- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
jano2101 #25880 üzenetére
Ezzel az a baj, bár lehet neked nem, de ha beadod a szervizbe akkor 1-1,5 hét mire letesztelik és visszakapod. Szóval a legegyszerűbb ha csak a vga-t próbálod ki valakinél. Elég gyorsan kiderül ha feltelepítés után már nem akar menni. Esetleg olyat próbálj még ki, hogy nyomsz egy bios resetet, hátha csak valami összeférhetetlenség alakult ki.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
jano2101 #25810 üzenetére
Mondjuk alapban nem is a gyári lemezzel kellett volna indítani. Így most maradhat az, hogy újrarakod megint a gépet és letöltöd a legfrissebb drivert. De előtte célszerű ha az alaplapi dolgokat teszed fel, hátha az zavar be nálad.
ledgeri: attól függ, hogy milyen típus de igazából a lényeg úgy is az lenne ha az alap hőmérséklet már nem olyan, mint volt. Nekem lassan 2 éves lesz mondjuk és még nem tapasztaltam ilyen gondot. Bár egy minőségi paszta biztos dobna rajta pár fokot még de most csak azért én nem szedem szét.
-
keke69
őstag
válasz
jano2101 #19041 üzenetére
Első körben kitakarítanám a hűtőt a ventijét és a házat is utána kivenném onnan,hogy kapjon levegőt és úgy mérném meg a hőmérsékletet,de ha van lehetőséget 1 ventit raknék előre ami fújja be a levegőt 1-et meg hátra ami tolja ki!
Bár nem ismerem ezt a tipust,ezért úgy gondolom ilyen körülmények mellett szerintem normális a hőmérséklet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Battlefield 6
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest