- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
siofok
őstag
olyan tüske engem is érdekelne,hogy lehet kapni valahol.ami a bordát rögzíti a kártyához
-
siofok
őstag
válasz
D.Orion #1838 üzenetére
szia d.orion
szeretném kérdezni hogy szted jó-e az eredmény a karimtól,mert ua a hűtés van rajt mint a tieden.hogy ez nem-e magas orajelek.és nézd meg légyszives a belinkelt képen hogy az a bizonyos két alkatrész amit megjelöltem az amúgyis meleg-e?
egyébként nem vettem észre hibát ezeken az orajeleken se 3dmark03-ba,se 1 óra mohpa-zás után.mondanomse kell nemis volt meleg se a ram, se a gpu
segítségedet előre is köszönöm -
siofok
őstag
sziasztok hozzáértő emberkét kérdeznék,hogy sikerült a karimat belőni 432/244,8-as órajelekre.ez soke?vagy kevés?vagy átlag?bocsi a hülye kérdésekért csak nem akarom hogy elszáljon.3dmark nem hibázott,1 óra mohpa után se vettem észre semmi hibát.a hűtés titan set:Bővebben: link
plussz házi barkács:Bővebben: link
a kártya nemhogy langyos, inkább hideg
viszont van a karin 1 alkatrész,ami forró.vagy ez mindenképp az?:Bővebben: link
segítséget előre is köszönöm. -
siofok
őstag
prohardver.hu
-
siofok
őstag
sziasztok
azt hiszem az én connect3d-nek itt van a vége valahol:432/244 3dmark03 3306 pont.szerintem ez egész jó.alapon volt 2623 -
siofok
őstag
és egyébként játék közben észre lehet venni azt a 4-500 pontkülönbséget amit tuning által produkál?
-
siofok
őstag
igaz az hogy a vpu recovery csak a gpu-t figyeli?a memóriákat nem?
-
siofok
őstag
sziasztok
hát megtörtént az újratelepítés,és sajna nemsegített
továbbra sem tudom az atitool-al autómatikusan megkerestetni.na de sebaj,gondoltam 1-et,és az omegába átállítottam 390/250-re.lefudtattam 1 3dmarkot,és nem láttam semmi jelét hogy hibázott volna.közbe vizsgálgattam a kártyát melegedés szenpontjából,és semmi a ramok is langyosak voltak,meg a gpu is.így kaptam 3125 pontot.sztetek ettől még menne feljebb?apránként próbálkozzak valyon? -
siofok
őstag
sőt levittem az órajeleket kiváncsiságból 285/186-ra és fél perc után ittis hibázott
-
siofok
őstag
sőt most vettem észre.hogy alap órajelek vannak beállítva,megnyomom az atitoolba a scan for artifacts gonbot,és már ott ií hibázik 30 mp után.ez mitől lehet vajon?
-
siofok
őstag
sziasztok a softmod catalyst mire jó?
-
siofok
őstag
igérem az utolsó hülye kérdés!!
honnan veszem észre ha a 3dmarkba hibázik?hibaüzit dob ki?vagy figyeljem?ja és ti ha teszteltek vele szoktatok változtatni a gyári beállításokon?gondolok itt az aa-ra meg ilyenek.
jah rászereltem a karira a cooler szettet,nagyon pöpecül néz ki,tietek is kéken világít?remélem éris vmit.a pasztával voltam bajba hogy mennyit tegyek rá.de próbáltam egyenletesen. -
siofok
őstag
http://img.tar.hu/siofok01/size2/10801032.jpg
ez a bisztos -
siofok
őstag
....szódjon meg az egész köcsögség.
-
siofok
őstag
bocsi azt hiszem vmit elszúrtam!
de majd legközelebb jobban megy
-
siofok
őstag
nah nehezen bár de megszületett
itt a kép
szar a kép minősége,de nem engedte felrakni a tar azt amit a print screen-el csináltam.nem ismeri azt a formátumot.de a lényeg ezen is rajt van!!325 mhz-s mag órajelnél!! -
siofok
őstag
sziasztok
miftili énis vettem ma a vgam-ra 1 titan copper vga cooler settet.ilyen van neked is? vki tud róla vmit?nagy köralakú réz hűtő ventivel,ram bordákkal,+silver grease.
az omega driver telepítésnél mit jelöljek?fast write on vagy off?próbáltátok az új omegát? -
siofok
őstag
feladom
egyszerűen nem megy már az alap órajel fölé se,egyböl visszafele indul meg!és sárga pöttyözik egyfojtába ha csinálok vmit ha nem.rájöttem arra is ha mozgatom a kártyát akkor is hibázik,gondoltam hátha nem érintkezik rendesen az alapba.de ez se mert nem mozgatom akkor is csinálja!!
-
siofok
őstag
válasz
D.Orion #1742 üzenetére
létezhet hogy a rendszerrel van gáz?az végett csinálja?lehet hülyeség semmi köze,de ma elkezdte azt csinálni a gép,hogy nem válaszolnak a programok.pl ki akarok lépni az outlok expressből,és nem akar,vagy az internet explorerből,vagy pl a 3dmarkal is csinálta ezt.csak ugy megy hogy alt+ctrl+delete oszt folyamat leállítása.ez mitől lehet vírus?tegnap nézettem át a gépet a norton2004-el,azt nemtalált.v mit nézzek ?de már egyre többször csinálja
-
siofok
őstag
válasz
D.Orion #1739 üzenetére
nah énazért kitartok ennél a fórumnál!!
leszedtem amit mondtál,felraktam elindítottam,és ugyanaz.
még 330-ig se ment fel,már hibát talált,elkezdte visszafele venni,és már megint aláment a gyári értéknek,kb 319-nél járt,és le is állítottam a francba.gondoltam a melegedéstől?de ennyire?meg különbenis a magra van rakva ventilátor.
egyébként alapba lefuttattam a 3dmarkot,és 2623-at adott rá.az gyenge?
vagy vmit nem jól indittok az atitoolba?dehát ott nem lehet mit elbaszni nem?find max core,oszt had dolgozzon nem?van vmi ötleted? -
siofok
őstag
válasz
D.Orion #1736 üzenetére
sőt elinditottam 4-dik alkalommal is,ezt figyeld,ugye a gyári 324,ez felment 329-ig,elindult vissza ,és már 320-ig lement!!a gyári alá
ehhez mit szólsz?
ja és nem ugyanaz a két progi,mert mind a ketőt letöltöttem csak az atitraytoolsba namtaláltam olyat hogy autómatice megkeresse -
siofok
őstag
válasz
D.Orion #1734 üzenetére
szia D.orion
akkor kezdem a gondjaimatte most az atitoolt ajánltad,vagy a atitraytools-t?mert mindkettőt irtad.na mindegy,én az atitoolt raktam fel,elkezdtem megkerestetni vele a max core-t,327-nél már ezt irta:1 pixels don't match,és elkezdte visszafele állítani az órajelet!!3 mhz után!!
fogtam atitool kikapcs,ujrainditt,find max core,elindul,felment 430-ig,onnan elkezdte visszavenni,lement 419-ig,de már másfél órája futott a hangolás.mweguntam,megint default,kikapcs atitool,ujrainditt atitool,ujra elkezdte feltornázni,mostmár 440-ig és most ottse talált még hibát.fogtam és kikapcsoltam.szted mit tegyek?háromból háromszor máshol kezdett el visszafele állítani.vagy inditsam el azt hadmenjen órákat?
-
siofok
őstag
ja, és nekem a radlinker csak 382-ig van skálázva,akkor feljebb nemis lehet?meg nem aktív az alkalmaz gomb a radlinkerben ,akko csak okézzam le?ugy is marad nekem?
-
siofok
őstag
válasz
D.Orion #1731 üzenetére
ok
feltoltam az omegát a :6.0.1.4-es verzsönt,ez nem olyan régi azt hiszem tudtam hogy egyszer már leszedtem
telepítésnél ezeket jelöltem,nemtom jó-e:fast write on (ez mi?)
normal omega
és multires install vmi ilyesmi
eddig ok?
tényleg aprólékos vagyok,de meg akarom tanulni a csinját binját -
siofok
őstag
válasz
D.Orion #1729 üzenetére
ok
nem akarok értetlenkedni,de csak biztos hogy jól értsem.tehát atitool megkeresni max órajelet,radlinkerbe meg elmentem?és ha visszaakarok mindent állítani alapra,akkor mi a teendő?ezek az utolsó kérdések,utána felkészülés,beszerzés,és holnap reggel indul a tuning!!!
már nagyon kiváncsi vagyok:c
ja ésakkor jó a 3dmark demója is tesztnek?nem kell a teljes? -
siofok
őstag
válasz
D.Orion #1726 üzenetére
szia
igen rosszul irtam,most megnéztem atitool-al és az is 324/202-t ír.
már próbálkoztam az atitoollal,de nemigazán mertem,mert az angol tudásom gyatra,és nemakarom elcseszni.gondolom a find max mem megkeresi a max memórát,ugyanígy a core-nál is,és utána mit csináljak hogy ne álljon vissza alapra?meg kiír nekem majd vmit ha a max teljesítmányt elérte?
bocs a hülye kérdésekért,de így tanul az ember.
ja,és a sima catalyst akkor nemjó ugye,de az omegába meg van beépitett tuningopció nem?vagy akkoris jobb az atitool? -
siofok
őstag
-
siofok
őstag
sziasztok nekem ilyen kártya van a gépemben:connect3d radeon 9600 series,órajelek:300/200
a ramokra ennyi van írva:samsung 410
k4d261638-tc50
wnb038 pb korea
azt szeretném tudni hogy ez a kártya milyennek számít a 9600-ok közt,ill. mennyire birják a húzást,meg a ramok jók-e a húzáshoz,vagy a gagyibb fajta van rajt?segítségeteket előre is köszönöm -
siofok
őstag
sziasztok lenne 1 ojan kérdésem hogy ha felakarok
rakni új drivert,jelen esetbe a 4.11-est,
akkor elötte lekell-e törölni a régit?
ha igen akkor elég-e az ati szoftver eltávolítója,
ha nem elég akkor milyen programot ajánlotok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Wise (ex-TransferWise)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest