Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
meci23
csendes tag
válasz
jano_77
üzenetére
A KINGMAXokra általában igaz, hogy a megadott órajelek fölé nem nagyon lehet húzni, legfeljebb csak pár MHz-el, de stabilitásban nekem soha nem volt problémám! Én ajánlani tudom!
Hallottam olyanról, hogy valaki az 1066-ost nem tudta az adott orajelen futtatni, de mondom, én ilyet még nem tapasztaltam! -
HolyFire
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Kingmax....általánosságba azt lehet mondani hogy sima alap gépbe jó...pl ha nem akarod húzni és nem számítanak az időzítések, nem vagy tuning és játékőrült...jobb mint bármi noname cucc....szerintem. Nem rosszak csak nem tuningra és sebesség őrülteknek találták ki. egyszerű, olcsó....bár lehet van aki mást mond...

Én a helyedbe A-Data, SuperTalent vagy Geil Ultra körül választanék...ezek mind 13 000 körül vannak és szerintem neked ez bőven elég lesz....Ősember néven fut itt prohardveren egy srác...nála tudsz venni jó memóriákat
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest