- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
board_lord
csendes tag
válasz
brownus #2253 üzenetére
Melegszik a RAM nagyon ? Esetleg vegyél rá egy csomag ZAMLMAN ZM-RHS1-et ... Bár ez BGA tokozásu RAMra van ( a kis négyzet
) De egész jó én is ilyet használok és a 5ns-os Hynixek mennek vele 580-590en (jó ienkor már azért van 1-2 bug
) ... Esetleg még a VGA drivert nézd meg ... Szerintem használj 5.2-es DNA-t én úgy vettem észre ,h abban már eggyáltalán nincsen tuning 'gát'... Bővebben: link Hogyha ez se ,akkor sajnos kifogtál egy gyenge tuning képességekkel rendelkező példányt
-
czappa
aktív tag
válasz
brownus #1834 üzenetére
Everesttel nem néztem, de az atitool azt mondta...sajnos.
Az a baj, hogy nem az enyém volt, hanem édesapámé, neki a tvout miatt kellett másra nem, de mivel vett egy egyszerűbb asztali dvd-t így elcsrélte velem (nekem 9200se-m volt, annál persze ez sokkal jobb). Viszont a vásárlás több mint 1 éve történt, tehát gari nincs rá -
attilam
őstag
válasz
brownus #1560 üzenetére
Igen, nekem teljesen alapon van minden. A GPU 324, a memória 189. Egy régebbi driverrel, és az AtiTool nevű programmal bemértem a tuningolás határait. A GPU húzva 460-on megy, a memóriát max 195 (ez nyilván DDR. tehát 2x195 értendő). Ezzel 1900 pontot közelítettem meg a 3DMark 2003-ba. A processzor alapon van: AMD Athlon XP 2700+, ezt 2800+-ig lehet húzni, felette a sötétség (VCore-t még nem állítottam, nem akarom, hogy leégjen a pici
)..
A játékok mennek, de nem mindegy, hogy milyen felbontásban és milyen grafikai részletességgel tudom őket futtatni. Pl.: Prince of Persia: Sands of Time 800x600-ban még okés, de 1024x768-ban már nem. Van aki 9200-es kártyávan is futtatta 1024x768-ban szaggatásmentesen.
Amúgy a kártyám Gigabyte típusú, passzív hűtéssel a GPU-n, a memórián (Infineon 5.0 RAM-ok 128 Mbyte) semmi.
Ha befektetek egy komolyabb hűtésbe, érhetek-e el a tuninggal érezhető javulást, vagy hagyjam az egészet a fenébe?
Előre is köszönöm a választ.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
válasz
brownus #1183 üzenetére
Mert neked Sapphire nekem meg Connect3D...
Nekem 4,1 ns ramok vannak rajta neked meg nem(kisebb)...
Én nem játzsok 1024*768ban, mert a 60Hz-es monitortól kisűl a szemem...
Most néztem meg nekem is megy full anti val csak kibebaszott ''lassan''(nem tom, hány fps nem tom hol mérjem meg mivel)...
Amióta megvan a karira az új hüttés azóta csak tesztelem(2napja, szintetik) Nem nyomtam azóta különösebben még U2vel, de most fogok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobil flották
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest