- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
szinimini #25682 üzenetére
Egy kérdés..Akinek van 7850 vagy 7870. Az lenne a kérdés, hogy ezeken nem úhy működik a HDMI kimenet mint a régebbi VGA kártyákon? A 6850 esetében Realtek HDMI audio volt a megfelelő, itt a 7850 esetében ez nem működik, azt irja nincs csatlakoztatva. Az erősitőmet látja a HDMI kábelen keresztül, és annak a tipusát irja be. Ez igy normális?
-
bandras54
aktív tag
válasz
szinimini #25596 üzenetére
közben rákerestem és már le is szedtem. Amit az elején írtam, hogy a venti hangjára figyeltem fel az (most derült ki) valójában a proci ventije megy most hangosabban. a gpu hűtő 40 %-ról felhúztam 60%-ra de így is csak 2-3 (57-58) fokkal lett "kellemesebb". Viszont a cpu hűtő szinte elhallgatott. Az a fura, hogy eddig pár nappal ezelőtt semmi gond nem volt a gpu hőmérsékletével.Úgy hogy közben semmit nem csináltam vele.Gondolkodom egy tuning hűtőn, ha más nem marad.Azt esetleg tudnál ajánlani?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
szinimini #25573 üzenetére
A hibaüzenetre a megoldas, hogy a mocsok driver sweeper leszed valami olyasmit is, ami hianyaban a szüzen telepitett (!) driver csomag nem tud elindulni. Telepites utan le kell törölni az AMD sajat eltavolitojaval, aztan rahuzni ujra es megy (a 12.10-es is).
Viszont a jatek meg mindig kifagyott, tehat letöröltem, ujraraktam de kiprobalni mar csak este fogom mert nem erek ra egesz nap ezzel a tetüvel kufircolni -
-
törölt tag
válasz
szinimini #25503 üzenetére
Hali!
Tényleg nem javasolt a 6870-be belefektetni már sajna. És igazából ennek csak az 1GB Vram az oka...
Tegnap felraktam a MOH Warfightert és elég durván laggolt.Mindent kimaxolva 50-60 fps, és időnként vissza esik 20-30-ra. Először azt hittem hogy a 12.11beta driver az oka,le is cseréltem 12.8-ra,az tökéletes volt . De rá kellett jönnöm hogy kevés az az 1GB ram,visszább kellett venni a grafon egy kicsit. -
belinho
senior tag
válasz
szinimini #25500 üzenetére
Ha csak 6K, akkor érdemes rá beruházni, halkabb lesz az biztos, jobban fog hűteni az is biztos!
Sőt valószínűleg a következő kártyádra is rá tudod majd tenni!
A tuning az más tészta, nálam pl hiába vittem le a garázsba -5 fokba a gépet nem ment jobban, viszont nyáron a melegben hamarabb előjöttek az artifacts-ok a magasabb hőmérséklet mellett.
Azon is elgondolkodhatsz, hogy eladod a 6870-t+ a hűtő árából+még némi pénz és vehetsz használtan egy 7850-t.
Szóval a döntés a tied, ha sokáig marad a 6870 akkor nem kérdés, viszont ha leváltod belátható időn belül, akkor nem érdemes megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest