- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala42
őstag
válasz
harcikoca #14655 üzenetére
Szerintem nem igazán. Az az igazság, hogy ez a kari anno az enyém volt. Nálam soha nem ment 50 % fölé a venti. Nagyon meg voltam elégedve vele, de sajnos akinek eladtam le se xarta a gépét. Amikor megnéztem és kifúvattam belőle a port, (kompresszorral) kimenekült mindenki a helyiségből. Vastagon állt a gépben és a videokariban a por. Nem is csodálom, hogy beszart. Vett másikat, de szerintem az sem lesz nála hosszú életű.
A karit nekem adta (vissza), hogy lökjem ki. De itt a Ph-n találtam egy srácot, aki szerint nincs nagy baja és javítható. ( egy próbát megér
) Ezzel a karival Cod-4 Cod-5 és ehhez hasonló játékok fullon futottak 19" LCD-n 1440x900-on.
Tehát jó volt a kari.14656) epityesz
Nem tudom, hogy milyen a konfigod, és azt sem, hogy mennyiért adják a karit. Ezen ismeretek hiányában nem tudunk javaslatot adni. ( no és mennyi zsé van rá?) Ez sem utolsó szempont.
-
lala42
őstag
Hali!
Hozzám került egy 2900 Pro Shappire kari. Bekapcsoláskor villog rajta a piros led, majd kb 30-40 mp. múlva bios hang jelzi, a kártya hibát. Halott lehet, vagy esetleg bios ( videokari) frissítéssel érdemes lehet e próbálkozni?
Veszíteni nem hiszem,hogy veszíthetek.
Vagy esetleg valakinek van-e valami okossága?
-
lala42
őstag
Hali!
Na az a helyzet, hogy elkészítettem a Shappire ATI 2900 Pro kártyához,-melyen 8 tűs tápcsatlakozó található- a plusz 2 tűs kábelt. Egy kiszenvedett tápegység alaplapi 4 tűs kábelét, lamaint egy 4 tűs tápkábel véget kötöttem össze. Rendben sikerült, megjelent az overlocking funkció a CCC-ben. Az autotune programmal elkezdtem a kártyát húzni, azonban valszeg a gyári gűtés miatt kb 25-40 mp. alatt a GPU hőmérsékletekb 85 fok lett, mire kaptam az egérért,
akkorára a gép kikapcsolt, majd hál Istennek
minden visszaállt alaphelyzetbe. BIOS, stb. (a kábel, melyxet elkészítettem működőképes és nem kerül szállítási díjjal együtt Kisvárdai vok. 2500 Ft-ba
Na csak azt tudom javallani, hogy gyári hűtéssel, nem érdemes erőltetni, de kérlek benneteket,
hogy ha valamit nem jól csináltam akkor írjátok már le, vagy esetleg vane valakinek tippje, hogy miért nőtt rohamosan a hőmérséklet
a konfig. Gigabyte P35 Ds3 Rev.2.1,-Intel E8200,-Geil Ultralow 4-4-4-14,-mint írtam Shappire Radeon 2900 Pro 512/512,-AC Freezer pro hűtő 320-160-80 HDD,-Pioneer 212D, LG DVD irók
Előre is köszi -
lala42
őstag
Enermax 8pin=>>6pin PCIExpress táp adapt
Ez a Mekkánál van. De nem érdemes rendelni, meret az 500 Ft-os termék kiszállítással együtt 2500 Ft.körül van -
lala42
őstag
válasz
Tomate #13011 üzenetére
Hello! Most nézem a topcot és létom, hogy nem válaszoltak. én HD 2900 Pro-val 512/256 nyomom és a fiam is a cod4-et net-en. Van füst, meg miegyéb is, remélem, már azóta neked is. Igaz 1440/900-ban. De dx9-ben és a 8.4-es driverrel.
Valszeg, az efektekben lehet valami kikapcsolva nálad.
De ha bővebbet akarsz, holnap megnézem. Keress Rám a Panzer néven az X-fire-ben, vagy a fiamra G.R.U. Fighter néven fut.
Nem értem, milyen dx7-et használsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Call of Duty: Black Ops 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- CNC topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest