- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
pinnacle #18718 üzenetére
Na pont akartam mondani az előbb, hogy ez miatt lehetnek a tévedések, hogy itt kiírja hogy a maximum frissítés 70hz, csak éppen attól hogy egy képen látod a max felbontást meg a max képfrissítést NEM jelenti azt hogy akármi közül lenne egymáshoz
ezek csak adatok a monitorról, hogy mekkora felbontás a max, meg mekkora képfrissítés. De nem jelenti azt hogy ezt a képfrissítést ekkora felbontáson tudja, tudja valamekkorán, kisebben, de nem ekkorán.
zoleeno1
Azt nem tudtam, azt hittem egyáltalán nem lehet modolni az újakat, 72 is jobb már azért mint a 60. -
zoleeno1
veterán
válasz
pinnacle #18667 üzenetére
LOL mondom én, hogy ez a video nem kóser
MPC-HC diagnosztika, frame rate 230.395
de akárhányszor indítom el mást ír, de mindig 100 fölött van. Kíváncsi lennék én hol megy ez rendesen
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
pinnacle #18664 üzenetére
Nálam halálosan érdekes amit művel.
VLC vel lejátszva ameddig a labdát nem üti meg az ütővel, addig tökéletesen lejátssza, utána akadozik a kép.
mplayerc_homecinema_x86_v1.2.908.0 -val meg olyan mint a lassított felvétel de nem akad, meg kicsit szemcsés a kép is, a hang jó, így hamarabb véget ér mint a videó.
Bsplayernél meg meg nem mondom mit csinál, eleve lassabban viszi, néha megakad, és utána kicsit felgyorsul, de alapvetően lassabb, és rosszabb minőségű.Szerintem meg kéne próbálni ugyan azzal a kodekkel lejátszani, amivel fel lett véve.
Most nézem a képet amit linkeltél, nálad is sokkal rosszabb minőségű, mint nálam VLC vel, túl kontrasztos.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #18609 üzenetére
Sziasztok! Sapphire HD6850-as kártyám van. Az lenne a kérésem, hogy akinek 6850-es kártyája van, ha tudja legyen szíves megnézni a felvételt. Azt szeretném tudni, hogy ez a szaggatás az én kártyám egyedi hibája vagy minden 6850-re jellemző. Idáig Intel HD2000, AMD A6-3500 LIano, Nvidia 8600, 8800GT, GT430-al jelezték, hogy akadás mentesen lejátssza. Köszi!
-
Flashget
félisten
válasz
pinnacle #15765 üzenetére
VGA: Asus 6870 DCU 915/1050
CPU: E8400 3.0GHz
RAM: OCZ 2x1GB 800MHz
Driver: 11.9vagyis nem húztam semmit
eredmény vantage-ban -
Baryka007
addikt
válasz
pinnacle #15827 üzenetére
Pinnacle:Okés köszi!
csak mert láttam egy testet ahol a QX9660 nem hajtotta ki vagy nem tudom már milyen extreme proci és Core i7 re vértezték fel +10fps-t kaptak de szerintem az a cpu miatt lett... +10 nem azért mert az extr. nem hajtotta ki de nem voltam benne biztos szóval rákérdeztem...
egy szóval köszi
karácsonyra meg ajándékozom magamat eggyel!
smisa: Köszi neked isamúgy ebben a tesztben volt magyar teszt szóval érdemes oda figyelni mit rizsálnak róla !
[link]
-
DoxaM
aktív tag
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #15815 üzenetére
Azért melegszik, mert elég rendesen megemeli a GPU, Memory órajelét. Ez normális dolog, nektek is így van?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
pinnacle #15718 üzenetére
Vantage-ban egy P (Perfomance) eredményt csinálhatnál, mert átlagban azzal mérünk.
Nem kell semmit állítani csak fent perfomance és összes pipa legyen benne.
Szerk: Jó hogy jöttél mert itt pont a 2mag kontra 4mag amiről volt vita a fórumtársaknál ezért én is megnézném érdekesség gyanánt mit hoz neked a kártya vantage-ban az én 4magos Quadomhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest