- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Bár akitől vettem mondta h nála ment a kártya 500/600at is,igaz teszteket nem futtatott így csak a desktopot használta egy rövid ideig így.Ő sem merte megizzasztani
Aztán lehet h ha majd egyszer lecserélem,akkor nem adom el,hanem megtartom magamnak, teszek rá vmi tutkó kis hűtést és xarrá húzom
[Szerkesztve] -
uzsz
senior tag
Na tegnap erőt vettem magamon és kipróbáltam: formar c:, winreinstall, sp1,2, .net keretrendszer, .........
Új catalyst, uj omega, de még az új DNA sem jó. Mindenhol a ''régi'' jelenség. Kezdek kétségbeesni. Igaz, hogy már nem az eredeti bios van fent, hanem egy frissebb, de ez is gyári.
Feladom -
*Zsolti*
csendes tag
-
*Zsolti*
csendes tag
ASRock P4VT8+ alaplapom van. Tudom, hogy nem a legszuperebb, de idáig elég jól elmentek a játékok. Na, mondjuk a LOTR Battle for Middle-earth-t mindig többször kellett indítínom, de ha túljutott az intron, és volt türelmem többször úraindítani a gépet, játék közbe már egész szépen elment. Most próbaképpen felttettem a Catalyst helyett az Omega drivert, és a Stronghold 2 csak kb.1 óra után fagyott le max. video beállításoknál, de a Cossacks 2 szintén meghalt a bevezető videónál.
Amúgy 3 GHz Pentium és 512 MB RAM van a gépben, szóval próbáltam annak idején nem spórolni vele, csak mivel az alaplapot nem kötöttem ki, ezt tették bele.
Nem is tudom, hogy merjek-e rá új videokártyát venni, vagy egy idő után azzal is így járok? -
krila
tag
Azé kell drivert frissítenem, mert ÉN ÖKÖR ÁLLAT.
Megvettem tegnap a kártyát (jóféle Madview 9600 pro) és első nekifutásból feltettem a catalyst legújabbat.
Na aztán elkeztem az ATItool-t használni, ammeg beriasztott.
Most le akarom szedni a Cata-t és szépen felpakolgatni a dolgokat.
rendszert nincs kedvem telepíteni, úgy is ezt csinálom egész nap a melóban. -
Balinov
titán
Sose próbáltam, mármint órajel emelés viszonylatban. 1x volt egy GF4-MX440-SE-m,na abba írtam át a manufacturer id-t saját szórakozásomra. Ha lesz ma időm,keresek egy how-to-t ati bios editáláshoz és majd megjátszom otthon. Még jó,hogy van 1 s3 trio64-em vésztartaléknak...
-
Balinov
titán
Nézzél körül esetleg itt:
try this site Radeon2u (http://www.radeon2.ru/downloads/bios.html) look at these progras:
BiosEdit v2.7
RadEdit v1.1d - ''Memory Timing'' and ''post Divider''
RadEdit v1.102
and look at this thread Bios hex edit (http://www.planetmars.co.za/forums/index.php?showtopic=11723&st=0)
még nem volt időm végignyálazni! -
Nimda
addikt
Bocsánat az elöbb tévesen irtam,ha elosztod 1000-rel az elérési idöt,megkapod hogy mekkora frekin fut a ram alapórajelen!
A tied esetében helytálló a 200Mhz.És hát nem a legtuningbarátabb!De szerintem megfelelö driverrel és hütéssel,többet is ki lehet belöle cuppantani!De ez ramokra válogatja!Egy kicsit olyan mintha......SE lenne! -
Nyuf
senior tag
Énis majdnem ilyen eredményeket értem el passziv hütéssel
3d2003ban valami 3100 volt.
3d2001ben 13e körül üt a 2500mhz-es a64
Nfsu2-röl annyit, hogy a fennt emlitett összeállitással 800x600-ban 4xaa 8xaf full graf és 30 fps alá nem esett.Viszont 1024-ben már csak 22 fps volt az átlag.
De ez ugyanugy elmondható hl2-röl is 800x600-ban minden max meg 4xaa és tök sima, de 1024-ben az is meghal. -
Hansen1
csendes tag
Hát igen 3 honapja még egy p1 volt amit birt vinni azt vitte.
Utána mezei vásárloként elmentem egy boltba vettem egy gépet nem számitott mi van benne csak az ár azt se tudtam mi az huzzás meg hogy a sz*rt 6 féle képen adják el azt hitem hogy egy 128 karival már valamit lehet kezdeni de kicseréltettem a nvidia fx 5700 atira de már bánnom annyi gond van vele
Most ha hazza megyek szétverem az egészet!
Vagy nem.. -
Hansen1
csendes tag
Hát igen 3 honapja még egy p1 volt amit birt vinni azt vitte.
Utána mezei vásárloként elmentem egy boltba vettem egy gépet nem számitott mi van benne csak az ár azt se tudtam mi az huzzás meg hogy a sz*rt 6 féle képen adják el azt hitem hogy egy 128 karival már valamit lehet kezdeni de kicseréltettem a nvidia fx 5700 atira de már bánnom annyi gond van vele
Most ha hazza megyek szétverem az egészet!
Vagy nem.. -
littlerock
aktív tag
a hitelesség kedvért: ECEREST Professional [EVOLUTION] - szerint
Mező Érték
Grafikus processzor tulajdonságai
Videokártya ATI Radeon 9600 XT (RV360)
GPU kódneve RV360
PCI eszköz 1002 / 4152
Tranzisztorok száma 76 millió
Gyártási technológia 0.13u
Busz típusa AGP 8x
Memória mérete 128 MB
GPU órajele 444 MHz (eredeti: 445 MHz)
RAMDAC órajele 400 MHz
Pixel futószalagok 4
TMU futószalagonként 1
Vertex árnyalók 2 (v2.0)
Pixel árnyalók 1 (v2.0)
Hardveres DirectX támogatás DirectX v9.0
Pixel Fillrate 1776 MPixel/mp
Texel Fillrate 1776 MTexel/mp
Memóriabusz tulajdonságai
Busz típusa DDR
Busz szélessége 128 bit
Valódi órajel 289 MHz (DDR) (eredeti: 290 MHz)
Effektív órajel 578 MHz
Sávszélesség 9248 MB/mp
Grafikus processzor gyártó
Cégnév ATI Technologies Inc.
Termék információ http://www.ati.com/products/gamer.html
Illesztőprogram letöltés http://www.ati.com/support/driver.html
és ez tényleg húzás nélkül...
GECUBE 9550 speedy edition e(XTRE)me -
littlerock
aktív tag
na de kérlek, a 9550-es topikban leírt összehasonlítás valós, és minden húzás nélkül volt.....
a húzás még csak most fog kezdődni
persze csak ésszel...
egyébként 2*aa-val is 9800 pont
ez azért nem rossz ugye?
hiszen már az everest is leírta: 445/290 az ami ezt leadja(gyárilag)
és ez még csak a kezdet...
ha meglesz a rendes hűtés a házban, akkor a 2.3-as sempron is rátesz majd egy kicsit
jahh és még valami a nfsu 2-t minden fullon kivéve a road ref, mert az már engem zavar , nomeg semmiAA -mert akkor sötét a kép, de a light glow- kikapcsal ismét jó - 1280x1024 ben akadás nélkül viszi
nos szerintem ez már valami, nem? -
gaborfuge
csendes tag
A tápom 300W, ami sokak szerint elég kell, hogy legyen, pláne, hogy nincs semmi más PCI-os kártyám. A feszültségre már én is gondoltam. Lehet, hogy az alaplap a rossz? Ki tudja. Majd megpróbálom másik gépben is a karit.
Ja, egyébként lehet, hogy a kedves boltosok nem igazán cserélték ki az alaplapot elsőre. A videókártyát kicserélték, mivel az előző elhaláozott, de ki tudja, hogy mit adtak helyette (hibásat, használtat stb). Nincs túl jó híre ennek a boltnak, de hát ÓCCSÓ volt. Most már tudom, hogy megérte volna azt a plussz 20e Ft-ot! -
gaborfuge
csendes tag
Első alkalommal kicserélték az alaplapot és a videókártyát. A videókártyát ellenőríztem és más volt a szériaszám, tehát azt tuti, hogy kicserélték.
Az alaplapot is talán, mert a bios le volt clear-cmos-ozva, bár ze még nem jelent tényleges cserét.
A második alkalommal ismét alaplapcsere volt.
A harmadik alkalommal egyszerűen, minden tuning nélkül elfüstölt a drága videókártyám! Ezt ekkor 3hét alatt ismét kicserélték. Most ismét előjött a hiba, de még másik videókártyával nem tudtam kipróbálni a gépet! -
Troll
tag
Múlt héten töltöttem le az ATItól, nem lehet túl régi.
Azt azért vedd figyelembe, hogy alacsonyabb felbontással fut nálam. És tegnap a kártya mellett
lecseréltem a memóriát is, 256 helyett 512 megára. Az baromira számít a Doomnak tudtommal.
A fut szépen sem azt jelenti, hogy 152 FPS fixen, néha meg-megröccen, főleg amikor beugrik a
képbe valami nagy bonyolult tér. De nagy többségében folyamatos, kellemesen játszható a
gém.
Bevallom, a részletekre egyáltalán nem figyeltem oda, semmit sem néztem meg a kártyán,
még a ramcsipeket sem, csak belecsaptam a gépbe, hadd szóljon.
Még egy tesztprogramot sem futtattam le, hogy mérjem a javulást.
Mondjuk ebbe belejátszott az is, hogy jelenleg csak egy 800*600 max felbontású 14 incses
lyukon át nézem a képet. A 3dmark meg el sem indul 1024*768 alatt... -
Obi-1
őstag
Szerintem a te eredményeid simán attól jobbak, hogyerős proci van alatta.
Lecseréltem a 256MB SD-t 512MB DDR2100-ra. Húzva 434/260-on 8687 pont, ez majdnem 10% javulás. Alap órajelen csak 2-300 pont többletet jelentett a RAM váltás.
3Dmark2003 ezen az órajelen már nem futott rajta végig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest