- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
echterion #22315 üzenetére
Az idle akkor is sok. Nekem a Sapphire alapon 1000-et pörög, aminek 1(!) ventije van és nem kettő, és így 40 körül mozog max, ha videot nézek, akkor talán 45-50. Ráadásul a házam is csak közepesen szellősnek mondható. Visszaveszi magát a kártyád 2d-ben rendesen?
Terhelve ok a dolog. -
lehella
senior tag
válasz
echterion #22307 üzenetére
Nekem alapállapotban a videókártya 32 fokos volt most a napokban, a venti profilt nem állítgattam, elvileg minden default. Viszont kiváncsi lettem, hogy ha kihúzom a házhűtőt, akkor mennyivel fognak nőni az értékek. Elvileg nem kéne hogy sokkal ugorjanak, mert a tápegységem alsó 12-es ventije is azért szívogat elfele
-
akira76
csendes tag
válasz
echterion #22266 üzenetére
Oké, megpróbálom azzal majd.
Csak az a furcsa, hogy eddig, simán letöröltem az előző catalystot, majd felinstalláltam az újat, és működött (jl írta a verziószámot). Most néztem a catalyst topikban, hgy van hasonló probléma, mint az enyém, csak a srácnak más verziószámot ír ki mint nekem (10.12).
A 2d illlesztő, direct 3d, opengl verzió, mind egyezik a 12.4-essel, csak amit kiír, hogy 10.12 az nem frankó.
Mindegy, teszek egy próbát a driver cleanerrel. -
Lmh
őstag
válasz
echterion #21917 üzenetére
Nem sokkal felette írtam, hogy megjavult. Szerintem esélyes, hogy minden hardver jó, egyszerűen vmi beszart :S Időbe tellett ( röpke 5 órába ) mire felfogta a gép, hogy mit raktam bel :S
Amúgy megvan az első legnagyobb bajom: Ventrilo kifagyasztja az egész gépet teljesen, ha elindítom :S Cd-driverrel is és Legújabb driverrel is :S
-
Ptech
addikt
válasz
echterion #21885 üzenetére
Hmm, ez jól hangzik. Ez igaz az OC verzióra is?
-
belinho
senior tag
válasz
echterion #21836 üzenetére
Echterion!
Arról kérdezett a srác, hogy van-e olyan ami megbízhatóbb mint a többi.
Nekem volt két Sapphire is régebben egy x1600pro, aminek tönkrement a hűtése, aztán megfőtt, meg volt Sapphire 4850 amin felkapcsolt a venti aztán nem vette vissza a fordulatot és üvöltött tovább pedig a kártya rég visszahűlt.
Na ekkor döntöttem úgy, hogy soha többet Sapphire, persze a két év gari már lejárt, de ha 3 lett volna legalább a 4850-et tudtam volna gariztatni.
Én nem félek hogy elromlik, legalább jönne helyette egy 7850-es ráfizetéssel.
Az MSI meg tényleg minőségi alkatrészekkel dolgozik, elég megnézni a 3dmark-os rekordokat, nem mondom melyik gyártó kártyái állnak az élen.Lord Vader!
Teljesen igazad van, de azért jópár MSI tulaj van itt, de én még senkitől sem olvastam vissza, hogy elromlott volna vagy baj lenne vele ellentétben más gyártókkal.
Visszakeresve egy MSI-t találtam,amire panaszkodtak, de annak a gyereknek még mindig ugyanaz a kártyája van szóval ott driver vagy user error volt.Lmh!
Pont azért írtam hogy inkább MSI mert arra még ráadásul 3 év garanciát vállal a gyártó ellentétben a Sapphire-al. -
Lmh
őstag
válasz
echterion #21684 üzenetére
Remélem jó lesz. Ennyi pénzért
Valójában lehet bőven elég lett volna nekem egy 6770 28k-ért. Remélem ezt nem fogom megbánni
Egyik unboxing videoban láttam, hogy adnak hozzá hdmi kábelt. Meglepődtem, igaz ez?
A ventit hogy tudom szabályozni majd? Vagy ne szaladjunk ennyire előre? -
Lmh
őstag
válasz
echterion #21678 üzenetére
Váhááááá néhány hóóónap tépelődés után, ma leadtam a rendelést a Gigabyte GV-R685OC-1GD-ra. Remélem nem fogom megbánni!!
De jó érzésDöntésemet a remény, hogy kifutott a hibás széria, az ár (36600ft), a dupla venti-halkság,hűvösség, egy bolt amiben kb megbízom, hogy 3 év múlva is lesz, és a 3 év garancia adta
-
aleister
veterán
válasz
echterion #21633 üzenetére
Kovsol kolléga írta, hogy a V2-ön nem lehet feszt állítani, amire válaszként jöttem azzal, hogy a kártya -tudtommal- egyébként sem tuningbarát(*), így tökre nem számít ez a korlátozás számomra.
Na ebből nem tudom, hogy honnét jön az, hogy céges felhasználás esetén bármennyire is szempont lenne e tuning?
(*) amiről utólag kiderült, hogy nem igaz, de ez másodlagos
-
aleister
veterán
válasz
echterion #21591 üzenetére
Az itteni cikkben olvastam. Ettől persze még lehet, hogy nem így van.
"A HD 6850 775/1000 MHz-es órajeleit mindössze 800/1100 MHz-ig, a HD 6870 900/1050 MHz-es órajeleit pedig 950/1200 MHz-ig sikerült megemelnünk. Ez 3/10%-os és 5/14%-os túlhajtásnak felel meg, elég régen találkoztunk ennyire "antituningos" videokártyákkal."
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
echterion #21566 üzenetére
Worst case eset vizsgalatra hasznalom, tudom hogy egy jatek se terheli a kartyat ennyire, pont ezert jo, mert ha itt normalis ertekeket kapok akkor jatek alatt se kell aggodjak hogy mikor melegszik tul a kartya. Nvidia kartyanal mar volt ilyen gondom sajnos. Az a gond hogy a haz hutese nem a legjobb. A kartya hocsoveirol felszabadulo meleg pl megragad a hazban, mivel egy venti se fujja kifele a levegot, mind ket oldalrol csak befele megy. Majd ha hazaertem melobol megnezem mit tehetek az ugy erdekeben.
-
belinho
senior tag
válasz
echterion #21536 üzenetére
Ezért kell megnézni teszttel mi az abszolút stabil, ami az egyik játéknál stabil, az a másiknál már lehet nem, elég ha egy kicsit túlmelegszik jön egy két artifacts a driver eldobja magát.
Az a legjobb mikor multiban fagysz ki, mire visszalépsz már vége a harcnak vagy a versenynek. -
nyufka69
tag
válasz
echterion #21165 üzenetére
Hát az enyémben nem volt. Tiedet mindjárt megnézem mert beledobom a garjegyed. Nyáron csak azért vettem egyszer 6870-t mert ahoz is adtak elvileg. Nem volt benne... IPon-ba visszavittem ahol mondta a garis csóka hogy több ezer darab dirt kupon kiszivárgott...
Feszállítás nem megy. De nagyon csendes kis kari.
Vantage 15055 alapon.
-
kisza25
félisten
válasz
echterion #21129 üzenetére
még nem vagyok otthon nem tudom megvenni, csak kiválasztok egyet , hogy haza érek megveszem, tuti felmegy az ára
adam432: már csak az maradt fent a rostán, vagy a giga oc, csak abból meg sok volt a hibás, pedig azt szívesebben venném +100Ft-ért 2db szép nagy venti... -
-
mammutka
tag
válasz
echterion #21042 üzenetére
Ez az és mégsem ez. Bevallom, nem szedtem le a burkolatot, így nem láttam, hogy az enyémen a feszültség-szabályozó chip rajta van-e (gondolom, igen), de Elpida ramok vannak rajta (nem Hynix), két mini display port kimenet és felfelé áll a tápcsatlakozó-aljzat. Bár az továbbra is rejtély előttem, hogy a biosa szerint miért 6850x2 a kártya. Miért nem volt jó a korábbi revízióra írt bios?
-
mammutka
tag
válasz
echterion #21030 üzenetére
Mutass egy tesztet pls. Az enyémet minden program 6850x2-nek látja és sehol nem lehet a gpu-val 850 MHz fölé menni illetve feszültséget állítani.
Egyébként én ezt a kártyát kaptam:
http://www.electronics.balticmart.eu/index.php?mact=Products%2Ccntnt01%2Cdetails%2C0&cntnt01productid=216236&hl=en_US
-
kovsol
titán
válasz
echterion #20921 üzenetére
Előbb letoltam egy starcraft 2 mérkőzést és 35% körül ment a ventilátor és 56-57 fokon ment a gpu, viszont majd mindjárt meg lesz izzasztva egy kis BF3 al
az majd megtekeri a gpu -t és a procit is. Gépemben nincs cpu venti se, elől van egy 12cm oldalt egy 19cm háttúl egy 12cm venti alacsony fordulaton, táp az egy fsp aurumban amiben 12cm venti van és így a leghangosabb dolog jelenleg a vinyó a gépben.
Kártyához csak az alap dolgokat csomagolták: egy régi rgb vagy minek hívják monitor átalakítót, crossfire hidat, driver dvd és a dirt3 kupon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged