- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kovsol #26085 üzenetére
C2-re van peccs ugyi, nagyfelbontás stb... Nyilván a többség úgy tolja, tekintve, hogy a dx9-es verzió kétségbeejtően néz ki a C1 után... S jellemzően a nagy pályákon, sok zöldben/vízben esik be az fps, akár felére is. Tehát nem mindegy hol nézed. Nem tudom ezt optimalizálták-e a C3-ban, mert perpill mobilnettel nincs béta
De nekem maxra húzva (ld adatlap) se ment fullhd-ban ultrán, valami kis élsimítással (fene emlékszik fejből) 35-nél többet. Na és az volt képes beesni 20 körülre pl. a nagy parkos etapoknál. -
Zsolti24e
csendes tag
válasz
kovsol #26014 üzenetére
Ha esetleg úgy dönt,hogy leveszi akkor még annyit tehet,hogy a csavarokra vagy a csavarhúzóra tesz egy vékony papirzsepi darabot és úgy már tényleg nem veszik észre,Én így csináltam
gabee5000:
Budapesti vagy akkor Én szívesen megcsinálom neked, és akkor tuti nem veszted el a garit.
Akkor sem veszted el ha más hűtőt teszel rá csak a gyárit tartsd meg és ha elromlik a kártya csak visszarakod rá a gyárit. -
Zsolti24e
csendes tag
válasz
kovsol #25983 üzenetére
Most újra rakta a win 7. 35perc játék után nem volt semmi gond (lekopogva
)
prime 95 teszteltem kb20 percet semmi gond. Heaven DX11 Benchmark most leszedem megnézem. Köszi.
Még egy kérdés :
6850-esre érdemes memoria hűtőt tenni? Ha igen mivel lehet rá tenni a bordákat? (bocs az off-ért) -
törölt tag
válasz
kovsol #25144 üzenetére
..."azért az ilyen képnél ha már kirakod legalább terhelt órajelen látszódjon
gondolom nem volt nagyon húzva..."
A képet erre
és erre a kommentre "válaszolva raktam ki". A játék benchmarkja alatt kevés pontot kapott a VGA,de 3Dmark alatt a normál szintet hozza. Nem tuningolok. Ez a képen is látszik...P61-es lapom van...Erre esetleg valaki?!
Köszi!
-
kisza25
félisten
válasz
kovsol #25025 üzenetére
na kipróbáltam BF3-al így nem számolt nálam a HD 6850 csak az IGP, mikor arra volt kötve akkor átlag 80 helyett 105FPS-em lett, csak képi hibákkal
viszont, ha videót konvertálsz/photoshop-olsz ne felejtsd el kipróbálni, mert ott rendesen működik és 25-30%-ot gyorsít, megfelelő programokkal -
kovsol
titán
válasz
kovsol #25024 üzenetére
ment is a kukába, Starcraft2 alatt még működött és tényleg az alaplapi hdmi -n keresztül a 6850 számítását nyomta ki és pl a menüben az igp számolt játék közben meg a 6850, ez teljesen jó, de pl az F1 2012 -t elindítottam ott meg baszott átváltani a 6850 -re
ki tudja lehet még pár hónap és kiforr a dolog, de most még vannak gondok, addig nem eröltetem. Meg igazság szerint egy 7-es szériás kártyával lenne értelme, mert akkor teljesen le tudna állni a diszkrét vga mikor az igp számol, itt meg max csak terhelés nélkül levett órajelen figyel a 6850.
-
kisza25
félisten
válasz
kovsol #24979 üzenetére
lucidlogix mvp
szerintem a te lapod is támogatja a procid biztos
ja támogatja -
válasz
kovsol #24394 üzenetére
Átlagot: Crysis-2 1920x1200 felbontáson és Extreme beállításon végezték 12.másodpercenként mérve a teszt alatt, és ennek a méréseknek az átlaga a fenti képen látható! (természetesen kizárólag a VGA fogyasztása nem az egész gép fogyasztása!)
de itt részletesen le van írva minden olvasd el melyik mérés mivel és hogyan történt!
-
-
kovsol
titán
válasz
kovsol #21658 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő, de igazából leszarom, nekem halk és 70 fok fölé nem is megy, msi afterburnerben szépen bevan lőve a venti szabályzási grafikonom hőfok szerint aztán ennyi.
Más kártyája meg felőle mehet akárhány rpm el. Na meg én nem tuningolom szarrá, aki ilyen 950 Mhz meg fesz emelve járatja az ne csodálkozzon ha pörög a venti. -
zserbox
őstag
válasz
kovsol #21658 üzenetére
akkor nem érted.
lehet h. neked max 5000-et pörögne a venti és annak a 40%-án pörög nálad max. azaz 2000-en a sapphire-nak meg lehet ez a 2000RPM már a max fordulat 60%-a.
szal inkább rpm-et kéne hasonlítgatni mert így megtévesztő lehet.(de az se kizárt hogy mind2-nek azonos a max venti fordulatszáma) -
aleister
veterán
válasz
kovsol #21625 üzenetére
Ne sarkíts! Nem beszélt senki sem az egész cikkről, hanem egyetlen kardinális megállapításról. Természetesen nem várható el, hogy minden stepping után elvégezzék ismét az összes tesztet, de hát nem is ezt írtam.
Ha a cikkíró így gondolta, hogy lehetséges, hogy nem általános érvényű a megállapítása (lásd az idézet), akkor legalább a pro & kontrában ne emelje ki, mert sokan el sem olvassák az egész írást, csak megnézik az összegzést, és ilyenkor születhet olyan téves feltételezés, mint amit én is produkáltam.szerk: csak offba rakom
-
aleister
veterán
válasz
kovsol #21589 üzenetére
Köszönöm a választ!
Nem gondoltam volna, hogy ilyen különbségről lesz szó. Azt hittem, hogy inkább a hűtésen változtattak.
Cáfoljatok meg, úgy tudom, hogy a 6xxx széria egyébként sem tuningbarát.Tán ez a feszemelés hiánya ezért annyira nem hátrány.Konkrétan a 70-re is gondoltam. Szóval a link jó, csak a szöveg nem. Sry!
-
törölt tag
-
Dark KillerX
addikt
válasz
kovsol #21363 üzenetére
Játékokra kompromisszumokkal elég,de tesztekre már nagyon kevés!Ez van eljárt fölöttük az idő!Majd következőben sztem egy olyan procira akarok beruházni,mint ami neked van,vagy pedig egy használt i5/i7-re!Azokkal azért jobban ellennék?Nem?
Lord Vader nekem 24/7-en a max 460/7.5=3450Mhz!
-
kisza25
félisten
válasz
kovsol #21309 üzenetére
ja értem, megnézhetem még feljebb is, csak 4hónapja nem használtam a gépet mert ez itthon pihent és még csak most jönnek elő az emlékek a beállítással kapcsolatban,
4,6Ghz-en 4500pontot csinálna Physics-ben kb nem olyan rossz ez egy 20eFt procitól, na meg nekem mini ITX lapom van (17*17cm) -
kisza25
félisten
válasz
kovsol #21296 üzenetére
előbb a GPU végét szeretném megkeresni aztán jöhet a memória, ha egyszerre húzom a kettőt akkor nem tudom melyik hibázik
910/1000Mhz
a 4,6Ghz nem 3Dmark stabil az csak valid volt
amúgy az előző eredményt megnézve látszik, hogy a GPU pont nem lett több attól, hogy 4,3Ghz-en megy a proci 3Ghz helyett -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest