- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kovsol
titán
válasz
ZozzHUN #20987 üzenetére
Én most belőttem neki, hogy 10-40% között állítsa a fordulatot hőfok szerint és még így se ment 70 fokig se fel, tegnap kb 1,5 óra BF3 után volt 65 fokos max hőmérséklete
Age of Empires online nál benyomtam a vsync -t meg elég sok játéknál be szoktam amúgy ahol fölös a sok fps, és 15% on pörgetve 50 pár fokig ment fel ígyés fix 60fps megvolt ugye és teljesen játszható, azért meg hogy halálra öljem a rendszert és nem is látom hasznát nem járatom 200fps el a gamet.
-
Pala
veterán
válasz
ZozzHUN #20918 üzenetére
Az nem számít.
Sok összecsapott selejtet adtak ki az utóbbi időben, és pl. a black screen problémára sem éppen úriember módon reagáltak. Ezen a ponton példát vehetnének az Intelről, aki szó nélkül visszahívta/cserélte a hibás P67/H67 chipseteket tavaly, nem kezdett el mellébeszélni.
Általánosságban a gyártóval van bajom, nem egyes konkrét termékeivel.
-
-
lacam71
tag
válasz
ZozzHUN #20243 üzenetére
Köszi,
Magyarul ha bármilyen gyártótól is veszek referencia kártyát akkor nagyot nem lőhetek mellé.
Ez csak azért merült fel bennem mert olvasgatva a régi hsz-eket úgy tűnik a giga "belenyúlt" valamilyen rossz vram szállítmányba a 6870-nél,...vagy csak a reflow volt rosszul beállítvaLaci
-
zoleeno1
veterán
válasz
ZozzHUN #19910 üzenetére
Szerintem meg single-ben, 30-35 fps-el egy FPS játék (pl bf3, mw3, crysis2, stb) tökéletesen és szaggatás mentesen játszható. Nekem minden maxon, fullhd-ben kb ennyit tudott a 6870. Multi az más persze, de single tökéletesen játszható így is és nem megy a játék élmény rovására... szerintem
-
kovsol
titán
válasz
ZozzHUN #19888 üzenetére
Én is ezen gondolkozom, hogy 1GB lehet kevés lesz már főleg, hogy 32" on játszok és 1920x1080 alá nem megyek felbontásban, megéri amúgy ezekből a kártyákból 2GB -os verziót venni? 6870 2GB -t már 50k körül mérik, akkor már lehet megérné egy használt 6950 2GB ra spórolni inkább? Én úgy hiszem kivárom mit hoz a 78xx széria, más nem talán a használt piacot kicsit felpezsdíti.
-
Pala
veterán
válasz
ZozzHUN #19886 üzenetére
Nekem volt 6870CF-em és azon is csak 1GB ram van GPU-nként,de nem éreztem kevésnek.
Igaz, csak 1680x1050-ben használtam... Nagyon magas felbontásnál már lehetnek gondok, de még mindig csak néhány olyan játék van, ami zabálja a vramot, többségüknek elég az 1 giga.
Asbee: hát igen, annak azért érdemes utánanézni, mert a 8x/8x-nál még nincs gond, de a 4x-esnél már jobb figyelni, hogy mire számíthat az ember.
-
törölt tag
válasz
ZozzHUN #19873 üzenetére
egy 9-es faék egyszerű hűtő vagy hűvös, vagy csendes (nem csak kicsit halk, hanem "dead-silent"). kettő együtt nem lehetséges, legfeljebb két ventivel. hasonlítsd már össze a két hűtőben lévő anyagmennyiséget... ugyanolyan talpak, ugyanolyan hőcsövek, lamellák, stb.
jó hűtő, 9-esek között remekel, de nem kell elszállni tőle... -
törölt tag
válasz
ZozzHUN #19612 üzenetére
egy jó minőségű táp a közel 100%-os terhelést is bírja hosszútávon (ettől lesz jó), hiszen a kicsik sokszor úgy készülnek, hogy leskálázzák a nagyokat, ergo van bennük túlméretezés. mert minek tervezzenek totálisan más teljesítményű belet, ha olcsóbb úgy megoldani, hogy leskálázzák a meglévőeket... ha meg nem bírja, akkor lekapcsol, de megmurdelni nem, vagy legalábbis nagyon kicsi az esély, hogy megfog. és ismét, ha jó a táp, akkor csak a táp megy el az örök elektronmezőkre pihenni, a gép meg pörög tovább. egy 400W-os (pláne a mai erős 12V szekciósak) bírják a strapát. TDP csak egy adott határérték, annyit egy kari legfeljebb Furmarkkal eszik...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
ZozzHUN #19651 üzenetére
Ezt a tesztet lefuttatnád nekem?
Alapórajelen és max OCval amit bír a kártya? -
petymeg
addikt
válasz
ZozzHUN #19618 üzenetére
a "tuning" nálam annyi lesz, hogy a cpu-t felhúzom 3.0-ra a mostani 2.5 GHz helyett. ezzel nem tudom mennyivel fogyaszt többet, gondolnám, hogy arányosan nő 3/2,5*95= 114 W-ra, de lehet tévedek.
A Vga-t szerintem nincs értelme piszkálni, mert így is a cpu lesz a szűk keresztmetszet.itt a táp linkje: [link]
a vga-hoz elég egy 6 pin csatlakozó, mer' ezen csak egy van...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
ZozzHUN #19619 üzenetére
Kekec vagy ma
A kártya talán benchmark alatt eszik 150-et, amúgy nem nagyon megy 100-120 fölé.
Az én 95W TDP-s procim max. 50-et kajál 90%-os kihasználtságon HW monitor szerint (alapórajelen).Persze ha vesz egy új tápot, baja nem lesz (500W), de ha a jelenlegi rendelkezik az összes szükséges védelemmel (alul-felül fesz, stb), akkor gondja sem lehet. HA NINCS meg a szükséges védelmi apparátus, AKKOR meg menjen vegyen egy jobbat.
zozyk: remélem nem a 8 cm-es ventist kapod; az olyan, mint egy karbantartás előtt álló helikopter...
Amennyibe az aftermarket hűtő kerül, vehetsz egy jobb kártyát jobb hűtéssel. Kivéve persze ha a használt aprón kifogsz valami tutit. Én nem vacakolnék más hűtéssel, főleg, ha nem akarod húzni a kártyát. De a 8 centiset felejtsd el... -
Asbee
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
-
Toxy
aktív tag
válasz
ZozzHUN #19545 üzenetére
Köszi a választ.
Oc nincs csak a vgan a gyári oc, mert ugye ez Asus EAH6850 DC v2 ami +10 mhz mint a sima. De ez gyári oc.
A proci semmi nincs tuningolva. Csak annyi hogy unlockolva van a 3ik mag.
Windows frissítést nem tudom feltenni mert nincs netem otthon csak mobilnet, korlátos.
Directxet megnézem majd. Most melóhelyen letöltök egy frisset.
A BF3at már 3szor tettem újra de változatlan.
Ja és Crysis 2 is ugyanezt csinálja.
-
Attix82
addikt
válasz
ZozzHUN #19450 üzenetére
Úgy tudod megnézni, hogy mennyi Vramot eszik, ha beállítod hogy mutassa pl az AB....azon a helyen ahol akarod nézni pontosan, alt tab és alt tab vissza, akkor éppen a látott dolgokat tölti be a Vramba.
Játszol előtte beletette az 1 gbba, de lehet csak 800 MB....ezt így tudod megnézni az adott helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- !! Újszerű Garanciális !! MSI RTX 4060 8GB /Dobozos!/Beszámítás! Posta lehetséges!
- MSI RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB Garanciával!
- XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core 8GB Garanciával!
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- Palit JetStream RTX 3070 8GB OC Garanciával!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest