- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
meci23
csendes tag
válasz
jano_77 #11172 üzenetére
A KINGMAXokra általában igaz, hogy a megadott órajelek fölé nem nagyon lehet húzni, legfeljebb csak pár MHz-el, de stabilitásban nekem soha nem volt problémám! Én ajánlani tudom!
Hallottam olyanról, hogy valaki az 1066-ost nem tudta az adott orajelen futtatni, de mondom, én ilyet még nem tapasztaltam! -
HolyFire
aktív tag
válasz
jano_77 #11172 üzenetére
Kingmax....általánosságba azt lehet mondani hogy sima alap gépbe jó...pl ha nem akarod húzni és nem számítanak az időzítések, nem vagy tuning és játékőrült...jobb mint bármi noname cucc....szerintem. Nem rosszak csak nem tuningra és sebesség őrülteknek találták ki. egyszerű, olcsó....bár lehet van aki mást mond...
Én a helyedbe A-Data, SuperTalent vagy Geil Ultra körül választanék...ezek mind 13 000 körül vannak és szerintem neked ez bőven elég lesz....Ősember néven fut itt prohardveren egy srác...nála tudsz venni jó memóriákat
Új hozzászólás Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest