfig.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #21360 üzenetére
Olyan szinten öregszek, hogy azt se tudom, már minek ilyen gép nekem.
Elég lenne egy sempron 140 és az integrált graf is, mert 41 évesen már nem nagyon játszok.
Na jó, a Dit3 meg a Run azért még megyeget. Nem bánom ha maxon.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #21358 üzenetére
Korábbi driverrel nekem is ment a Trixx. Csak most lusta vagyok drivert cserélgetni.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #21356 üzenetére
Igen, komoly cpu limited van. A játszhatóságot nem befolyásolja, de így benchekben mérhető. Átlagban, minimumban elég sok.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Dark KillerX #21224 üzenetére
-
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #21230 üzenetére
az az alt+tab miatt 32%, a grafikont érdemesebb inkább nézni visszamenőleg, egyik halálom után toltam egy alt+tabot akkor lőttem a képet 60-70% is megvan azért az játék közben
(#21231) nyufka69: mire gondolsz ?
mod: mivel a fórum nem ekkora felbontásra van tervezve ki szoktam nagyítani addig amíg ki nem tölti a helyet, na meg 32" kijelzőn tolom, és nem a közepén egy kis csíkot akarok nézegetni. -
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #21227 üzenetére
lehetetlen kétszer megismételni multiban a mérést, azért nem is lehet hasonlítani konkrétan egy tesztben a kártyákat ilyen mérés mellett
húzás trixxel
cpu használat 64 fős térképen ez még a régi kártyámmal készült kép, de ezzel is ilyen mértékben eszi a cpu -t -
echterion
nagyúr
válasz
Dark KillerX #21227 üzenetére
Mondjuk multinál inkább a cpu szokott a szűk keresztmetszet lenni, de igen, jöhetne az is. Csak ugye ott nehéz kétszer ugyanazt a szitut megcsinálni.
-
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #21224 üzenetére
ha nem driverből tuningolsz akkor 850 fölé is mehet a gpu amúgy
nem tudom bf3 nál a gpu vagy ram érzékeny inkább ilyen beállítás mellettamúgy BF3 eredmény ugye mivel multiban mértem minden alkalommal változik és minden pályán más, de legalább nem egy scriptelt single player jelenet mint amit használni szoktak tesztelésre, hanem köze is van a valós felhasználáshoz
-
mammutka
tag
válasz
Dark KillerX #21147 üzenetére
Dvi csatlakozóval. Nekem semmivel nem megy 850 fölé, Trixx-szel meg sem nyekken.
-
szasanyi
félisten
válasz
Dark KillerX #21098 üzenetére
És ha a gyári órajelek vannak beállítva, de bepipálva hagyod az Overdrive funkciót? Láttam már olyat, hogy az elég volt a hibajelenséghez és abba nem tudnak belekötni, mert nem tuning. Nézd meg, azt kiderül akkor mi van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Kompakt vízhűtés
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged