- Apple Watch
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
jegenye77 #10802 üzenetére
A fizikai sérülés más tészta, az mindenhol - és minden más körülménytől függetlenül - automatikusan érvényteleníti a garanciát.
Amúgy sztem nincs különösebb oka, egyszerűen egy ok arra, hogy kibújjanak a garanciális kötelezettség alól. Nem is kell, hogy levedd a hűtőt mert az is elég ha megsérül a Warranty matrica.Persze nem minden VGA-ra tesznek...
-
szasanyi
félisten
válasz
jegenye77 #10799 üzenetére
Dehogy nem tudná eladni! Egyrészt biztosan nem minden VGA lenne olyan hűtővel szerelve, és azt sem mindenki választaná az ára miatt, ezért azt nem tartom valószínűnek. Azon kívül - csak az ASUS esetén nézve - a DirectCu II hűtés előállítási ára nem hiszem, hogy sokkal kevesebb lenne, mint mondjuk a AC TT Pro hűtőé.
-
-
RegiSVK
tag
válasz
jegenye77 #7226 üzenetére
Köszi ! Még alszom rá egyet .
Mivel MSI alaplapom van gondoltam esetleg MSI kéne bele hátha nagyobb haverok mint egy zafirral . (sejtem sokat nem számit de hátha
) Nekem tetszik mind két kártya !!!
Johnny001 Hát kiváncsi vagyok én is (zafir már le van foglalva de lehet kicseréltetem az MSI -re ... mivel most ugrott be csak a képbe ) "nekem egyik sem volt még"
-
lehel22
tag
válasz
jegenye77 #5872 üzenetére
innen indultunk......."Az AMD 500W jelol meg a honlapjan ehhez a kartyacsaladhoz. , amugy lehetseges, hogy egy minosegi 460-480W siman elboldogul de a sajat nyugalmadert vegyel egy minimum 500W "
itt tartunk " lehel22-nek igaza és mindenki vegyen 1200-as tápot.Az tuti elég lesz! "
ez kb 700 -800 W handabanda.
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz
jegenye77 #4526 üzenetére
Mondjuk a 2. része érdekelt igazán.
A most kapcsoltam be a gépet és 61° 43% fanspeed mellett lehet bármi jobb lesz
De amúgy pont olcsobb a nonref kártya amin középen van a venti, azért valamivel csak jobb, gondolom nem véletlen alakitották át. Meg olcsobb is. Más szempont nem ugrik be.
-
akira76
csendes tag
válasz
jegenye77 #4097 üzenetére
Nem akarok hozzá erősebbet mint 500w
Most az van benne (a gépben).
Van valamilyen program amivel meg lehetne nézni, hogy jó-e a videokártyám? (GB 6850 oc) Mármint játék vagy ilyesmi. Mint írtam, az újaknál semmi gond nem volt (cod bo, MoH 2010, nfs hp). Csak, hogy ha rossz, vagy előjön ez a alck screen jelenség akkor ki tudjam cserélni garanciában. (igaz, az ipontól vettem, és van rá, ha jól emlékszem 3 év garancia) -
omikron23
senior tag
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
jegenye77 #3494 üzenetére
Ami egyszer biztos, hogy annyira semmilyen játék nem fogja terhelni a GPU-t, mint a szőrös fánk. A VGA-k nagy része a szőrös fánk miatt hal meg, mert annyira izzasztja a GPU-t amire nincsenek kiképezve. Szóval olyan hangos nem sűrűn lesz a VGA, én a játék alatti értékeket figyelném.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest