- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Másoknak igen, én felraktam, utána minden játék nem válaszolt, illetve fekete képernyőt kaptam.
Aki elmondja, h. floppy nélkül, h. cseréljek biost a vga-n, atifalsh+ biosok már megvannak. Csak Pen driverol nem tok bebootolni,a cd meg ait irtma szar lett. :S
1.25V-al menne 800 fölött nem? meg bírná is ugye?
-
X Factor
addikt
válasz
Bagira01 #9286 üzenetére
Szvsz 256 vs 512 bit nem nyom semmit a latba, csak így majd nehezebb lesz eladnia a karim, mert majd jön indeki h. ő kap 40ért, mire én kifejtem h. az csak 256 bites és az ratyi
Rivatuner 7.12őt nem ismerte fel nálam, de nem műkődőtt egy játék se szal vissza a 7.11 azóta minden szép és jó.
-
m4rc!
őstag
RivaTuner nektek rendesen felismeri a Drivert?
-
Bagira01
veterán
Nem tud vki 256bit-es hd2900pro-val 13k-s 3dmark06-t c2d-vel. Tudom ez a mániám mert ennyit hozott a régi 512bit-es verzióm és emiatt adtam el a 256bit-t, és sztem etért nem is bánom, de semmi sem lehetetlen
-
whited
addikt
Üdv mindenki!!!
szerintetek meiket éri meg jobban venni???
8800gt,2900xt,3870/50??
-
m4rc!
őstag
válasz
banderasz77 #9277 üzenetére
Majd holnap kap a pofájára még a kari, nyomok egy nyitott-ablakos tuningot, ugy a prockó teker majd 4 gigán, kíváncsi vagyok úgy mennyit dob a 06.
szerk.: ja igen: 05-ben az előbbi beállításokkal 20502 ponty, elsz még ez is több
Most feldobok pár gémet, megnézem azok, hogy mennek, végülis az a lényeg
-
m4rc!
őstag
-
m4rc!
őstag
válasz
X Factor #9272 üzenetére
Nekem müxik az ATITool is szépen, be sikerült állítani 2D-re meg 3D-re is
Hőfokot meg benézhettem vagy nemtom...mert most így húzva max. 75 fok
A kari most 793/1017-en megy ez 05-ben egy plusz ezres volt (proci alapon), mennyit mennek ezek ált.?
Most hozzáhúzom a prockót meglássuk mi sül ki! -
m4rc!
őstag
Na megvan a 256bites 2900pro.
Futtatam rajta 3DMarkot és így alapon elég harmatos szegényke:
05: 16520
06: 8909: SM2.0: 3713, SM3:4048 és CPU: 2437Emellett a hűtő sztem eléggé hangos főleg, ha elkezdi maxon tekerni..még így 2D-ben is jól hallható.
Hőfokok: alap: 49, terhelve olyan 80 körülTuningnak most fogok neki, majd írok, hogy mi lett, ATT meg Ati Tool jól kezeli a karit?
-
banderasz77
addikt
Spiercell kolléga kártyáját azért megcibáltam 904/2200-ig, ment mint az állat. Elbújhat a sunyiba a 3870-es az tuti.
-
Silenzio
addikt
válasz
banderasz77 #9264 üzenetére
Hát akkor nincs mese, meg kell várni. Mondjuk nem vagyok az a kártyát szétberhelős fajta...
-
banderasz77
addikt
Valaki? CF kábel, hol, mennyi? Nekem is kellene 2 db!!!
-
banderasz77
addikt
Hű vazz, ez a bios moddolás nem kis tréfa, szerintem kihagyom, nincs kedvem a polcon nézegetni a karim. Meg kell várni míg az "oroszok" kitalálják a bravúrt, vagy frissítik a QuantumForceEditort.
-
peron
tag
válasz
banderasz77 #9262 üzenetére
Van CF kábeled? Mer' vmikor beugranék majd Gyöngyösre hozzád...
-
peron
tag
válasz
banderasz77 #9260 üzenetére
Nekem is dobhatnál egy moddolt biost majd, mer vista alatt istennek sem húzza be a Rabit a biost, azt írja nem ATI.
A PRO dobozában nem volt CF kábel, vagy csak vak vok? Amúgy a driverben megjelent a CF opció mait be is tudok kapcsolni, csak kifagy... Ja meg erre a 256 bitesre lehet XP biost tenni?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #9246 üzenetére
Az jó csak a 25FPS-nem,igaz a 8800Ultran sem megy jobban!
-
Pietrosz
addikt
Üdv!
Mi ez a kavarás 256 bites pro? Miután megjelent az új 3**** széria?
Annyit sikerült leszűrni, hogy fekete a hűtőjeAmúgy dobozon jelölik rendesen? Hol lehet kapni és kb mennyiért?
-
Silenzio
addikt
válasz
banderasz77 #9252 üzenetére
Hehe. Akkor én ezt most kihagyom.
Várok míg valaki megoldja a dolgot. Ha esetleg csinálsz moddolt biost, el tudnád nekem küldeni? Jó lenneKöszi!
-
X Factor
addikt
válasz
banderasz77 #9252 üzenetére
Ha már megin a biosnál tartunk. Cd-ről is műkődik a bios flashelés, ha igen akkor csináljak boot cd-t? Vagy vki okítson.
007007 Hát és ha vki leszreli róla a műanyag borítást és a bordázta fölé rábiggyeszt egy ventit az nem dobja meg egy picit?
-
banderasz77
addikt
-
Silenzio
addikt
válasz
MC Pite #9242 üzenetére
Akkor nincs szemed hozzá. Nézd csak meg mégegyszer! Idáig minden játék amit kipróbáltam, még 8600-ason is, szinte ugyanolyan gyors volt Vistán mint XP-n. Bioshock még gyorsabb is. Ha tehát a Crysis annyival szarabbul fut Vistán, annak nem a Vista az oka, hanem a játék optimalizálatlansága. De mivel ez valószínűleg nem igaz, ez is engem igazol: dx10-ben azért sokkal lassabb a játék, mert dx10. Az még nem jutott eszetekbe, hogy bár a very high lock valóban némi csalás a fejlesztők részéről, attól még a dx9 mód dx9 marad? Kis technikai zsenik
... (elnézést a megszólításért, azoknak szól, akik meg vannak győződve arról hogy a Crysis Vista alatt átverés - én is azt hittem de nem az)
Mert a modell részletessége, meg a textúráké lehet very high, a shader is akár, de attól még a dx9 kódút dx9 marad... -
válasz
banderasz77 #9244 üzenetére
Köcce!
Ha erre vonatkozó reg tewaket tudtok szóljatok, mert nem sikerül 2×6al életre keltenem az overdriveot, nem találtam meg a kulcsát
-
banderasz77
addikt
Viszont azóta a Winfosban és pár progiban az eddig kéken látható feliratok átmentek pirosba! Hmmm...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
X Factor #9243 üzenetére
De van ha áttírod a cfg-t,és voala már DX10-nek mondott effektekben pompázik a Crysis XP-alatt.
Fúrcsa csak az hogy 1650XT karimon is tudja azokat a VeryHigh beállításokat,igaz nem gyors sebességgel 10-15FPS
Ezért nem lehetnek igazi DX10-es játékok mert akkor hogyan is tudná az én régi karim azokat a beállításokat megjeleníteni. -
A "and enhanced OverDrive support for Radeon HD 2900 cards" mi lenne, hogy 2×6 pinnel is megy az OD???
-
Silenzio
addikt
válasz
Armando_19 #9233 üzenetére
Én azt nem tudom hogyan kell a biost file-ba dumpolni. Ha valaki leírná, hálás lennék! Köszike
Crysisban lenne bajod, nyugi. legalábbis Vistán. Az a baj vele, hogy ha meglátod DX10-ben akkor soha többé nem akarod XP-n játszani, pedig muszáj... Ugyanazokkal a beállításokkal, ugyanazzal a moddolt cfg file-lal futtattam mint XP-n, de ég és föld. Persze újra kellett telepíteni hogy a 64 bites rendszernek "átépítse magát".
-
m4rc!
őstag
Na most hívtak a boltból, megyek is a kariért
Estefele meg is rángatom a bajszát -
m4rc!
őstag
A prora milyen hűtéseket lehet feltenni? VF700 felmegy, egyáltalán elbírja az? vagy ne álmodozzak
-
banderasz77
addikt
válasz
Armando_19 #9233 üzenetére
1,15V 3D
-
Armando_19
őstag
válasz
Gaboman #9231 üzenetére
Ja,de mikor rájövök, hogy mennyi az eredeti PRO magfeszültség, adok ennek a 256bitesnek rendesen. Bár Megvallom az őszintét, egyenlőre semmilyen játékkal nem volt vele gondolom 1280-ban,szal lehet nem is piszkálom
Meg régebben már leírták, csak nemtudom milyen szóra keressek rá... 5 perce szívok vele, hogy hogyan lehet szoftveresen átírni a biost,é s adni neki kraftot
-
m4rc!
őstag
Hát köszi a válaszokat..hamarosan úgyis kiderül, mert nem bírtam magammal
Lecsúsztam a 3850-esekről ezt pedig megláttam 40k-ért, nem tudtam kihagyni..meglátjuk hogy fog muzsikálni -
arpi6k
addikt
Decemberi driverről van valmi hír?
-
m4rc!
őstag
Akkor jól értelmezem az eddigiek alapján, hogy, ha sikerül ezt a 256 bites pro-t XT órajelekre húzni akkor ott veri azt?
Egy 400W-os Enermax vajon elég lenne neki? -
spiercell
aktív tag
válasz
banderasz77 #9217 üzenetére
Egy disznó procival alatta
-
m4rc!
őstag
Én is hasonló dilemmában vagyok mint DrDody kolléga..
Ennek a verziónak ugya csak egy 6pines aljzata van?
Vmi kézzeloghatót is tudnátok mutatni, hogy tényleg annyira jó? FPS, 3DMark? -
DrDody
csendes tag
Légyszi segítsetek!!
Melyik a jobb??
256 bites radeon hd2900, vagy hd3850 256 megás???
Köszi! -
Bocaa
senior tag
Egy 450-es ASUS táp vajon elég egy HD2900 pro nak?
-
peron
tag
No Banderasz segíts lécci! Mi van a CF-emmel? Volt már driver le-föl vagy 3x (Vistán vok) de a Pro kártyára mindig sárga felkiálltójeles cuccot hoz az eszközkezelőben. Hiába rakom rá megint a drivert nem látja jól működőnek. Eddig a Catalist sem hozza a CF menüt. Na ott az eszközkezelőben jobb gombal -> illesztőprogram frissítés megmutatom neki, hogy hol az ati könyvtár akkor rendben frissíti is. Innentől van CF menü. Így kő telepíteni a második kártyát? Na csak CoD2-vel akartam megnézni, el is indul de megfagy a multi képernyőnél és vagy kékhalál ati2diag.dll-el, vagy kilép a vistába ugyanezzel a hibaüzenettel. Mit csináljak?
1. Vista reinstall (v XP)
2. a tápom miatt? akkor csere...
-
spiercell
aktív tag
válasz
banderasz77 #9201 üzenetére
És mindezt úgy, hogy a proci csak 2.66-on
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest