- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
redgold
tag
válasz
MPowerPH #13765 üzenetére
Azt olvastam valahol, hogy az AC ventijei kicsivel nagyobb áramfelvételúek (így 3-man) mint a gyári, és emiatt csak jóval később indulnak el.
Kell csináljál egy moddolt biost a kártyához, amin a ventillátor vezérlést módosítod, mégpedig a %-os értékeket felfelé.
Azt majd kitapasztalod, hogy mennyivel kell megemelni őket, de ha nem hangos a 3 venti, akkor akár 100%-ra is teheted állandóra. -
redgold
tag
Ne fűzzél vérmes reményeket ahhoz, hogy drasztikusan le tudod csökkenteni a vrm hőmérsékletét, akár ezüstből is csináltathatsz rá bordát.
Ilyen a méretezése elektronikailag, és hőkibocsátás szempontjából.A megoldás lehet -ha hosszútávtra gondolkozol- egy jó (memóriákat is hűtő) vízhűtés, vagy egy komoly (gyári, és nem barkács -ezt itt rossz értelemben vegyed lécci-) léghűtés.
Sajna kicsi a választék, és magasak az árak.
Mondjuk vagy az Artic Cooling mellett egy másik -szemre tetszetős, 2x92 mm ventis- megoldás is van, de most nem jut az eszembe az elnevezése.
De, megvan: http://www.hoc.hu/index.php?p=news&cid=3&y=16141 -
redgold
tag
válasz
MPowerPH #13693 üzenetére
Helló!
Amennyiben az Arctic Cooling Accelero Xtreme 2900-ról beszélgetünk, úgy tudtommal van hozzá vrm hűtő.
A legrégebbi Accelero X2-höz nem volt, de az újabb szériához már adtak.Amúgy kb 10-20 celsiussal lesz kevesebb a maghőmérséklet az xtreme 2900-al, viszont a csend, az megfizethetetlen.
Csaó!
-
redgold
tag
válasz
Kabooom #13568 üzenetére
A 2900 xt mag üzemi hőfoka komoly 3d-s terhelés mellett 80 fok körüli. Huzamos terhelés mellett még kicsit több is lehet.
A vga bios átírásával tudod kicsit jobban skálázni az egyébként - szerintem elég gyatra - gyári hűmérséklet és ventillátor beállításokat.
Pl. nálam - mikor csak az asztalt jeleníti mig a kártya - akkor is 50-55 fok körüli a mag hőmérséklete. -
redgold
tag
válasz
tetrix #13560 üzenetére
Szia!
Amennyiben az Sp3 nem zavar be - erre nem tudok nyilatkozni még -, és egyéb hardveres változtatások nem történtek akkor minimális inkompatibilitás az, amivel szemben állsz!
Azt teheted, hogy megint uninstallálsz minden ATI drivert, utána takarítasz (driver cleaner) majd újra indítasz.
Ezután az új driver fel, és elviekben mennie kéne rendesen.
Ha mégsem, akkor megint installálni kell, de most már a C:\ATI\Support könyvtárból a setup elindításával, és utána rendben kell legyen minden, megint teljes pompában élvezheted a vga szolgáltatásait.
Ha teheted, használd az angol nyelvű komplett catalist szoftvert.Remélem sikerrel jársz!
Csaó
-
redgold
tag
válasz
Tomate #13526 üzenetére
Én nem bántom a kártyákat, úgy mennek, ahogy az alap órajelük meg van határozva, csak a hűtésüket mód(modd)osítottam kicsit, mert szerintem nem hűtenek rendesen az alap beállításokkal.
Nem tom, hogy van-e, mert már rég nem nézegettem, de ha jól emlékszem egy lemez takarja hátulról, elöl meg a hűtő.
Szerintem a tipikus felépítés lehet, félkörívben a gpu körül a memőria lapkák. -
-
redgold
tag
Sziasztok!
Sapphire HD2900XT kártyám kisebb kazánnal felérő meleget termel.
Kérdésem: tudtok olyan biost, ami az órajelek (nem akarom tuningolni!!!) meghagyása mellett a venti precízebb szabályozásával valamelyest csökkenthetné a játékok alatt a kártya hőmérsékletét?
Köszi!
Red
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest