- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
nyufka69 #21386 üzenetére
igen neten,tegnapelőtt kaptam kézhez, amúgy 8nap és azonali cserét kértem, mert elállnék akkor mit vennék helyette HD7770-et? sajnos ebben az árban/teljesítményben semmi más nincs
3év gar addig cserélgetik nekem aztán, ha nem tudják addigra lesz valami jobb ebben az árban, a csere idejére, meg ott a HD4830 sajnos most így kell gondolkozni
-
kisza25
félisten
válasz
nyufka69 #21383 üzenetére
hogy ennyi baj legyen ezzekkel a karikkal azért hihetetlen, egy hetet agyaltam és azért nem vtx-et vettem, mert sok volt a hibás, gigát is ezért kerültem el, erről ennyit, végül is 3év a garija csak ez igen kellemetlen, mert ameddigre kicserélik ...
még jó, hogy megvan a jó öreg XFX HD4830-am, még azon is elfut minden
XtremLor: nekem idle33fok volt, szinte fáznak az alkatrészek a kuckómban -
kovsol
titán
válasz
nyufka69 #21320 üzenetére
3 modulos
Nem egy ponthajhászatra való proci, de teljesen meg vagyok elégedve vele valós alkalmazások alatt. Főleg, hogy nálam valamiért nem szereti az NB órajel emelést az alaplap, az pedig megdobja a cpu pontszámokat 3dm 11 ben
(#21319) csucsbicep az nem gyenge, azt hiszem belenyúltál a tutiba rendesen
-
kisza25
félisten
válasz
nyufka69 #21311 üzenetére
parancsolj vantage 910/4400/4300 P14598
-
kovsol
titán
válasz
nyufka69 #21221 üzenetére
775/1000 helyett 800/1050 az x-edition
nem sok oc, de nem is kérnek érte feláratmás:
Battlefield grand bazár pályát most végig mértem hány fps-t produkál ilyen beállítás mellett 64 fős térképen
eredmény:Min, Max, Avg
28, 74, 41.095sehol nem esett le 25 képkocka alá, szóval nem akad be még nagy robbanásnál is, azt kell mondjam teljesen elégedett vagyok a kártyával
Más pályán még többet szokott produkálni, azért ezen mértem, mert ahogy figyeltem valahogy ez a pálya jobban eszi a gépet mint a nagyobb nyílt pályák
-
polonic
félisten
-
Alister71
nagyúr
válasz
nyufka69 #21189 üzenetére
Atiwinflash, PCS+ bios.
Kikapcsolod a 7-en az aerót, elindítod rendszergazdaként a winflasht, betallózod a biost, majd a program gombbal elindítod. Megvárod míg végigfut, és kéri a restartot.
A drivert érdemesebb leszedni a flash előtt, mert előfordulhat, hogy a restart után kékhalált kapsz a win betöltése közben. Ekkor indítás csökkentett módban, és driver sweeperrel lesikálod az amd drivereket. -
kovsol
titán
válasz
nyufka69 #21179 üzenetére
Amikor rányomok, hogy alkalmazza a növelt feszültséget akkor visszarakja 100/150Mhz re az órajelet, szóval egyelőre nem találtam olyan programot ami hajlandó lenne használni is az emelt értékeket.
(#21181) nyufka69 nem alkalmazza, esetleg a fórumtársat aki írta, hogy rakott rá egy másik biost, tőle kellene megkérdezni neki engedi-e(#21182) mammutka nálad valami gebasz van, mert nekem win7 64bit van fent és mind a kettő megy és engedi is tuningolni 900/1250 en nekem már hibázott 3dmark, majd meglesem kisebb rammal is holnap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged