- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Birom mikor valaki 0 tapasztalattal az adott cuccrol jobban ismeri mint akinek van róla bőven... most ha hallgat rád valamilyen égi sugallat folytán , vesz egy 360as tápot aztán csak nézeget ,hogy miért resizik állandoan a gép... vagy ha kb 3hónap mulva bagoért venne egy 4magost akkor meg ott van hogy uj táp is... egy single rail 550es márkás táp meg addig elkiséri mig árammal megy a gépe
-
vazzz
őstag
Nem kötöttem beléd, csak nem vágom, miért kell beleszólni olyan témába, amiben semmi személyes tapasztalatod sincs. Amúgy ha már kialakult ez a hangnem, akkor te meg olvasd el a 2900gt/pro/xt topicot, mielőtt marhaságokkal akarod megetetni a tulajokat, akik tapasztalatokat írnak, nem elméleteket gyártanak. Mindenki tudja, hogy minőségi tápból elég a kisebb, de ez a vga tuningoláskor nagyon kéri a kakaót, kell neki az amper.
Aki meg itt okoskodik, az te vagy,
Menjél a tápos topikba, mert én úgyis egy hozzá nem értő vagyok, kár koptatnod miattam a billentyűzeted
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest