Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
válasz
ricshard444 #26082 üzenetére
afterburner szerint anyi..
@karesz 2300 vedd le high ra az megdob jopar fps el -
MrM94
addikt
válasz
Zsolti24e #25897 üzenetére
Nekem a volt MSI 6850 emen 85 fok korul mozgott szoval szerintem normalis
ilyen volt -
MrM94
addikt
Probaltam,epp haverrel nyomtuk coop-ba amikor neztem,hogy hol a varva vart physx...es kerdezem a havert akinek mellesleg egy 6870 ese van hogy o latja ezeket a mozgo zaszlokat?Nem.O latja ezeket a folyo valamiket a hordokbol?Nem. es kb ennyi az egesz physx benne amit kb 8 ora jatek utan eszrevettem....
Termeszetesen ugyvan ahogy mondod -
MrM94
addikt
válasz
csucsbicep #25160 üzenetére
sok rosszat hallottam roluk.. akkor banom h par ezressel olcsobban vettem inkabb rendeltem volna mashonnan..mindenki a garira panaszkodott azok kozul akiket olvastam meg,hogy refurbished termeket adtak neki..mondjuk a procinak szerintem nemlesz baja..remelem..
-
MrM94
addikt
válasz
csucsbicep #25151 üzenetére
tenyleg ennyire szemetek?en msot rendeltem toluk egy fx8120at..remelem nemlessz gebasz...bocs az offert
-
MrM94
addikt
meg annyira uj hogy nem merem eladni
neha mikor meglatom az nvidia logot a taskbaron az a reakciom h miafasz es hogy fujj meg neha keresem a catalystot..de amugy egyelore megtartom..es ugyanugy minden nap benezek tobbszor a topicba
csak azert vettem meg mert a baratnom nagyon eroskodott nem azert mert mennyire vagyok egy nvidiara..de teny ami teny,hogy ez egy akkora kazán...
-
MrM94
addikt
válasz
Turbolada II #24760 üzenetére
tegnap ota ezvan benne
-
MrM94
addikt
válasz
Turbolada II #24754 üzenetére
nincsen neki..
egy porszemet sem lattam a hutojen..kb ugynezett ki mint amit most szedtek ki a dobozbol eloszor..
-
MrM94
addikt
válasz
csucsbicep #24752 üzenetére
akkor en szinte ingyen jutottam hozza.. sot ingyen jutottam hozza mert 25k passzolom el a 6850et..
-
MrM94
addikt
nos sajnos elpartoltam nvidia oldalra..egy gtx580 al..pedig amd fan vagyok..
nekem akkoris ezmarad az otthoni topic..atszamolva kb 25.000 ft ert vettem..csak azert partoltam at..
-
MrM94
addikt
Ha mar ketten is megmutattak a TX3 asukat megmutatom enis
am3+ lapon is lehet nyugodtan barmerre szerelgetni
nemakarja feltolteni a fenykepet..
-
MrM94
addikt
válasz
lacika8006 #23536 üzenetére
en probaltam,teszteles keppen,mukodik a dolog csak ugye 3 maggal nemtudom megvaltani a vilagot..de teny hogy mukodik es a corsair cx500 asom is elvitte.
-
MrM94
addikt
válasz
csucsbicep #23270 üzenetére
valami titan nano mittududomen mit kentem ra..az nagyon gagyi?ezelott spire volt...de az gagyi volt
-
MrM94
addikt
93 fok nem sok egy kicsit igy nyaron egy 6850 nek?900/1100-on?
-
MrM94
addikt
válasz
csucsbicep #22839 üzenetére
msi afterburnerrel nem megy?
-
MrM94
addikt
a config filet atirtad? vagy fesz emeleshez nem kell?
-
MrM94
addikt
kez alol vettem es lattam hogy a csavarok megvoltak kopva es neztem kulfoldi forumokon hogy masnak huvosebb ugyanevvel a hutovel es gondoltam valszeg azert melegebb az enyem mert a paszta kitudja milyen regi..azert pasztaztam ujra es ki is takaritottam a port a borda kozul egy uttal.
-
-
MrM94
addikt
Sziasztok! MSI 6850 nel afterburnerben nektek mennyi a core voltage?
-
MrM94
addikt
sziasztok..azthiszem en leszek az elso msi 6850tulaj aki panaszkodik. Szoval az egesz ugy kezdodott hogy kiatakaritottam a kartyam a portol,levettem a hutot kifujogattam letoroltem a faradt termopasztat es ujat tettem fel helyette. Vissza huto de hallottam en hogy nagyon hangoskodik es eszrevettem hogy afterburnerben 775 1000mhz ertekek mellet kombustorral 38fokrol 80!!!fokra ugrik egy masodperc alatt!!! Kerek szepen tippeket mit csinaljak hogy ne ilyen drasztikusan ugraljin a homerseklet
-
MrM94
addikt
válasz
csucsbicep #22538 üzenetére
koszonom az infot
-
MrM94
addikt
Az teljesen normalis ha ugy hallom hogy ciceg a kartya?
-
MrM94
addikt
válasz
angelside77 #22527 üzenetére
trixxx be nem lehet?
-
MrM94
addikt
válasz
Pickle Rick #22348 üzenetére
1280x1024 ben tolom
nincs penzem mas monitorra
-
MrM94
addikt
vegyetek msi-t oszt megvan ódva. En abbol nem olvastam hibás darabot. Szerintem itt lekéne zárni..aki bevállalja a gigát csak garival vállalja és kesz.
-
MrM94
addikt
Ne keseredj el..lehet a haverod tul sokat huzott azon a procin es most starbol be se indul a geped...van alaplapi videokartyad?ha van probalkozz avval vagy ha DVI re dugod ra a monitort probald ki mindkettot..meg tudod mit..nezd meg a ramokat is mindig csak egy modult tegyel be..es probald avval inditani ha nem indul kiveszed raksz masok modult be es igy tovabb..
-
MrM94
addikt
Nekem MSI-m van,halk,huvos, teszi a dolgat feszt lehet rajta allitani,bar en nemnyultam hozza..szeretem.
-
MrM94
addikt
Talaltam egy nagyon fura 6850 est[link]
-
MrM94
addikt
válasz
rayoliviero #20611 üzenetére
nekem a dirt 3 nagyon bevalt tesztelesre igaz a processzornal a prime fut orakig semmi problema nelkul viszont ha nem stabil akkor a dirt alatt elszall 1 perc alatt
-
-
MrM94
addikt
válasz
csucsbicep #20538 üzenetére
nincs olyan jo hutese mint egy sapphirenak es a hazamban nem valami jo a szellozes..
-
MrM94
addikt
válasz
tsbalu #20533 üzenetére
Ilyenem van,en szeretem jatek alatt van egy kis hangja de idle be meg semmit nemhallok...persze segithetsz rajta afterburnerrel ha nagyon szukseges mint ahogy felettem mondtak,de szerintem nem hangos.Az en verziom OC nelkuli msi afterburnerrel 960mhz 1100mhz ig nemkell neki fesz igaz akkor mar megvan olyan 85 89 fok is..
-
MrM94
addikt
De akkor mi is pontosan az a 3 ertek? mennyi lehet a maximum es mennyi az ajanlott beloluk? En azert kivancsi vagyok ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest