Új hozzászólás Aktív témák
-
Impair1980
aktív tag
-
-
esox
senior tag
válasz
jambiyya #27355 üzenetére
Nálam 1920x1200 a monitor és 1920x1080 a tv. Nálad egyezik, akkor valószínűleg más EDID beállítása van a két eszköznek. Én hónapokig szívtam hasonló problémával de nvidia kártyával, kézel kellett edid értékekekt beállítani a driverben, catalystnál lövésem nincs hogy hogy kell ilyet (ha egyáltalán ez a baj).
-
Winnie The P
őstag
válasz
jambiyya #27138 üzenetére
A Cod-nál maga a játék nem támogatja hogy az MSI Afterburner-ral kiírasd a dolgokat. A fagyás másnál is előfordul, ha minden igaz holnap jön egy patch a Cod-hoz. A Bf4-el kapcsolatban nem tudok nyilatkozni azzal nem játszom. Próbáld meg az utolsó béta drivert felrakni, a Cod-nál állítólag megoldja a fagyást. Nekem 13.9 van és nem fagy.
Am a játékok eredetiek? -
pinnacle
nagyúr
válasz
jambiyya #18792 üzenetére
Nekem így lett jó, Windows gomb + P, csak kivetítő.
-
dvd_R+
őstag
válasz
jambiyya #15364 üzenetére
Értem
Akkor le egyszerüsitve a kérdéseimet
Jelenlegi Sapphire HD6870 VGa-m [link]
milyen hűtőt vegyek
jelneleg ez a 2 potenciális egyed vanÉrtelem szerűen azt választanám amelyik jobb a vga-m hoz
A cél hogy a jelnelegi gyári hűtőtől joban hűtse és hogy halkabb legyen
Jelenlegi hűtővel való hőfok crysis2 ben fullon 70-79 fok közt átlagba 75fok
ventilátorja pedig 60-65% on pörög jatek közben és valamennyire hangos ugy picit -
dvd_R+
őstag
válasz
jambiyya #15348 üzenetére
Értem
igazából ugy volt hogy Asus 6870 DC2 lesz 40k ba gianni tól de 3 nap várakozás utan nem lett belőle semmi mert nem érkezett neki áru és azt mondta nem is tudja mikor fogigy elmentem boltba és a legolcsóbb Akciósan ezt a sapphire-t meg vettem 46k ba
ez a hűtő amit linkeltél 7-8k ba mozog boltba
érdemes akkor egy ilyet venni ?
Mert most nem azért de egy 46 amugy átlagba 50-55k-s vga ra gondolom nem szarral guruló hűtést tesznek rá , ezt értem arra hogy szerintem ami rajta van a vga-n gyárilag az is hűt egy ilyen 7-8k-s hűtő szintjen vagy tévedek ? -
válasz
jambiyya #14833 üzenetére
A Giga 6850-oc-t vagy a 6870-es Sapphire-t? Az OC kék nyákos volt és a hűtőjén kék volt a matrica, mennie kellett, nem illik a képbe, a 6870 viszont fekete nyákos volt, de az AC hűtő miatt nem igazán fért el a Sata csatiktól, arra kellett volna egy alacsonyabb profilú hűtő, illetve nekem a 6870 nem nyújt akkora élvezetet mint ez. Most az tetszik ebben hogy a 6870 órajelein hajtom, így hangyafingnyi különbség van a két kártya között, aránylag halk, de azért még mindig ez a leghangosabb a gépben, míg be nem kapcsolom a Big Boy-t, de majd arra is lesz megoldás.
-
-
válasz
jambiyya #14079 üzenetére
Passzív után még a legjobb ventis is hangos
Én is voltam ilyen dilemmában, mint te, hogy először kártya, aztán majd valami jó hűtő és mindig az lett a vége, hogy két hét után vettem rá spéci hűtőt, mert a gyengébb kiadású gyári nem tetszett. Természetesen így már drágább lett a az egész cucc, mintha rögtön vettem volna egy gyárilag jó hűtésű kártyát.Ez csak az én véleményem, de én tutira nem szerelgetnék hűtőt már VGA-n.
Pl: VTX3D6850 (36,5k) + Accelero Twin Turbo Pro (6,5k) = 43k
Gigabyte 6850 OC Windforce hűtéssel = 38,5k (40 alatt vagy jó hűtéssel)A 6870-nél nem ekkora különbség, de ott is jobban jársz, ha rögtön veszel egy normális hűtővel szerelt kártyát. De azt biztos nem kapod meg 40k-ért, sőt még talán a VTX3D-t sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest