- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Pepe78 #25129 üzenetére
És 99%-os a gpu kihasználtsága? Játékok alatt nekem is 65-70°c között ingázik terheléstől függően. De játékok még meg sem közelíti a 99%-ot a gpu.
A ház szellőzése rendben van,azzal nincs gond. Kártya ki van takarítva rendesen,újra pasztázva. Nem tudom miért magasabb akkor nekem a hőfok. Lehet a flexnek jobb a hűtése, vagy valami spéci pasztát használsz, vagy nem teszed fel a gép oldalát
Korábban a régi házammal csináltam olyat hogy levettem az oldalát és kevertem rá a levegőt külső ventivel,akkor nekem is 55-65°c között volt a hőfok. Igaz az egy 6850 kari volt.A gpu alap órajele és a memória órajele neked mennyi terhelés nélkül?
-
törölt tag
válasz
Pepe78 #25127 üzenetére
Ez a típus van nekem
Ennek terhelés nélkül alap órajeleknek mennyinek kell lennie? 150/300 vagy 300/300? -
törölt tag
válasz
Pepe78 #25094 üzenetére
Szia!
Pontosan milyen beállításokat alkalmaztál? Mert én is teszteltem kicsit most,alap beállításokkal nekem a gpu 85°c venti vezérlés 60% 2600-2700rpm és itt már azért hangja is van. Viszont nekem alap beállításokkal 48-50 fps a teszten. A képen amit linkeltél azon 12fps van. Nagyon nem értek hozzá,ezért kérdeztem hogy milyen beállításokat használtál, mert elég szép eredményt hozott a te karid hűtésben. Lehet ennyi a különbség a flex és a sima verzió között?!...
-
kovsol
titán
válasz
Pepe78 #25094 üzenetére
Én igaz csak lájtosan tuningolom a karit 850/1100 ra van állítva 24/7-re, de 10-40% között állítottam neki a szabályzást, 70 fok körül megtartja 20-25% fordulattal már az én vtx3d kártyám, hangja meg természetesen semmi így még. Sajnos én elég érzékeny vagyok a hangra, minden venti nagyon alacsony fordulatra szabályozva megy a gépemben.
-
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Pepe78 #25047 üzenetére
Ha újonnan veszed akkor nem kell aggódni, ha meg használt és a tulajnál jól működött akkor szintén nincs gond.
Hűtésre meg valóban jobb, igaz nem mérföldekkel, mint az egy ventisek. Alapon is elég erős, 1ghzre húzva meg csak pár fpst nyernél szóval nem kell kétségbe esni ha mégse tudja.
-
válasz
Pepe78 #25042 üzenetére
Hát vga tuning ennyit tud. Nálam ez rosszabb esetben 2 Fps, szerencsésebb esetben 4
Arra jó, ha határon van a játszhatóság.
Pasztát felesleges piszkálni, hacsak nem forrósodik nagyon, nem? Fesz emelés nélkül nem fog 70-75 fok fölé menni semmiképp se...Runo@ ha használtan veszi és az előző tulajnál ment, nyilván nincs vele gond. A gond a tuning potenciál lehet, vagyis nem lesz jobb a NV-nál és még physix nélkül is ráadásnak...
-
törölt tag
válasz
Pepe78 #25044 üzenetére
Felfújják a dolgot! Volt egy Giga széria, ami szar volt, azóta az van az emberek fejében, hogy a Giga az szar, pedig nem így van....
Én kifogtam egy szar Sapphire-t, most mégis az van a gépben és elötte is az volt.
Képzelheted, hogy amikor lebeszéltek a Gigáról, és a Sapphire szar voplt, akkor hogy utáltam itt mindenkit -
-
kisza25
félisten
-
törölt tag
válasz
Pepe78 #24995 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
De nem értem! Most már biztos hogy low vagyok ehhez! De ha nem csinálok profilt,ha úgy járok el ahogy javasoltad akkor alap esetben is azt a fesz értéket tölti be amit a játékokhoz terheléshez állítottam be,vagyis 2D-ben is azt a feszt alkalmazza,ez meg azt eredményezi hogy alapon magasabb a hőfok. Próbáltam úgy is hogy a 2D-s részéhez nem csináltam semmit,de akkor sem úgy működött ahogy szerettem volna. -
törölt tag
válasz
Pepe78 #24834 üzenetére
Ja igen, Gigában ugyanolyan, csak - bár írtad utána hogy GB, de erre kerestem rá: GTX460, mondjuk a linken is azok vannak amire rákattintottam: argep itt meg az árat láttam, aztán bepötyögtem, hogy nem egy low end
Igen, egyébként nagyon jó hűtés hatásfokát tekintve.
Igen én is bízok benne, hogy megoldják ha oda kerül az ügy, plusz remélem, mivel az Edigital-ból vettem, hogy elég az is ha beviszem személyesen a debreceni boltjukba leadni, és nem kell Pestig küldeni.
-
törölt tag
válasz
Pepe78 #24830 üzenetére
Pedig az sem egy low end kártya...
Igazából márka hűnek kellett volna maradnom:
"No és ezzel el is jutottunk a márka hűséghez. Eredetileg Sapphire-ra gondoltam. A két előd Sapphire volt. Viszont drágább volt egy ezressel mint a Gigabyte. 2005-től 2008-ig közvetlenül a 3850-esig egy Gigabyte Nvidia Geforce 6600-at hajtottam :-) Gond nem volt vele azon túl ,hogy lassú volt :-)"
Idézet saját magamtól
Az a Giga 6600-as (GIGABYTE GV-NX66128DP) igaz hogy jó volt három évig de passzívabb már nem is lehetett a hűtése
Ez gáz különösen ha nem akarnak vele foglalkozni, a másik meg az, hogy most órák óta nem hallom, de csak azért mert 2000-es fordulatszámon pörög éppen... 1.3 k-nál már hallanám...
csucsbicep: Az a baj, hogy nekem ezt fel kellene küldenem futárral Pestre, és odafelé tuti bukom a futár árát, de esélyes, hogy még visszafelé is. Szóval az 1000 Ft- os felár a Sapphire-ra nagyon megérte volna...
LobiDrg: A héten megakarom csinálni, kiszerelem, aztán megkínálom sűrített levegővel úgy ,amikor hozzáférek rendesen. Az olajban amúgy nem hiszek, mert ameddig mobil rackem is volt kb 2008-ig, na akkor az elülső ventilátorát annak - csak az elülsővel volt gond - legalább kettő havonta olajozni kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Asztalos klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- E-roller topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged