- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bundaska
aktív tag
válasz
Dani_kp #20210 üzenetére
Igen, én is ezért várok, mert hátha még lejjebb megy a 7800-as széria miatt az ára. De az még kicsit odább van, mire megérkezek (kb. 2 hét). A házhoz szállítást meg ha kiszámolom feltéve ha valami van vele, 1115x3=3345Ft, akkor csak jobban megéri, ha újat veszek a lakhelyhez közel.
Más kérdés a márkákról:
VTX3D, XFX, Club 3D? Ezekről mi a tapasztalat? Az egyik kolléga írta itt fórumon, a VTX-el megvan elégedve. Nekem eddig csak Sapphire volt, meg 1 Asus. -
bundaska
aktív tag
válasz
Dani_kp #20191 üzenetére
Igazad van! De amiket olvasok, nem tudom mibe kerülne a gariztatás, mire elküldöm meg visszajön, meg mennyi idő... ha veszek egy újat, te is tudod, 3 nap cseregar. De nézelődök, amik vannak, 5 ezret nekem nem ér meg (+a házhoz szállítás), hogy olcsóbban vegyem, ki tudja milyen, kipróbálni sem tudom, mert messze lenne, meg a többi... Várakozóban vagyok, ahogy írtad, kivárok.
-
-
bundaska
aktív tag
-
zolisx4
őstag
válasz
Dani_kp #20166 üzenetére
Szia
Igen van vélemény és tapasztalat is a VTX kártyákkal ,van akinek jó, és van akinek nem jó ,nekem nem jók a tapasztalataim vele.
De olyan kérdést tettél fel ,amire nem nagyon van válasz ,.
A nem lehet minden vga-t megjavítani ,.Nincs rá garancia??
3D dolgokból kilép???kidobál a program ??
Az hogy a 3d programból kidob az lehet a program hibája is .
Melegszik a kártya ?? csinál szép színes képet sok kis apró kocka vagy valami??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged