- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
jano2101 #25880 üzenetére
Ezzel az a baj, bár lehet neked nem, de ha beadod a szervizbe akkor 1-1,5 hét mire letesztelik és visszakapod. Szóval a legegyszerűbb ha csak a vga-t próbálod ki valakinél. Elég gyorsan kiderül ha feltelepítés után már nem akar menni. Esetleg olyat próbálj még ki, hogy nyomsz egy bios resetet, hátha csak valami összeférhetetlenség alakult ki.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
jano2101 #25810 üzenetére
Mondjuk alapban nem is a gyári lemezzel kellett volna indítani. Így most maradhat az, hogy újrarakod megint a gépet és letöltöd a legfrissebb drivert. De előtte célszerű ha az alaplapi dolgokat teszed fel, hátha az zavar be nálad.
ledgeri: attól függ, hogy milyen típus de igazából a lényeg úgy is az lenne ha az alap hőmérséklet már nem olyan, mint volt. Nekem lassan 2 éves lesz mondjuk és még nem tapasztaltam ilyen gondot. Bár egy minőségi paszta biztos dobna rajta pár fokot még de most csak azért én nem szedem szét.
-
keke69
őstag
válasz
jano2101 #19041 üzenetére
Első körben kitakarítanám a hűtőt a ventijét és a házat is utána kivenném onnan,hogy kapjon levegőt és úgy mérném meg a hőmérsékletet,de ha van lehetőséget 1 ventit raknék előre ami fújja be a levegőt 1-et meg hátra ami tolja ki!
Bár nem ismerem ezt a tipust,ezért úgy gondolom ilyen körülmények mellett szerintem normális a hőmérséklet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged