- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véletlenül ide írtam a választ olvasd el nem akarom újra be írni még 1X
-
csucsbicep
nagyúr
-
westcoastog
veterán
De ez hülyeség, havernak is tx3 van am3-as lapon és függőlegesen fel lehetett tenni. Én szereltem föl neki.
A vinyók fűtenek be neki valószínűleg, meg hogy levetted az oldallapot csak megreked a meleg, érdemes lenne a vinyókat átköltöztetni meg betenni 1-2 ventit.
Elég szűk a hely, sok szellő sincs neki. -
Teodor52
senior tag
Én is kínlódok igaz, a 12.4-es driverrel.Folyamatosan AMD Fuel service hibát ír az eseménynapló, de egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele.
Most kénytelen voltam a win7-et újrarakni és feltenni a 12.3-at azzal nem írja.De, hát szeretnék újabb verziókra váltani.
Hiszem a héten vettem át a shappire 6850-es karit és nem jó vele a 12.4-es!?Nem tudom, hogy most ez mi!?
-
Apone33
őstag
Lehet úgy elviseli a lapcserét a rendszer, persze előtte mindent drivert törölj ami az előző alaplaphoz volt, de sztem erre kevés az esély. Én amikor amd-ről intel-re váltottam nekem kellett új rendszert is tenni. Ugyanolyan soketen belül a lapcsere még ment nálam, de találkoztam már olyannal is ahol 2 magos cpu-t 4-re cseréltek és ott csak 2 mag ment ezért ott is kellet az új rendszer.
-
-
Alister71
nagyúr
-
lehella
senior tag
Így is elég meleg van a lakásban néha, árad a gépből is a kompót
Az előző gépemen megfigyeltem hogy a 8 éves használat alatt, hogy a proci hőfoka alapjáraton felmászott 30°c-ról 45°c-ra (Athlon XP2400+ ugyanazzal a hűtővel, pasztacsere nuku), mindig is szerettem monitorozni a dolgokat. Az új gépnél is két órát eljátszadoztam mire az ízlésemnek megfelelően beállítottam az Aidát, hogy a képernyőn mutassa a számomra fontos adatokat
-
echterion
nagyúr
Ekkora ugrálást hangerőben is észlelnél, ha a cpu hűtő hangos, akkor levett házoldalnál hallgatva meg lehetne különböztetni a hangokat. Azért mondom ezt, mert 35% körül már van csendben észlelhető hangja, 50% körül pedig már tv mellett is hallani.
(#22182) kisza25: Reméljük, ezzel több szerencséd lesz. Mindenesetre turbógyerek biztos megdícsér, mert nem Gigát vettél.
-
aleister
veterán
"ég világon semmi harag nincs, nem olyan hangvételű az írásom, nehogy megforduljon bárkinek a fejében"
Félre ne érts, szerintem sincs benne semmi "rossz". Arról van mindössze szó, hogy Turbolada II kollága a GB-ben látja az antikrisztus földi megtestesülését, és elég kemény negatív kampányt csinál itt. Nem tudom mióta követed a topic életét, én kb 2 hete vagyok 6870 tulaj, de még így is feltűnt az 'áldásos' tevékenysége.
-
csucsbicep
nagyúr
En is azt mondom, hogy rosszul mer csak, mert 4900-on felszallna a vga, ki a foglalatbol.
Tobbiek: Szerintem folos ez a vita. Olyan vga szeria nincs, amiben csak hibatlan darabok vannak. Meg az sem mindegy, hogy milyen kornyezetbe kerulnek majd be. Mindenkinek mas gyartok jonnek be es, ha vkinel elromlik egy vagy akar tobbtermek ugyanattol a gyartotol, akkor eleg nehez meggyozni, hogy megegyszer vegyen olyat. Inkabb vasaroljunk megbizhato helyen, ahol gyorsan es megbizhatoan garanciaztatnak. Plusz lehetoleg helyileg, ne kelljen postazni, meg ha gond van szemelyesen fel lehet venni a kapcsolatot. Szerintem.
-
Dark KillerX
addikt
-
Turbolada II
őstag
Örkénytől ez a kedvencem: Keressünk most már vidámabb látványt. Ímhol egy temetés! Fölhulló hópelyhek közt, fölcsöpögő könnyek fátyolán át végignézhetjük, amint a sírásók két vastag kötélen fölbocsátják a koporsót. A munkatársak, ismerősök, közeli s távoli rokonok, továbbá az özvegy meg a három árva göröngyöt ragadnak, s elkezdik a koporsót hajigálni. Jusson eszünkbe az a szívettépő hang, amikor a sírgödörbe ledobált rögök megdobbannak és szétomlanak. Az özvegy sír, jajonganak az árvák... Milyen más érzés fölfelé hajigálni! A koporsót eltalálni mennyivel nehezebb! Először is jó göröngyökre van szükség, mert a porhanyósabbja félúton szétesik. Van hát kapkodás, lótás-futás, taszigálódás a kemény rögökért. És hiába a jó göröngy; a rosszul célzott rög visszahull, és ha eltalál valakit - pláne, ha egy gazdag, előkelő rokont -, kezdődik a vihorászás, a káröröm egészséges kuncogása. De ha minden stimmel - kemény a rög, pontos a célzás, s telibe találja a deszkakoporsót -, megtapsolják a dobót, derűs lélekkel térnek haza, és sokáig emlegetik a nagy telitalálatot, a kedves halottat és ezt a mókás, pompásan sikerült szertartást, melyben nyoma sem volt a képmutatásnak, a tettetett gyásznak, a hazudott részvétnyilvánításnak.
Kérem, szíveskedjenek kiegyenesedni. Amint látják: a világ talpra állt, önök pedig emelt fővel, keserű könnyekkel sirathatják kedves halottaikat.
*A következő alaplapom MSI lesz.
-
MrM94
addikt
Ne keseredj el..lehet a haverod tul sokat huzott azon a procin es most starbol be se indul a geped...van alaplapi videokartyad?ha van probalkozz avval vagy ha DVI re dugod ra a monitort probald ki mindkettot..meg tudod mit..nezd meg a ramokat is mindig csak egy modult tegyel be..es probald avval inditani ha nem indul kiveszed raksz masok modult be es igy tovabb..
-
szacsee
nagyúr
Alaplap szórakozik egy kört veled. Biosban nézd meg a CPU Clock Drive és PCI-E Clock Drive milyen értéken van? (800/900 a default érték, de manualban nézd meg).
Sikertelen tuningnál, vagy indításnál visszaáll 700-ra mindkét érték.
Sürített levegővel fújasd ki a PCI-E csatlakozót és egy CMOS resetet csinálj.
Utána jönnek a szakik és megmondják mi lehet még a hiba. -
echterion
nagyúr
Nekem nem volt hozzá, csak egy Deus Ex kupon meg vga átalakító. A tápod meg bőven elég lesz. A ventit Afterburner-rel lehet frankón szabályozni, egy szép görbe segítségével. Nagyon frankó, nekem bevált a kari.
Az 5770/6770 jóval gyengébb, én arról váltottam, tudom, miről beszélek. Annyi pénzt az nem ér meg, míg 6850-est ennyiért lehet kapni. Szerintem.(#21690) sb: Szívesen. 7770-en én is gondolkodtam, de ár / teljesítményben sokkal rosszabb, mint a 6850.
-
echterion
nagyúr
Nem szükséges kapcsolat, itt a PH-n is hirdet kiskereskedő zsír új kártyát 34k-ért. Múlt héten még 33k volt, azóta rárakott egy ezrest.
(#21628) aleister: "Cáfoljatok meg, úgy tudom, hogy a 6xxx széria egyébként sem tuningbarát.Tán ez a feszemelés hiánya ezért annyira nem hátrány." -> innen.
(#21631) kisza25: Igen, én is vettem akkor egyet, de azt beláthatod, hogy olyan vétel egy évtizedben egyszer van a számítástechnikában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch
- Milyen videókártyát?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest