- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
adam432 #22232 üzenetére
Megtehetnéd te is ugyanezt: Tomshardware gamer index
Összefoglalva:
Leggyengébb (!!) 5870 - 121.83
Legerősebb (extra hűtős, ócés) 6870 - 116.19
Leggyengébb 5850 - 104.66
Leggyengébb 6870 - 103.26Remélem tényleg összejön, és tudok szerezni egy 5870-et.
szerk:
Gaboman:
Szerintem ez csak valami placebo lehet nálad.
A game bech és a tényleges game-en belüli teljesítmény nem hinném, hogy a relációkat tekintve más képet mutatna. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
adam432 #19869 üzenetére
Na akkor ez megoldódott...
Csak halkan jegyezném meg, hogy a Furmarknak rakás beállítása van és pl a dx9 1280x800 nulla AA postFX és hasonlók, illetve a FullHD dx11 minden maxon között jelentős hőfok különbség lehetA húzást Neked kell kitapasztalni. Amit írsz, azt mennie kell alapon, valószínűleg 1200 körüli Rammal is. Nekem 1000/1200-nál nem nagyon szeretne feljebb menni, csak radikális fesz emeléssel, de ott se stabil igazán. Húzás csak ott éri meg, ahol kritikus az a pár fps, amit nyersz (Crysis2, Metro 2033, BF3 mittomén).
kihalycsae: a legtöbb esetben elég teljesen. Pl Skyrimben lehetnek gondok, ill hasonlóan vacakul optimalizált játékokban (lásd Stalker széria)
-
zolisx4
őstag
válasz
adam432 #19858 üzenetére
A Furmark 90 foknál viszont 1 dolgot észrevettem: a ventilátor nekem nem 60%-on ment automatán, amikor olyan meleg volt...
Akkor valami nem kerek nekem 75 foknál megy 60% ot autón
Nem lehet hogy elállítottad a venti vezérlést véletlenül?? -
zolisx4
őstag
válasz
adam432 #19836 üzenetére
FurMark teljesen felesleges nem azzal játszol, hacsak nem futtatod és azt nézed
Az a kártya pont jó ahogy van gyári beállítással is jónak kell lennie,max ventilátor vezérlésnél adj egy kis fordulatot neki ,de az sem fontos ,kevesebb feszültség az meg megint felesleges ,.
Amúgy van garancia a kártyán ,??Egyébként ez az átlag 50 fok nem árt neki, igaz?
Semmi baja nem lesz neki főleg 50 fokon .78 fokon sem szabad bajának lennie.CM Stacker Házikóból van sok fajta ,a tiéd melyik szám szerint ??
Én most is úgy gondolom a szellőzés nem megfelelő -
Gaboman
nagyúr
válasz
adam432 #19826 üzenetére
Sapphire 6870 van nekem is, Aerocool Xtrike házban, alapon asztalon 34 fokos, MSI kombusztorral stabilitás teszt 1920x1080 8xAA 71 fokos maximum, mindezt automatikus ventilátor szabályzás mellett.
Nem tudom milyen a házad de nekem nagyon soknak tűnnek azok az értékek. -
zolisx4
őstag
válasz
adam432 #19827 üzenetére
Nem tudom pontosan milyen házad is van ,és milyen a hűtés ,CM Stacker Silver van az adatlapodon de ebből van több fajta is .
Ugyan az a kártyám van mint neked ,
Nem álítottam semmit csak ahogy indult a teszt program úgy futott .
terhelve
böngésző alatt
az üresjárati hőmérséklet 39 fok .
A furmark jobban leterheli mint amivel én teszteltem ,simán lehet olyan meleg .szerintem a házadban a hűtés nem megfelelő ,dirt 3 alatt nekem is 65 fokot eléri . -
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest