- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
400FSP táp elégnek kell lennie! Táp lehet a ludas benne hogy bira..de direkt azért vettem ilyen tápot! 2Dben ó a kari amikor dolgoznia kellene akkor szalad bele a zöld halálba!
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Sikerült összerakni a gépet! De volt/van egy kis gond...
amikor első telepítés után újraindult a gép akkor elkezdett szemetelni a VGA zöld csikos volt a képernyő ..viszont Restart után tökéletes ... Hátul melyik dugóra kell a moncswit kötni mert nincs jelzés ott! Viszont amiko megcseréltem azóta jó most eresztek mad rá 1 3dmark06ot ha az gond nélkül lemegy akkor minden oksa (szerintem)
-
-
-
kavicssli
addikt
Picco
en 1 hete vettem egy szinten ilyen idos 465W enermaxot 6-ert...csak miheztartas vegett. merre?
-
Joci??
senior tag
válasz
Armando_19 #11979 üzenetére
új? milyen új? nekem is 450-es csifim van 12Cm-es ventivel és nem is hallom hogy megy ráadásul akkor vizhűtésem volt!
-
kavicssli
addikt
TÁP COOLER MASTER eXTREME POWER 460W V2.0 PASSZÍV PFC 11 700 Ft
FSP BLUESTORM II 400W ACTIVE PFC 13 100 Ft
CHIEFTEC DT450A2 450W AKTÍV PFC ATX2.0 12CM FAN 11 400 FtSzerintetek?
-
HolyFire
aktív tag
válasz
kavicssli #11968 üzenetére
Csak az Antec
sokáig jól szolgálna... saját tapasztalat
nekem kezdetben a mostani core2-es rendszerem egy régi lassan 4 éves 380-as Antec tolta, amin nem volt 20+4-es csati csak 20-as...vettem hozzá átalakítót azt csá...és ment
mondjuk akkor nem 2900pro volt hanem csak egy X1650XT... de gond nélkül vitte a kicsike tuninggal is...
-
HolyFire
aktív tag
-
Joci??
senior tag
Ja és lenne egy olyan kérdésem hogy a VGa "seggén" van egy dugó amit a táphoz is kell dugni!- csak akkor ha azt akarod hogy mukodjon
ez jó vot
-
Picco
addikt
válasz
kavicssli #11968 üzenetére
mondtuk h ne vegyel 350Wos tapot...gondolom nem akarod gyakran cserelgetni...
mellesleg full alapon nyomnám a procit is meg a VGA karit is-iylen orultseget meg miert tennel?
Ja és lenne egy olyan kérdésem hogy a VGa "seggén" van egy dugó amit a táphoz is kell dugni!- csak akkor ha azt akarod hogy mukodjon
-
kavicssli
addikt
fspHirtelen ez lenne az a táp! De az a baj hogy igy is elég sok pénz ment el és max jövőhónapba tudok valami fain tápot venni addig meg olvasgatnák és keresgetnék..
Ja mellesleg full alapon nyomnám a procit is meg a VGA karit is....
Arra sem lenne elég?Ja és lenne egy olyan kérdésem hogy a VGa "seggén" van egy dugó amit a táphoz is kell dugni!Ezt igaz mindenféleképpen dugjam rá...
-
Joci??
senior tag
nem tud valaki megoldást arra hogy mikor bekapcsol a 3D akkor egy beálitott fordulatra belője a ventit?? (tehát mikor gamolok akkor)
senki nem tud ilyen progit vagy beállitást?
-
HolyFire
aktív tag
nem...most 1,20 voltot kap 3D-be..... és a Tody féle r600 GPU blokkal hűtöm....de most szereztem egy heatkiller blokkot ami eredetileg X1800/X1900 szériához való, de úgy tűnik hogy rámegy ez a blokk is... majd ha a VRM hútőt rárakom akkor rápróbálom a heatkillert is...csak az sok mareca átcserélgetni a blokkokat....
alapfeszen olyan 740-760-ig bírta ha jól emlékszem....
-
Picco
addikt
válasz
HolyFire #11954 üzenetére
ha feldobtad a vrm hutot is akkor max tuningeremenyet kerunk, nameg azt is h hany fokos lett vele
up to 400W markas kell szvsz...lehet h elvinne egy 350-es FSP-is de az mar necces...tapot hosszabb idore vesz az ember....en asszem a 465-os enermaxomat egy ideig nem cserelem le, 7k-ert vilag legjobb buisness-e volt meg hasznaltan is
-
-
HolyFire
aktív tag
válasz
kavicssli #11949 üzenetére
hááát.....szerintem inkább vegyél egy normális tápot....minimum 400-450-es....Nekem egy 430-as Antec Neo HE viszi a gépet...elég tisztességes húzás mellett és minden jó....szóval én ezt a tápot tudom javallani saját tapasztalatból
Teszem hozzá nem olcsó...szóval döntsd el mennyit szánsz rá....szerintem érdemes picit jobbat venni tápból mert az ha minden jól megy akkor elég sokáig kiszolgál...és akár a következő gépedbe is jó lehet...nézve azt hogy egyre kevesebbet fogyasztanak a procik és a vga-k....szerintem....
-
HolyFire
aktív tag
válasz
Joci?? #11950 üzenetére
próbálgasd hogy melyik jön be....én kipróbáltam 4 bios mod-ot és abból 3-at nem szeretett a karim....windows faszán betöltött meg minden....de a 3dmark már le se futott....nekem most egy 1,05/1,20 voltos mod van fent....enyhén tuningos....
és teljesen jól megy vele a karim...de tegyük hozzá hogy vízzel hűtöm a gpu-t....így terhelés alatt is 53 fok körül van max....egyedül a VRM melegszik írdatlanul de már arra is vettem cuccost tegnap....csak fel kell szerelni
Nincs valakinek véletlenül felesleges ramsünije? jó pénzért megveszem
-
No Kedves Huszárok!
Lezúztam ezt a 8,3-as Catalysistet a 2900PRO-hoz, azt kell mondjam kuttyajólett vele, lobog a haja az embernek mellette rendesen. Hálás köszönet akik segíetettek noemeg a linkért
-
Joci??
senior tag
köszi skacok! akkor 1,25
szerintetek mennyire ajánlot felrakni ezt a biosmodot?
[Tiger83] [200,295 / 0,85V] [std / 1,20V] DOWNLOADnekem most ugyan ez csak 1,10V-os van fent!
-
kavicssli
addikt
sziasztok!Szerintetek egy 350W os FSP elég!Sehol nem találok Debibe sürgősen tápot!De ezt tudnék venni..mert akkor inkább hagyom és jövöhéten veszek majd valahonnan vagy rendelek nagyobb tápot!
-
Joci??
senior tag
szerinted nekem mekkor lépés? emléxel 7300GT is volt utána 2600XT azt követően 8600GT majd ez... mind kicsi nyákos
a 7900 legalább már tisztességes kinézettel rendelkezet de hát ez? viszi a pálmát!!!
segits!
ez milyen memo 1.1 vagy 1.0?
tipus: tipus: Samsung
K4J52324QE-BC12
RA -
Qru
MODERÁTOR
válasz
syckaloz #11940 üzenetére
Hát ez játék függő meg driver függő is de többnyire ma már egészen jól látható gyorsulást hoz. Itt egy teszt kb annyit hoz a 2900PRO CF mint a tesztben szereplő 3870 CF. Csak több hőt termel jóval, szóval hangos/meleg lesz két ilyen kártya.
mod: bár az sem mindegy milyen alaplapba teszed. Mert a második pci-e slot csomkított régebbi chipseteknél ami visszafogja a második kártya teljesítményét.
-
syckaloz
aktív tag
köszönöm a választ
hd2900pro cf @ 3dm06:23183 pötty
itt egy példa. Ez egy 60ezer Ftos vga rendszertől jó eredménynek számít, nem? Tudom, durva cu-val van meghajtva, valószínüleg nekem erre nem futná, de mondjuk egy sima Q6600-ra igen. Nincsen valakinek tapasztalata, hogy csak 3dmarkban tényleg ilyen jó ez a 2900pro cf rendszer vagy ténylegesen, játékokban is leadja a megfelelő teljesítményt?
-
syckaloz
aktív tag
Sziasztok!
Egy rövid kérdésem lenne hd2900pro val kapcsolatban. Szerintetek megér 2db 70e Ft-ot, teljesítmény/érték szemontjából? Olvastam valahol és nagyon meglepődtem hogy crossfire-ben mennyire jól teljesítnek.
Előre is köszi a válaszokat!
-
kavicssli
addikt
Megjött a kártyám!
A mAtx es lap eltörpül mellette!
[link]
-
Picco
addikt
válasz
Joci?? #11929 üzenetére
nincs esetleg integralt VGA-d vagy egy sima szugyok PCI-os S3-ad?
mert azzal vissza lehet tenni ha teljesen szet van szakadva a kep akkor is!
amugy ne felj, kart nem teszel a kariba amig 256bites bios-t teszel fel....mod:ne felj eddig meg nem sult le senkinek a karija sem
amugy en nem gyari hutovel hasznalom....de azzal is volt tuningolva es nem volt gaz, ventisebessegeket nemtom hogy lehet modositani.
en azt csinaltam h ha elinditottam egy jatekot akkor rivatunerrel feltoltam 43%re a ventisebesseget....a tobbiek altalaban csak 31%ra -
Joci??
senior tag
válasz
Joci?? #11929 üzenetére
és még egy kérdés amit az elöbbi hozzászolásomból kimaradt a tiger bios felülírja a auto ventiszabályzást is? mert ha emeli a feszt akkor jobban melegszik alapból is! az a baj ezzel a karival hogy igen nagyon ütősen hangos a ventije én majdnem leestem a székrőlé mikor feltoltam 100%-ra 5db rendszerhűtő ventimet is felülüberelte nem gyengén DE sztm alul van becsűlve a hőfok/ventisebesség szal ez hülyeség hogy 100fok dölött kezdi el igazán pörgetni! baz ha jáccok akkor termeli a hőt mint atom és jobban is kellene ilyenkor hűtenie lekaksiznám ha csak játék alatt pörgetné mint atom mert oda kell de nem teszi szinte semmit nem emel game közben a fordulaton!
-
Picco
addikt
válasz
SystemRoot #11926 üzenetére
ezeket a karikat sokfele bios-al adtak ki valakinek gyarilag csak 1V van akinek tobb.
az enyem sokkal jobban huzhat es nem mellekes hogy 2dben 200/300on fut 0.85Von igy energiat is sporol az illeto vele. -
Joci??
senior tag
válasz
SystemRoot #11927 üzenetére
igen 1ghz-et viszi is! köszi! a tanácsot
-
SystemRoot
őstag
válasz
Joci?? #11922 üzenetére
De van, de sztem nem sok értelme van. Amúgy is elégég melegedik ez a kari és sztem nem sok plusz órajelet nyersz vele. Bár én teszteltem ki eléggé alaposan, de én anno úgy láttam hogy nem nagyon lett jobban tuningolható a 29Prom magasabb feszeken.
Szvsz 1.15nél ne nagyon adj neki többet.Üdv: SystemRoot
-
Joci??
senior tag
hello!
Nem tud valaki véletlen Vmodot 2900Pro-ra? (256bit) bár ez úgysem lényeg! -
HolyFire
aktív tag
válasz
SystemRoot #11920 üzenetére
vagy 3dmark83...
9999 trillió pont garantált
-
HolyFire
aktív tag
vasszeg... vettem egy Heatkiller vga blokkot ami eredetileg x1800/x1900-ra való....és most nézem..... a gpu blokk rámegy a hd2900-re is
Szóval ha bejön akkor lehet lesz egy Tody féle R600 vizes blokkom eladó ha valaki vizezni akar....
-
Brumi˘
addikt
válasz
HolyFire #11899 üzenetére
840/2200 volt eddig a max amit toltam neki, de bika proci híján vagyok. Ha meglesz a víz és be tudom lőni a procim 3,6-ra úgy h a 3dmark lefusson akkor megnézem még mennyit megy. De elm 850/2200 már simán elég a 12K-hoz, csak még meg kell keresni a legjobb drivert. meg kell egy tiny xp.
-
Silenzio
addikt
válasz
SystemRoot #11915 üzenetére
Ja, vagy akkor vegye le 800x600-ra a felbontást, esetleg írja át a (3dm) 2001-et 2006-ra, és máris meglesz a 25000 pont is akár.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
HolyFire #11912 üzenetére
Hát friss oprendszeres eredményt ne várj. A sok driver, meg feltett/leszedett porgi mind beletúr a registrybe, sok bejegyzés ott marad ami nem kéne, sokat számít mi fut a háttérben stb. A legjobb ha új oprendszert teszel, a legszükségesebb driverek (vga, chipset) és semmi se fusson a háttérben (ilyenkor offline mód ajánlott). Ha van két winyód/partíciód meg is lehet csinálni egy ilyet f@sza teszt rendszernek. A 12k kedvéért...
-
HolyFire
aktív tag
válasz
SystemRoot #11911 üzenetére
ez lehetséges....3001-et friss oprendszerrel értem el....azóta már eltelt jópár hét...de azért érdekes
amúgy köszi a választ
Viszont a 12 000 sehogy sem akaródzik összejönni
..jó tudom az a párszáz pont nem oszt nem szoroz...meg én is ezt mondom...de akkor is...az ollan lélektani határ....
-
SystemRoot
őstag
válasz
HolyFire #11910 üzenetére
1részt a 3dmark CPU-tesztje sztem egy ipari-hulladékok legrosszabb vicc-tesztje. Másrészt meg millió dolog befolyásolhatta, pl egy driver, pl valami épp futott a háttérben, pl az oprendszer registryje kicsit elszemetesedett. De sztem ilyesmi miatt ne aggódj, az nem valószínű hogy a procid lassult volna azonos órajelen....
-
HolyFire
aktív tag
az mi a kukiért lehet hogy 3320Mhz-n a procim eccer 3001 pontot hozot 3dmark-ba.....most meg csak 2800 körül csinál mindíg....nem nagy ingás ez picit?
vagy csak én vagyok béna a dologhoz?
-
MZsoltee
veterán
Nincs valaki aki kisebb karira akar válltani 2900pro-ról? Lenne egy x1950gt meg 10k-m cserébe! De jó is lenne...
-
Picco
addikt
en nem koltok ennyit a gepemre...fokozatosan fejlesztem es mindig az alatalam legjobbnak itelt ar/teljesitmenyu gepet veszem...persze szennehuzok mindent
de ezt a videokarit nem tudtam kihagyni, elotte a 2600XT-met 22ert el tudtam adni es 34ert vetteme ezt...hat kihagyhatatlan bolt volt -
Qru
MODERÁTOR
Ha most vennék én is azt venném, egy éve (múlt január) ez a 965-ös DS4 volt 40k akkoriban még híre hamva sem volt P35-nek ugye... Plusz mellé az E6300 újabb 40k-volt... De hát ez az ipar ilyen, mindig jön újabb gyorsabb. Őszre komplett gépcsere lesz addig elvagyok ezzel is.
De azért azt a 12k-t bebőrözöm még előtte.
-
Qru
MODERÁTOR
2,8GHz-en megy csak. Nem hajtja ki rendesen sztem a vga-t és marha régi winem van, közben volt több nVidia és ATi kártya is a gépben... Szóval újra rakott rendszerrel, meg 8.2-es driverrel (ez még 7.x volt mérve) meg lenne a 12k simán.
A nagyobb gondom, hogy a 965-ös deszkámban nem tudok többet kifacsarni a prociból. Egyszerűen kevés Q6600 alá a 965-ös chipkészlet tuninghoz.
Majd őszre veszek egy P35-ös DS4-et és akkor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest