- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
siofok
őstag
válasz
D.Orion #1838 üzenetére
szia d.orion
szeretném kérdezni hogy szted jó-e az eredmény a karimtól,mert ua a hűtés van rajt mint a tieden.hogy ez nem-e magas orajelek.és nézd meg légyszives a belinkelt képen hogy az a bizonyos két alkatrész amit megjelöltem az amúgyis meleg-e?
egyébként nem vettem észre hibát ezeken az orajeleken se 3dmark03-ba,se 1 óra mohpa-zás után.mondanomse kell nemis volt meleg se a ram, se a gpu
segítségedet előre is köszönöm -
czappa
aktív tag
válasz
D.Orion #1837 üzenetére
A 03-as nincs meg csak a 01se és a 05.
A 01se-t lefuttattam és igen alacsony lett a pont eredmény.
Alapórajelekkel (324\189) 5934 lett (1024*768 defaulton)
húzva (390\211,5) 6476
A fórumot olvasgatva ez azért elég alacsony ezért tippelek arra, hogy valóban 64bites. (a konfig: 2400+, 768\400 ddr és a 9600np) -
MIFtIli
aktív tag
válasz
D.Orion #1747 üzenetére
hát az egész cucc ami a gpu-n van de csak oldalra és kébé 1mm-er az egész...
tehát szerinted ne tegyek rambordákat rá még van rá gari?...
neked is ilyen cuccod van?ilyen titán?te a ramhűtőbordákat hogy tetted föl mármint a ramokra(nem a tapasztás) hanem ugye téglalap alakú és ami van ehhez a szetthez az négyzet, tehát elforgattad vagy ahogysikerül? -
siofok
őstag
válasz
D.Orion #1742 üzenetére
létezhet hogy a rendszerrel van gáz?az végett csinálja?lehet hülyeség semmi köze,de ma elkezdte azt csinálni a gép,hogy nem válaszolnak a programok.pl ki akarok lépni az outlok expressből,és nem akar,vagy az internet explorerből,vagy pl a 3dmarkal is csinálta ezt.csak ugy megy hogy alt+ctrl+delete oszt folyamat leállítása.ez mitől lehet vírus?tegnap nézettem át a gépet a norton2004-el,azt nemtalált.v mit nézzek ?de már egyre többször csinálja
-
siofok
őstag
válasz
D.Orion #1739 üzenetére
nah énazért kitartok ennél a fórumnál!!
leszedtem amit mondtál,felraktam elindítottam,és ugyanaz.
még 330-ig se ment fel,már hibát talált,elkezdte visszafele venni,és már megint aláment a gyári értéknek,kb 319-nél járt,és le is állítottam a francba.gondoltam a melegedéstől?de ennyire?meg különbenis a magra van rakva ventilátor.
egyébként alapba lefuttattam a 3dmarkot,és 2623-at adott rá.az gyenge?
vagy vmit nem jól indittok az atitoolba?dehát ott nem lehet mit elbaszni nem?find max core,oszt had dolgozzon nem?van vmi ötleted? -
siofok
őstag
válasz
D.Orion #1736 üzenetére
sőt elinditottam 4-dik alkalommal is,ezt figyeld,ugye a gyári 324,ez felment 329-ig,elindult vissza ,és már 320-ig lement!!a gyári alá
ehhez mit szólsz?
ja és nem ugyanaz a két progi,mert mind a ketőt letöltöttem csak az atitraytoolsba namtaláltam olyat hogy autómatice megkeresse -
siofok
őstag
válasz
D.Orion #1734 üzenetére
szia D.orion
akkor kezdem a gondjaimatte most az atitoolt ajánltad,vagy a atitraytools-t?mert mindkettőt irtad.na mindegy,én az atitoolt raktam fel,elkezdtem megkerestetni vele a max core-t,327-nél már ezt irta:1 pixels don't match,és elkezdte visszafele állítani az órajelet!!3 mhz után!!
fogtam atitool kikapcs,ujrainditt,find max core,elindul,felment 430-ig,onnan elkezdte visszavenni,lement 419-ig,de már másfél órája futott a hangolás.mweguntam,megint default,kikapcs atitool,ujrainditt atitool,ujra elkezdte feltornázni,mostmár 440-ig és most ottse talált még hibát.fogtam és kikapcsoltam.szted mit tegyek?háromból háromszor máshol kezdett el visszafele állítani.vagy inditsam el azt hadmenjen órákat?
-
siofok
őstag
válasz
D.Orion #1731 üzenetére
ok
feltoltam az omegát a :6.0.1.4-es verzsönt,ez nem olyan régi azt hiszem tudtam hogy egyszer már leszedtem
telepítésnél ezeket jelöltem,nemtom jó-e:fast write on (ez mi?)
normal omega
és multires install vmi ilyesmi
eddig ok?
tényleg aprólékos vagyok,de meg akarom tanulni a csinját binját -
siofok
őstag
válasz
D.Orion #1729 üzenetére
ok
nem akarok értetlenkedni,de csak biztos hogy jól értsem.tehát atitool megkeresni max órajelet,radlinkerbe meg elmentem?és ha visszaakarok mindent állítani alapra,akkor mi a teendő?ezek az utolsó kérdések,utána felkészülés,beszerzés,és holnap reggel indul a tuning!!!
már nagyon kiváncsi vagyok:c
ja ésakkor jó a 3dmark demója is tesztnek?nem kell a teljes? -
siofok
őstag
válasz
D.Orion #1726 üzenetére
szia
igen rosszul irtam,most megnéztem atitool-al és az is 324/202-t ír.
már próbálkoztam az atitoollal,de nemigazán mertem,mert az angol tudásom gyatra,és nemakarom elcseszni.gondolom a find max mem megkeresi a max memórát,ugyanígy a core-nál is,és utána mit csináljak hogy ne álljon vissza alapra?meg kiír nekem majd vmit ha a max teljesítmányt elérte?
bocs a hülye kérdésekért,de így tanul az ember.
ja,és a sima catalyst akkor nemjó ugye,de az omegába meg van beépitett tuningopció nem?vagy akkoris jobb az atitool? -
kinnkong
csendes tag
válasz
D.Orion #1718 üzenetére
Kösz a választ.
A karin fehér (alus ?)szinü a borda, miből lehet?
Az OMEGÁT majd kipróbálom. Én elsősorban videoszerkesztésre használom a gépet, +kevés játék. A különféle konvertálások időigényesek (pl. DVI AVI - DVD). Szóval én erre optimalizálnám a rendszert.
Konfigurációm: NF7 alaplapon AMD Athlon XP 2500+ (valósan 1832 Mhz), 512 mem, WXP home. -
Balinov
titán
válasz
D.Orion #1709 üzenetére
mx440+5k=C3D= jó bolt.Grat.Hogy ezen is mércsak 5ns ramok vannak az annak tudható be,hogy ebbe az árkategóriába/teljesítményhez ''kedves'' gyártók szerint épp elég az 5ns ram,hogy tudja az ATI gyári specifikációit.gyorsabb memóhoz gyorsabb gpu jár,de az már pro,vagy xt.azt meg fizesd meg. Pár hsz-szel előbb kollégának a 2ns ramokkal szerelt np-je tényleg felér egy lottóötössel. Annyi esély van rá,hogy ilyet találj mint lónak megtanulni hátúszni,sajnos.
-
Nimda
addikt
válasz
D.Orion #1594 üzenetére
Háát......ezermillijómegahercet!
Na de komolyan!Szerintem vinné az 500-at egy kis szerivel,de ahhoz jobb kell egy titánnál!A gyárinál meg az se jobb sokkal.Meghát nincs is hova dugnom,mert a lapomon nincs szabad pecek!Jó jó tudom tudom van átalakitó a táphoz,de én a saját kis peckére akarom húzni aztat az ultramegaventillátorosplazmahütöt,amit még fel sem találtak ezekszerint!
Valami egyedi megoldást keresek,ami jó hatásfokkal hüt,de nem viz és nem gáz,nem pipa és nem titán!Ja és nem p1-es hütö,mert nincs kedvem bányászni!Fingom nincs mi lehet az!
Ötlet?Gyártó?
Asszem körülnézek a miniteszten...... -
attilam
őstag
válasz
D.Orion #1578 üzenetére
Köszönöm az infókat. Hát úgy látom a sulinetes 9600-ok nagy sz@rok. Egyik haverom is olyat vett, csak nem Gigabyte a gyártója, de az övé is csak 64 bites. Amúgy annyira nem a pontok számítanak nálam egy ilyen 3DMark-nál. Úgy értem, hogy ha valaki 100-200 ponttal többet ér el nálam hát a lelke rajta, csak 2500-3000 vs. 1600 az elég szignifikáns különbség. Én igazából ennek kerestem az okát, és sajnos meg is találtam. Mondjuk lehet, hogy az eladó sem tudta, meg aztán a kártya dobozán ott van nagy betűkkel, hogy 128 bit memory. Ez az érdekes.
-
Ibrik
csendes tag
válasz
D.Orion #1291 üzenetére
Sziasztok!
Először is köszi a képeket, de hál' Istennek már megoldódott...
Visszaküldtem, kicserélték, nemtehetnekróla, télleg.
De teljesen korrektek voltak, azóta vígan megy az új vas.
Mindenesetre tanultam, ha ezentúl veszek valamit, előtte JÓL megnézem, hogy néz ki fizikailag a dolog...
Azért ez egy ''kicsikét'' durva szerintem...
Üdv: Ibrik -
MIFtIli
aktív tag
-
wilnius
csendes tag
válasz
D.Orion #1398 üzenetére
Oké!
Köszi szépen a tanácsot...
De,asszem hétfőn első dolgom azlesz,hogy spuri vissza boltba,és csereszavatosságot fogok kezdeményezni!
Ezlesz a megfelelő megoldás!
De,köszike!
Amúgy ahűtése tényleg gagyi!
Volt ezelőtt egy GForce3 Ti200-as karim!
Azon pedig hevert egy Amd 1000Athlon hűtője és ventije,neki nemvolt melege!
Talán ezen is ezt kellett volna alkalmazni! -
wilnius
csendes tag
válasz
D.Orion #1391 üzenetére
Connect3D
Samsung ramokkal
És egy elég gyengusnak látszó körös alu hűtőben egy picuri ventivel!
De,érdekességképpen prószáltam filmet nézni,azzalmeg semmi bibi nincsen!
És néztem a ramok,és a gpu nem meleg egyáltalán...
De,mégcsak tesztetsem tudok indítani,mert tökre széthull a kép! -
kribe
őstag
válasz
D.Orion #1338 üzenetére
a 12-es hangtalan, a zalman úgyszintén... a 3 nyolccentis az aerocool silence sorozatából van, a titan vga hűtő az 5000-es fordulata ellenére sem hangos, sőt... egyedül a táp két ventillátoráról nem tudok semmit.
a következő gépem vízhűtéses lesz, de az még a jövő zenéje... messze van -
DigitXT
félisten
válasz
D.Orion #1292 üzenetére
de a linkje már sajna nincs meg
Mert hülye - nem kifejező - nevet adtak neki, de szerencsére beugrott, hogy valami ''hónap'' volt benne, és lőn!Bővebben: link
-
kribe
őstag
-
Nimda
addikt
válasz
D.Orion #1206 üzenetére
Mi még a gyári hütövel nyomjuk,de helyesen csináltad!A mag közepére kell egy nagyon pici,ami majd szétoszlik amikor ráteszed a bordát!A környékére nehogy tegyél,pláne nem köré!A rambordákon meg van egy öntapadó réteg,ami elvileg vezeti a höt.
Nemsokára úgyis esedékes lesz a gpu hütö cseréje,majd akkor lesz egy újabb huzatás! -
Nimda
addikt
válasz
D.Orion #1193 üzenetére
Pedig igy van!Nekem is 300-on fut!
Elvileg ha elosztod 1000-rel,ahány nanos a ramod,megkapod hogy mennyi a max.amit még kihozhatsz belöle.De ez szerintem nem elég pontos érték,akár többet is birhatnak,vagy éppen kevesebbet!Pl. a miénk (Abit) elvileg,3-3.5 n-os lenne.De sajna a borda felragasztása elött nem néztem meg a ''valós'' értéket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hisense LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Léghűtés topik
- Interactive Brokers társalgó
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest