- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terondal
csendes tag
Sziasztok
Valaki meg tudná mondani hogy tudom megnézni hogy hány bites a 2900 pro kártyám.
A dobozon nincs rajta és az everest sem írja ki.A kártya 512 Mb-os GDDR3-mas.
Elöre is köszönöm.
Üdv Terondal -
Terondal
csendes tag
Sziasztok
Ha valaki tudna segiteni megköszönném.
Van egy 2900 Pro kártyám ami most riva tunerrel felhúzva 754/2000-en megy.
Semmi gond vele megy minden játék kivéve a Prostreet.
A játék összetolt képpel jön be és utánna kifagy.A Crysis viszont fut rendesen 5-6 óra játék után sem jelentkezett hiba.A riva tuner azt irja ki hogy catalyst 7.9 driver van fennt.
Olvastam hogy megjelent a 7.11-es driver.Windows Vista-t használok.550-es Corsair táp és egy Cooler master hyper x2 hütö van a gépben.Szerintem böven elég hozzá ahogy a fórumokat olvasgatom van aki gyári hütövel húzza.Valaki itt használta 900/2200-on is.
Ha ennél feljebb akarom húzni a riva egy kis sárga felkiálltójelet ad ki gondolom ez valami veszélyre figyelmeztet.
Kérdésem az lenne hogy érdemes felrakni az újj drivert és húzni még a kártyán ha igen meddig? Bocs ha kicsit hosszú lett . Elöre is köszönöm -
Terondal
csendes tag
szia
Én úgy oldottam meg a dolgot hogy vettem egy 550-es corsair tápot azon van 8 pines átalakitó.
Üdv Terondal -
Terondal
csendes tag
Igazatok van eddig mindig is ATI kártyám volt és akármilyen jó is lett a 8800 GT én akkor is kitartok mellette.
FOREVER ATI -
Terondal
csendes tag
válasz
banderasz77 #7361 üzenetére
Böven elég én is olyat vettem
Egyébként én is féltem töle de olvastam hogy 2 db 2900 xt-t teszteltek egy 450-es corsairral és azt is vitte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest