- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
nyufka69 #21386 üzenetére
igen neten,tegnapelőtt kaptam kézhez, amúgy 8nap és azonali cserét kértem, mert elállnék akkor mit vennék helyette HD7770-et? sajnos ebben az árban/teljesítményben semmi más nincs
3év gar addig cserélgetik nekem aztán, ha nem tudják addigra lesz valami jobb ebben az árban, a csere idejére, meg ott a HD4830 sajnos most így kell gondolkozni
-
kisza25
félisten
válasz
nyufka69 #21383 üzenetére
hogy ennyi baj legyen ezzekkel a karikkal azért hihetetlen, egy hetet agyaltam és azért nem vtx-et vettem, mert sok volt a hibás, gigát is ezért kerültem el, erről ennyit, végül is 3év a garija csak ez igen kellemetlen, mert ameddigre kicserélik ...
még jó, hogy megvan a jó öreg XFX HD4830-am, még azon is elfut minden
XtremLor: nekem idle33fok volt, szinte fáznak az alkatrészek a kuckómban -
kovsol
titán
válasz
nyufka69 #21320 üzenetére
3 modulos
Nem egy ponthajhászatra való proci, de teljesen meg vagyok elégedve vele valós alkalmazások alatt. Főleg, hogy nálam valamiért nem szereti az NB órajel emelést az alaplap, az pedig megdobja a cpu pontszámokat 3dm 11 ben
(#21319) csucsbicep az nem gyenge, azt hiszem belenyúltál a tutiba rendesen
-
kisza25
félisten
válasz
nyufka69 #21311 üzenetére
parancsolj vantage 910/4400/4300 P14598
-
kovsol
titán
válasz
nyufka69 #21221 üzenetére
775/1000 helyett 800/1050 az x-edition
nem sok oc, de nem is kérnek érte feláratmás:
Battlefield grand bazár pályát most végig mértem hány fps-t produkál ilyen beállítás mellett 64 fős térképen
eredmény:Min, Max, Avg
28, 74, 41.095sehol nem esett le 25 képkocka alá, szóval nem akad be még nagy robbanásnál is, azt kell mondjam teljesen elégedett vagyok a kártyával
Más pályán még többet szokott produkálni, azért ezen mértem, mert ahogy figyeltem valahogy ez a pálya jobban eszi a gépet mint a nagyobb nyílt pályák
-
polonic
félisten
-
Alister71
nagyúr
válasz
nyufka69 #21189 üzenetére
Atiwinflash, PCS+ bios.
Kikapcsolod a 7-en az aerót, elindítod rendszergazdaként a winflasht, betallózod a biost, majd a program gombbal elindítod. Megvárod míg végigfut, és kéri a restartot.
A drivert érdemesebb leszedni a flash előtt, mert előfordulhat, hogy a restart után kékhalált kapsz a win betöltése közben. Ekkor indítás csökkentett módban, és driver sweeperrel lesikálod az amd drivereket. -
kovsol
titán
válasz
nyufka69 #21179 üzenetére
Amikor rányomok, hogy alkalmazza a növelt feszültséget akkor visszarakja 100/150Mhz re az órajelet, szóval egyelőre nem találtam olyan programot ami hajlandó lenne használni is az emelt értékeket.
(#21181) nyufka69 nem alkalmazza, esetleg a fórumtársat aki írta, hogy rakott rá egy másik biost, tőle kellene megkérdezni neki engedi-e(#21182) mammutka nálad valami gebasz van, mert nekem win7 64bit van fent és mind a kettő megy és engedi is tuningolni 900/1250 en nekem már hibázott 3dmark, majd meglesem kisebb rammal is holnap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest