- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
szinimini #25682 üzenetére
Egy kérdés..Akinek van 7850 vagy 7870. Az lenne a kérdés, hogy ezeken nem úhy működik a HDMI kimenet mint a régebbi VGA kártyákon? A 6850 esetében Realtek HDMI audio volt a megfelelő, itt a 7850 esetében ez nem működik, azt irja nincs csatlakoztatva. Az erősitőmet látja a HDMI kábelen keresztül, és annak a tipusát irja be. Ez igy normális?
-
bandras54
aktív tag
válasz
szinimini #25596 üzenetére
közben rákerestem és már le is szedtem. Amit az elején írtam, hogy a venti hangjára figyeltem fel az (most derült ki) valójában a proci ventije megy most hangosabban. a gpu hűtő 40 %-ról felhúztam 60%-ra de így is csak 2-3 (57-58) fokkal lett "kellemesebb". Viszont a cpu hűtő szinte elhallgatott. Az a fura, hogy eddig pár nappal ezelőtt semmi gond nem volt a gpu hőmérsékletével.Úgy hogy közben semmit nem csináltam vele.Gondolkodom egy tuning hűtőn, ha más nem marad.Azt esetleg tudnál ajánlani?
-
válasz
szinimini #25573 üzenetére
A hibaüzenetre a megoldas, hogy a mocsok driver sweeper leszed valami olyasmit is, ami hianyaban a szüzen telepitett (!) driver csomag nem tud elindulni. Telepites utan le kell törölni az AMD sajat eltavolitojaval, aztan rahuzni ujra es megy (a 12.10-es is).
Viszont a jatek meg mindig kifagyott, tehat letöröltem, ujraraktam de kiprobalni mar csak este fogom mert nem erek ra egesz nap ezzel a tetüvel kufircolni -
-
-
-
törölt tag
válasz
szinimini #25503 üzenetére
Hali!
Tényleg nem javasolt a 6870-be belefektetni már sajna. És igazából ennek csak az 1GB Vram az oka...
Tegnap felraktam a MOH Warfightert és elég durván laggolt.Mindent kimaxolva 50-60 fps, és időnként vissza esik 20-30-ra. Először azt hittem hogy a 12.11beta driver az oka,le is cseréltem 12.8-ra,az tökéletes volt . De rá kellett jönnöm hogy kevés az az 1GB ram,visszább kellett venni a grafon egy kicsit. -
belinho
senior tag
válasz
szinimini #25500 üzenetére
Ha csak 6K, akkor érdemes rá beruházni, halkabb lesz az biztos, jobban fog hűteni az is biztos!
Sőt valószínűleg a következő kártyádra is rá tudod majd tenni!
A tuning az más tészta, nálam pl hiába vittem le a garázsba -5 fokba a gépet nem ment jobban, viszont nyáron a melegben hamarabb előjöttek az artifacts-ok a magasabb hőmérséklet mellett.
Azon is elgondolkodhatsz, hogy eladod a 6870-t+ a hűtő árából+még némi pénz és vehetsz használtan egy 7850-t.
Szóval a döntés a tied, ha sokáig marad a 6870 akkor nem kérdés, viszont ha leváltod belátható időn belül, akkor nem érdemes megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Energiaital topic
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- További aktív témák...
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest