Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzz
őstag
válasz
üzenetére
Én már azon se csodálkoznék
Egyébként csak azért bosszant a dolog, mert van egy bika vga-m, de hiába az, mert a balfék ati-brigád nem képes egy normális drivert írni rá... Lesz@rom már a kifogásokat, -pl. hogy a krájtek elhajtotta őket a sunyiba, ezért nehéz drivert írni- , nekik ez a feladatuk, oldják meg. Ha nem tudják megoldani időre és kifogástalanul, akkor meg monnyonak le. A mai világban nincs már olyan, hogy "megpróbáljuk"... vagy megcsináljuk, vagy nem. Ilyen hozzáállással nem lehet talpon maradni, de úgy látom atiék nem is fognak sokáig, ha nem változtatnak a stratégiájukon. Azért meg különösen mérges vagyok, hogy én kis senki létemre a munkám során nem csúszhatok egy napot sem a határidőtől, nem adhatok ki sz@r munkát a kezemből, mert az álásomnak lőttek, ezek meg fél munkát végezve foltozzák az elcseszett dolgaikat, én meg örüljek még annak is, hogy egyáltalán foltozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest