- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Ismerem a szabványt, de vannak előnyei a szétosztott ágakkal szemben Pl: erős proci és erős vga(főleg ha 2darabról van szó) sok periféria stb..., ha roszul osztod el az ágakat akkor nem fog menni vagy ha jól is osztod el az ágakat csak egy erősebb tuningal valamelyik ágnak eléred a maximumát akkor bujta a tuning vagyis korlátozó tényező lesz a táp, és ezért vannak olyan tápok amik egy ágon 30,40,50,60,70 sőt van olyan ami több mint 80Ampert is le tud adni (mondjuk ebben már kételkedem, mert 70-80A átadásához már van 4-es vastagságú rézdrót kell) egy ágon ami azért erős tuningnál nagyon jól jön, és ahogy mondod tűzveszélyesebb, de elvileg a védelem az itt is ugyan úgy működik így nem szabadna odáig jutni a tápnak, hogy kigyulladjon.
-
Robi BALBOA
őstag
-
werszomjas
addikt
Nah kozben tortent 1-2 dolog.
ugye a monitor azert kapcsolt ki, mert nem volt hutes, namost fogtam a rivatuner programot es manualisan felvettem a FAN-t, 80%ra.
ezutan a 3dmark gond nelkul lefutott, nemis ment a kartya hoje 60fok fole.
tehat a kartya vegulis mukodik, csak a kerdes, miert nem kapcsol be automatikusan a hutese??
ja kozbenn egy friss win telepites utan vagyok, szuz windoz, legujabb catalyst fent, es megse indul meg automatan a hutes
-
werszomjas
addikt
ez a bios update nekem nemjo, ez arrol szol hogy pro-bol 256bitesből, hogyan csinaljunk xt-t
nade nekem mar alapbol xt van
vagy én nézek rosszat?
vagy ugyanugy kell nekem is eljarni, csak az en kartyyamhoz valo biost töltsem le? de a menete ugyanaz?
-
dani145
csendes tag
Nah megjött a HKC 565w tápegységem mert a régi 400 w os codegen nem ehhez volt való....
Nah és megiint ott vok mint előbb a Codegennel... Ujraindul ha jáccanék.....
Asus P5b Premium alaplap Kingmax 2gb ram ddr2 800mhz 160gb samsung sata winyó lg dvd iró és c2d 2.66 ghz 3mb chache memoriás eza összeállítás és szarakszik....
PLS HELP!!!! -
Petya2900XT
aktív tag
Szeva!
Ez a filmézegetős újraindulós dolog érdekes...milyen kodek van fent a gépen?Ez a katasztrófa fps ez mégis mennyi?Nekem a GTA IV 1440*900-on teljes fullon értem High,Highest 100,100,16-on olyan 18-30fps-között van de ált. 22-27 között ugrál..512-es a Pro-d?Én mindig a legújabb drivert teszem fel...8.12 vmicske hitfixet is tartalmaz a GTA-hoz(legalábbis a GTA azt írja).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest