- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
WonderCSabo #23191 üzenetére
Persze, ez igaz, de ha alapul veszed a procit (pláne, ha még húzva is van) meg a ventiket, hogy állandóan mennek, plusz hozzá a winyót, hogy tölt, meg a 2 db VGA-t, máris kijön az, hogy effektíve csak az optikai meghajtó nem megy, így a 450W-ba talán épphogy belefér a dolog, de csak talán. És még nem beszéltünk arról, hogy ha USB-s eszközök is vannak a gépben: egy wifi, egy bluetooth adapter, esetleg a billentyű meg az egér, egy pendrive, egy nyomtató, stb.
És alapból nem is volt gondja a géppel, csak játékokban. Bár most már ugye megállapítottuk, hogy nem tudjuk, hogy melyik hibamegállapítása a pontos, mert ellentmondások léptek föl. -
RVR400
veterán
válasz
WonderCSabo #23181 üzenetére
100%-on ennyi ventivel, két VGA-val a fogyasztás már 500W körüli lesz. Tehát egy 450-es táp elég karcsú.
-
zserbox
őstag
válasz
WonderCSabo #23181 üzenetére
oké aláírom de azért egy bf3 vagy hasonlóba ahol mondjuk kihasználható a 6850cf ott azért a 955-ös proci is izzad rendesen és azért ott szerintem összejönnek a wattok(elméleti fejtegetés) viszont az tény hogy telepítésnél mi a bánatnak menne a 2 videókari?szal az mégse lehet táp problem.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
WonderCSabo #23136 üzenetére
Nem tudom, hogy bírod a süvítés, de én megőrülnék... Vágnám ki a gépből egyből.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
WonderCSabo #23136 üzenetére
Előfordulhat, hogy valaki "hibás" darabot fog ki. De általánosságban nem lehet beszélni egy rossz tapasztalat után.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
WonderCSabo #23134 üzenetére
Éppen nálam mindkettő halk(volt).
6850-ről és egy 4850ről van szó azt hozzá kell tenni. Én pedig kényes vagyok a gépből jövő zajra.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
WonderCSabo #23132 üzenetére
Nekem 2 kártyám is volt/van tőlük és nem volt gond vele.
-
v!ct0y
veterán
válasz
WonderCSabo #23120 üzenetére
Köszi. Windowsba megcsinálja, de játékba visszateszi. Majd még mókolok valamit vele.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #23126 üzenetére
érdekes, hogy digitális kapcsolatnál amúgy egyes monitorok is képesek arra, hogy középre rakják a képet. sőt, nekem D-Sub-os monitorom van, ami tud képaránytartást is, aminél ha 4:3-as felbontású képet kapott, akkor szépen középre igazította a képet, teljes magasságban. ez 6850-emnél ment. most a GTX560-amnál sehogy se megy.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #23122 üzenetére
hát ez nálam sose működött. ehhez véletlenül nem DVI-s monitor kell?
-
Alister71
nagyúr
válasz
WonderCSabo #23122 üzenetére
mutass már egy képet erről a beállításról, mert én nem találok ilyet a CCC-ben.
-
v!ct0y
veterán
válasz
WonderCSabo #23118 üzenetére
Király. Nekem széthúzza teljes képernyőre.
-
v!ct0y
veterán
válasz
WonderCSabo #23114 üzenetére
ÉS van a szélén két csík ? mint pl a tv ken szokott.
-
v!ct0y
veterán
válasz
WonderCSabo #23109 üzenetére
Aha. Na szal az a lényeg, hogy BF3 ba 4:3 as képarányba akarom látni az egészet. 1024*768 as felbontáson.
-
v!ct0y
veterán
válasz
WonderCSabo #23107 üzenetére
Oké azt átállítom és utana elértévő kéne tennie az alatta lévőket nem ? Mert nekem azt nem akarja..
-
varmi2
nagyúr
válasz
WonderCSabo #23001 üzenetére
Bocsi, hogy tévedtem 0.3 Hz!!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
WonderCSabo #22993 üzenetére
6850-re írtam, a Sapphire 6870-en más a hűtő. Azt elhiszem, hogy hangos, mert már többen írták, nekem még nem volt vele dolgom.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
WonderCSabo #22977 üzenetére
Mármint úgy, hogy be lehetne állítani külön. Mert adja neki stabilan. Holott 2D-be egyáltalán nem kell.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
WonderCSabo #22957 üzenetére
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
WonderCSabo #22955 üzenetére
A hangsúly, most azon van, hogy a mért adat nem pontos.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
WonderCSabo #22952 üzenetére
Én még nem találkoztam olyannal, hogy elfogyott volna a vram, mert akkor iszonyatosan belaggol. Azt meg, hogy pontosan mennyi memóriát foglal le a játék nem tudod mérni, AB is csak kikalkulálja, de az közel sem valós adat.
-
belinho
senior tag
válasz
WonderCSabo #22918 üzenetére
Nálam a Sapphire mindig is a nem ajánlott kategória volt, főleg az apró ventije valamint a 2év gar miatt.
A borda az még jó, viszont pici a venti főleg a 6850-en s ezen még ott a burkolat ami nem engedi a levegőt szabadon áramolni nem is csoda, hogy elmelegszik főleg 6870 esetén ami eleve több feszt kap mint a 6850-en. -
válasz
WonderCSabo #22921 üzenetére
Én Arctic MX4-et használok, annak idején megnyert egy halom tesztet és rendben is van. Kicsit nehezen kenhető. Ja, meg ArctiClean kétkomponensű tisztítófolyadékot: így nem kell fél órát buzerálni a chip tetejét, hogy tiszta és zsírmentes legyen
-
válasz
WonderCSabo #22915 üzenetére
Azannya 100 fok
Meg van húzva a kártya?
Milyen házban van és az hogy szellőzik?
Hosszú távra az a hőmérséklet biztosan nem egészséges, bár a szilíciumnak bírnia kell, de a forrasztásoknak...csucsbicep: mint a profilomban, 1000/1200, 1,185V-on. Vacak lehet a házam szellőzése, pedig van benne 4 db venti. Viszont szűkös. Egyébként csúsztattam, mert burnIn teszt alatt ilyen forró, amúgy 82-nél megáll. De stabilan 78-80 körül fut.
-
válasz
WonderCSabo #22906 üzenetére
Az enyém spec 84-85 fokig simán felmegy húzva de a ventit nem engedem 60% fölé, mert nincs hatása, viszont kezd üvölteni. 55%-ig simán elfedi a gép többi ventilátora...
90 fok alatt simán jó tartós használatra a kártya, de nem nagyon fog 80 fölé menni, ha nem húzod feszültséget is emelve...ui.: na igen, kosz meg kiszáradás az bejátszhat, de ez nem lehet ahhoz elég régi darab
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
WonderCSabo #22906 üzenetére
Akkor mennyire melegszik, ha lejjebb veszed a fordulatszámot? A házad elég szellős? Egyébként lehet a kártya sír egy takarításért és újrapasztázásért.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
WonderCSabo #22902 üzenetére
100%-ig pörög fel játékok alatt és csak 70 fokos?? Nem vmi mókányolt Bios van rajta? Egyébként pl Afterburnerrel a ventilátor profilját át tudod írni.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
WonderCSabo #22900 üzenetére
Terhelés alatt hangos vagy idle is? Mennyire melegszik a kártya, illetve mennyit forog ilyenkor a venti?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
WonderCSabo #22886 üzenetére
Oké, de a hűtésére lennék kíváncsi, bár gondolom nem ref.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
WonderCSabo #22884 üzenetére
Milyen kártya pontosan?
-
Alister71
nagyúr
válasz
WonderCSabo #18661 üzenetére
BC2, BF3, Dirt3, F1 2011, ezeket nézd meg. Csak előtte kényelmesen foglalj helyet.
-
Beri
addikt
válasz
WonderCSabo #18658 üzenetére
Ne csodálkozz, csak két szálon számoltat.
-
miresz
veterán
válasz
WonderCSabo #18658 üzenetére
A Skyrim tragédia. A külföldi topikokban is azt írják,hogy jön hozzá valami bazi nagy patch egyszercsak(mint az elődjéhez) és akkor játszható lesz. 95W-os?
-
Alister71
nagyúr
válasz
WonderCSabo #18605 üzenetére
Procid megvan már?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
WonderCSabo #18533 üzenetére
Az már jó lesz mellé.
-
Alister71
nagyúr
válasz
WonderCSabo #18537 üzenetére
Találtál akkor 945-öst?
-
miresz
veterán
válasz
Az jó kis proci.
(#18534) FR33: Ne vacilálj 6850 sokkal jobb.
-
tarsoly74
tag
válasz
nagyon jó kis proci volt nekem is egy spéci darab
-
miresz
veterán
válasz
WonderCSabo #18531 üzenetére
És mi lesz a megoldás?
-
Hegyirabló
veterán
válasz
WonderCSabo #18494 üzenetére
Na jó, de ha ennyitől behány, akkor az már régen rossz.
Egyébként van egy jó hírem, több mint egy napja nem volt beokádás. Talán nem lényeges, de engedélyeztem Catalystban az Overdriveot, igaz, nem állítottam semelyik értéken, de nem lehet, hogy ez hozta meg az örömet?
-
Beri
addikt
válasz
WonderCSabo #18496 üzenetére
Akkor ugyanúgy megfőhet a kártya egy forralósabb játék alatt is.
A második mondat? Nem húzom az agyát. Megmondtam, mit csináljon, leírtam, hogy nem kell törődnie semmivel, csak pörgesse a fánkot. -
Beri
addikt
válasz
WonderCSabo #18491 üzenetére
Ha elszállt a diódája, nem fogja látni a hőmérsékletet a furmarkban sem. Másrészt nem működne a ventivezérlés, alapjáraton meg már a FC2 alatt is vörösen izzott volna a gépház oldala is.
Hegyirabló: Akár. Mindenki másra esköszik (más teszt, más felbontás, AA ki/be) Szabadon választhatsz, csak sokáig tartson és fűtsön, mint az állat.
sakal83: Ezt követően a bekapcsológomb megnyomásával egyből a win7-ben találom magam, vagy a fiókválasztó képernyőnél.
Tehát nem indul újra a gép, nem áll le, csak energiatakarékosba vált. Szoftveres hibának kell lennie és nem a VGA drivere okozza. -
Hegyirabló
veterán
válasz
WonderCSabo #18487 üzenetére
Akkor hagyjuk a vicces gyereket, Te mit mondasz? Furmarkban Burn-In tesztet nyomjak?
-
Hegyirabló
veterán
válasz
WonderCSabo #18400 üzenetére
Nézném én, de egyelőre még a Catalyst sem hajlandó megnyílni.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
WonderCSabo #18396 üzenetére
Nézem, teljesen jó a hőmérséklet, 40 Celsius fölé nem is megy. De ha még is ezt hiszi, hol tudom kikapcsolni ezt?
-
Alister71
nagyúr
válasz
WonderCSabo #18322 üzenetére
Már csak világosítson fel valaki, hogy miért kell neki 75Hz-en mennie.
Hátha ma is tanulok valamit.
-
Alister71
nagyúr
válasz
WonderCSabo #18311 üzenetére
Átraktam a monitort 1440x900-ra, mert így megy 75Hz-en: klikk, a vga ugyan úgy 100/150-en megy. 12.1 és Att
-
polonic
félisten
válasz
WonderCSabo #18311 üzenetére
Nálam is 75 hz-en megy a monitor. A memória órajele nem megy maxon.
-
Beri
addikt
válasz
WonderCSabo #18274 üzenetére
Azonos órajelen természetesen igen. Viszont ha a phenom 2.8-on ketyeg, az athlon meg 3GHz felett, már más a helyzet. Irány a milyenprocesszoros topic, ott majd bemondják a tutit.
-
Beri
addikt
válasz
WonderCSabo #18272 üzenetére
200Mhz a különbség. Mindenesetre én inkább egy magasabb órajelű athlon x4-et vennék a helyedben, de ez már nem ide tartozik.
-
Beri
addikt
válasz
WonderCSabo #18270 üzenetére
945 van.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
WonderCSabo #18266 üzenetére
Magas felbontáson talán a 925 igen.
-
Beri
addikt
válasz
WonderCSabo #18266 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged