- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
válasz
kisza25 #25135 üzenetére
Konkretabban mit talalt, illetve melyik exe-re? Mert nekem a NOD32 semmit nem jelzett es kicsomagolasnal sem riasztott. Ellenben csinaltam rajta egy online scan-t es ott EZT velte felfedezni. Viszont ezt a linket techpowerup-os es xtremesystem-es forumbol szedtem, ott senki se panaszkodott. Amugy ez egy hackelt program, igy valoszinuleg ezert.
ui: a scan linkje alatt egy azonos sha256 hash kulcsu file-t detektalt, most csinaltam egy UJ scant es kevesebb szuron akadt fent.
-
Omega81
senior tag
válasz
kisza25 #24983 üzenetére
Erről egy régi vicc jut eszembe még a keményebb AMD VS Intel flamek korszakából.
A két procit versenyre küldik.
Kérdezik az Intel 2,4 Northwood C- t:
-Mennyi 2x2?
Válaszol két másodperc múlva:
-4.
-Helyes.Kérdezik az Athlon 64 Barton 2500+ t:
-Mennyi 2x2?
Válaszol másfél másodperc múlva:
-5!
-Helytelen, mert a helyes eredmény 4.
-De gyors voltam?! -
Teodor52
senior tag
válasz
kisza25 #24592 üzenetére
Úgyszint!
Egy Asus 4850-et váltott és maga volt a megváltás üzemi zaj szempontjából!
Ellenben a 4850-es teljesítményre ott volt,szinte minden újonnan kijött game-el tudtam játszani. BF3 médium-on futott, igaz 85fokos volt általában a gpu és a ventie úgy 80% körüli értéket vett fel(Október hőmérsékletek)) !
Szóval jó volt az Asus,elégedett voltam vele!Viszont mikor behelyeztem a Sapphire-t teljesítményre és dB-el(+ értelemben) száguldott!
Az utóbbi meg is tévesztett,mert 2 éve kaptam meg az első gépem (amihez hozzászokott a fülem (Asus)) és júniusba a videokártya csere után azt hittem, hogy nem megy a ventilátor,de komolyan!És levettem a ház oldallapját.
Azóta is kiválóan teszi a dolgát!Egy elégedett vásárló!
-
válasz
kisza25 #22800 üzenetére
Ha már paszta één is elkotyogom, hogy egy eléggé kicsi pöttyöt teszek a heatsink tetejére (tehát kb 2 mm átmérőjüt, laposan) és azt egy bankkártya élével elsimítom, mint egy kőműveslapáttal. Ezt addig kenegetem aztán, míg a lehető legvékonyabb megszakítatlan és egyenletes felület ki nem alakul.
ui: némá fanatikus tag lettem
-
Pancsermeste
őstag
válasz
kisza25 #22694 üzenetére
A mai VGA-knál nem is annyira a félvezetők nem bírják a magas hőmérsékletet, hanem sokkal inkább azoknak gyenge minőségű forrasztása. A környezetvédelem jegyében ma már ólommentes forrasztó pasztát alkalmaznak, ami a gyakori nagy hőingadozás/hőmozgás következtében különösen a GPU és VRAM BGA-k forrasztási kötései elfáradnak. Ezért nem mindegy, hogy milyen mértékű és gyakoriságú hőingadozásnak van kitéve a VGA.
-
keke69
őstag
válasz
kisza25 #22694 üzenetére
Természetesen azokra a kártyákra értettem ami nem OC-s.
Ha ez ilyen egyszerű akkor nem értem az embereket.Kell venni a 6850-6870 helyett pl 6950-t és nem kell feszt emelgetni.Ja,hogy erre nincs keret,de arra van hogy vegyünk egy másikat ha elbassza,akkor meg megy a sírás rívás.
De részemről a téma lezárva!!!Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa,de aki kurvának áll ne csodálkozzon ha megbasszák! -
keke69
őstag
válasz
kisza25 #22692 üzenetére
A gf-nek alapból magasabb a hőmérséklete.Különben igazad van,meddig akarod használni ez itt a kérdés!Veszel 1 olcsóbb karit mert nincs pénzed "nagyobbra" aztán neki állsz kockáztatni a szén tuningal,hogy nyerjél vele pár fps-t kockáztatva ezáltal a kártyádat.Hát mindenki maga tudja!
Egy utolsó hasonlat
Én is szeretem a gyorsulást de nem fogom az autómon minden sebességben tiltásig nyomni a gázt! -
törölt tag
válasz
kisza25 #22515 üzenetére
Szia! Igen nem sokára fullHD-ra is váltanék.Igazából a sapphire 7870 el is szemezgetek,csak az asus féle 6870-en egyedi nyák van és jó minőségű alkatrészek,ezzel szemben a sapphire 7870-en referencia nyák van,és hétköznapi alkatrészek rengetek kis áramköri elemmel,ezzel szemben az asus féle 6870-es nyák egy stabil,sokkal elrendezettebb nyáknak tűnik.Nekem az a fontos,hogy ha már ennyi lóvét adok egy kártyáért akkor éveken keresztül stabilan és megbízhatóan működjön.Tehát vehetnék sapphire 7870-et is de nem szeretném ha pl. 1,5 év után beadná a kulcsot,szerintetek most mit tegyek?Belinkelem a két nyákot amiről beszélek.
[link] SAPPHIRE7870
[link] ASUS 6870
-
Dark KillerX
addikt
válasz
kisza25 #22505 üzenetére
Én az 5770 alatt cseréltem procit,E5200~3700Mhz-ről Q8300-ra kb 12k ráfordítással,és úgy érzem megérte!Sztem is úgy érné meg neki a legjobban,ha venne használtan egy Yorkot,ami a P35-ben menne kb 430FSB-ig alapfeszen(nálam megy
),és a procira költött miatt csak egy 6850-et venne!Na meg +2GB ramor persze
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
kisza25 #22505 üzenetére
Csak ő pont a C2 és a BF3-at is beleírta. Crysis 2 Dx11-ben 2 magos procival, meg BF3 multi is elég rossz. i3-on meg a HT sokat dob, ezt már lemértem én is korábban. E8400-et széttuningolva sem lenne jó ilyen kis felbontáson a 6870 mellé, na meg a 2GB memória is nagyon kevés.
-
kisza25
félisten
-
John Rose
aktív tag
válasz
kisza25 #21148 üzenetére
Reméljük tényleg tuningos példányt fogsz ki
Sok szerencsét hozzá
Lehet láma megjegyzés, de nem egészségesebb a feszemelés nélküli tuning? Megérné szénné hajtani és várni mikor épül be szervesen (szenesen) a kártyába a GPU?
Bár én is Lord Vader kolléga mintájára a VTX3D karira a Powercolkor PCS+ biosát tettem és már ettől a minimális "tuningtól" is tartok. Bár sok helyen olvastam alapfesszel többet is menne a kártya, csak kérdés megéri-e az a pár fps növekedés. -
Lmh
őstag
válasz
kisza25 #21144 üzenetére
Sztem tuti, valamikor mintha olvastam volna egy tesztet, ahol írták, hogy ez a venti... rendszer többre is hivatott, mint az alap. Ez arra utal. Azt hiszem ez v2-es verziós írás volt .
Szerk: ez a cikk, alul van a kártya: [link]
Mondjuk elég ratyi írás, nem is írja, hogy mi az a ráncfelvarrás....
-
XtremLor
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest