Új hozzászólás Aktív témák
-
kribe
őstag
Ha már mindenki ilyet csinál, lefuttattam én is.
[link] -
kribe
őstag
Olyan drivert úgyse találsz ami gyors kártyát csinál belőle...az az 1-2-3% optimalizálás amit esetleg az újabb driverek jelentenek, CoD2 esetén hoz olyan fél fps-t... talán. Nem észrevehető. Azért érdemes omegát feltenni hogy tudd húzni a kártyát, mert az hoz valami látható eredményt...
-
kribe
őstag
Nah, újra klubtag lettem... 2 és fél hónap szenvedés után, kb. 70000 pluszban elköltött forint árán visszatettem 9600-amat a gépbe. A GeF és a (valószínűleg) alaplapom összeakadása miatt szívtam ennyit.
Tényleg, nem kell valakinek egy GeF 6800 128Mb AGP, 16/6 megy, húzható, Zalman Vf700-AlCu hűtővel, alig használtan? DFI alaplapot utálja... -
kribe
őstag
válasz
IceBlade #2513 üzenetére
Ha tuningolod, és sikerrel, akkor persze hogy gyorsabbak lesznek a játékok. Elrontani elég nehéz, nagy ''szerencse'' kell hozzá hogy a tuninggal öld meg a kártyát. Fokozatosan kell felhúzni, és amikor már szemetel, hibázik vagy fagyogat, visszább venni. Ennyi a lényeg.
-
kribe
őstag
válasz
Oroszlánszív #2511 üzenetére
Sajna én sosem használtam tv-outot. Vagy in-t? Mindegy, egyiket se...
-
kribe
őstag
Lehet hogy megint 9600 klubtag leszek ha ez így megy tovább...
-
kribe
őstag
válasz
Integra #2476 üzenetére
Gondolom win alatt vagy...
próbáld meg a képernyő tulajdonságai / megjelenés / speciális résznél ''a képernyőn megjelenő betűtípusok simítása'' opciót ClearType-ra állítani, az való TFT monitorhoz.
nem hiszem hogy a kártya vagy a driver hibája lenne, ha erre nem javul meg, a monitoron állítható, általában ''phase'' és ''clock'' nevű beállításokkal kell játszani.
egyéb ötletem hirtelen nincs... -
kribe
őstag
válasz
Success555 #2457 üzenetére
Ami utoljára ilyen hibát okozott nekem az a por volt. A vidkari hűtője jócskán el volt tömődve, és a végén több volt a textúra hiba Fable-ben mint a normális kép... elsőnek próbáld meg.
-
kribe
őstag
-
kribe
őstag
Valahogy nekem a passzív hűtések nem szimpatikusak ha tuningról van szó... a Zalman féle is akkor volt igazán hatékony ha megvetted a hozzá való ventillátort, akkor meg már nem paszív, és óriási a mérete is. A Zalman Vf700-at nézd meg szerintem, nagyon halk, nagyon szép, és jó is.
-
kribe
őstag
válasz
Stekpanel #2414 üzenetére
Hogy a gránátba érsz el ennyi pontot 3DMark 2001-ben? Csak azért kérdezem mert nekem a default teszt a 3dmarkban (1024x768) több mint 13000 pont volt a kártyámmal. Tesztelj inkább 2003-assal, arra azt mondják kevésbé processzorfüggő.
Hogy mennyit bír a ramod elméletileg, ahhoz meg kellene nézni mi van rá írva, abból lehet következtetni, azaz kiszámolni mennyit kellene bírnia. Nézd meg milyen számsor van a ramon, az utolsó két számjegy az érdekes. A 425/553 gyári hűtővel nem rossz eredmény... csak az a 3dmark tűnik kevésnek. -
kribe
őstag
válasz
Balinov #2409 üzenetére
Érdekes módon, a google képkeresőjével se találtam képet olyan 9600-ról mint az enyém. Azon kimondottan nagy alumínium borda volt, a neten található képeken csak a kis gyufásdoboz-bordásak vannak. Az enyémen nagy volt, de azzal egy másodpercet se ment.
Az AGP 8X feszültsége 1.5V alapból.
-
kribe
őstag
Itt a kártya működés közben, sajnos jobb képet nem találtam róla, de ha előkerítem a gépemet majd csinálok, hiszen már úgyis kint van a gépből...
[link] -
kribe
őstag
válasz
Balinov #2406 üzenetére
5ns-os ramok vannak rajta, sajna nem emlékszem rá hogy milyen gyártmány, akkor láttam őket utoljára amikor feltettem rájuk a bordákat.
Az AGP feszültséget még 1.7V-on is bírta a kártya, de további tuningot ott se értem már el, úgyhogy visszavettem 1.6V-ra. SBA és Fastwrites be volt kapcsolva, nálam semmi gondot nem okoztak, de úgy emlékszem volt akinél ezeket letiltva jobban volt tuningolható a kártya. Omega drivereket használtam természetesen.
-
-
kribe
őstag
válasz
Balinov #2402 üzenetére
Lehet hogy szerencsém volt vele
A tuningban biztosan segített hogy szereltem rá az eredeti passzív hűtés helyett egy TITAN gyármányú réz hűtőt, a hozzá adott ram hűtőbordákkal. A ram tuningolhatóságával még így se voltam megelégedve. +0.1 V -ot kapott az AGP is, az után lett teljesen stabil és hiba mentes a kártya.
-
kribe
őstag
Helló, igaz éppen most cserélem le 9600-am, de mindvégig meg voltam vele elégedve, kiválóan tuningolható volt, 3dmark 2003-ban elértem vele 4094 pontot.
[link]
[Szerkesztve] -
kribe
őstag
Nah, kicsit visszább kellett vennem a kártyát, mert másfél óra Halo után jött pár textúra hiba
460/240 és minden oké. -
kribe
őstag
válasz
Overlocker #1492 üzenetére
Szerintem is
Sajna a RAM tuningolás sokkal többet érne mint a GPU húzgálása, de ezzel a rammal szerintem idáig jutottam. Nincsenek textúra hibák, még a két erre leghajlamosabb progimnál a GTR-nél és a FFXI benchmark 3-nál sem.
Képek vannak itten: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
kribe
őstag
3DMark 2001SE: 13332
-
kribe
őstag
Eredmények:
3DMark 2003: 3546
3DMark 2005: 1446
2001-es nincs fent de pótolom.... -
kribe
őstag
Új év örömére sikerült húzni cseppet a kártyát
C3D Radeon 9600 128Mb Samsung 5ns
GPU: 460Mhz
VRAM: 250Mhz (500Mhz DDR)
GTR, UT2004, Halo, Quake3A, 3DMark 2003-2005 tesztelve. -
kribe
őstag
update: fastwrites kilövése után GTR fagy... ha a radlinkerrel húzgálom, kifagyott közben, elég csúnya zizis képernyővel... visszakapcsoltam hátha az a gond.
-
kribe
őstag
válasz
low latency #1473 üzenetére
Itten van.
Bővebben: link
Nekem még warez sincs pedig nagyon kellene, de sehol se tudom megszerezni -
kribe
őstag
válasz
low latency #1470 üzenetére
Én Titan-t vettem, réz hűtő, gyors de csendes venti, és 8db ''aloménejum'' borda
Van róla képem átalakítás után de nem tudom hová feltölteni.
Nem sok tuningot értem el vele, de enélkül haver gépében egyáltalán nem tudtuk húzni, fagyások voltak meg mindenség
Mi bajod a GTR-rel?
[Szerkesztve] -
kribe
őstag
350/230-ig kellett visszavennem hogy elmúljon
Legalábbis most úgy tűnik rendben lesz. Szerintetek ha visszaveszem az AGP-t 4X-esre az segít? Azt mondják úgy jobban viseli a vga a húzást. És mit tegyek a fast writes és sideband addressing -gel? Érdemes bekapcsolni?
Softmodded catalyst 4.12 + radlinker van fent. -
kribe
őstag
Na végre próbálkoztam a C3D túlhúzásával, a Titan hűtő és mem. bordák felrakása után. OpenGL és Win alatt semmi gond nem volt 390/260 -ra húzással, de D3D-ben (GTR FIA GT Racing game) textúrahibákat kezdett dobálgatni.
-
kribe
őstag
Ja tényleg, valaki kérdezte milyen ramok vannak a C3D 9600-asomon. Samsung, és a betűjelzés alapján (TC50) 5ns -os. Nagy tuningot nem várok tőle, de kíváncsi leszek
-
kribe
őstag
Nah végre sikerült megberhelni a vga kártyát, rákerült a titan hűtő és a bordák, végül is nem a zalmant tettem rá, azok elég kicsik... ha tudnék egy helyet ahová képeket lehet feltenni be is linkelném (nem a kep.tar.hu az gázos)
-
kribe
őstag
Itten van mindenféle Zalman amiről szó volt.
Bővebben: link -
kribe
őstag
válasz
D.Orion #1338 üzenetére
a 12-es hangtalan, a zalman úgyszintén... a 3 nyolccentis az aerocool silence sorozatából van, a titan vga hűtő az 5000-es fordulata ellenére sem hangos, sőt... egyedül a táp két ventillátoráról nem tudok semmit.
a következő gépem vízhűtéses lesz, de az még a jövő zenéje... messze van -
kribe
őstag
Én ma este nekilátok a szerelésnek, felkerül a Titan hűtő a kicsikére (C3D Radeon 9600), csak még mindig nem döntöttem el hogy a Titan vagy a Zalman bordák kerüljenek-e a memre.
-
kribe
őstag
válasz
Hansen1 #1313 üzenetére
Nem biztos hogy segítene, de talán igen. Én leszedtem a jó kis bioskát a kártyámhoz, bele is fogom írni hogy menjen a tuning
Innét: Bővebben: link
Persze ehhez tudnod kell a kártyád típusát, gyártóját, és néha még azt is milyen ram van rajta.
Ha a gyártó oldaláról szedsz le bios-t, akkor is kellenek ugyanezek.. -
kribe
őstag
Jah még annyit, hogy a Titanhoz adott ram hűtőbordák helyet lehet hogy ilyeneket teszek fel.
Bővebben: link
Valakinek esetleg van tapasztalata velük? -
kribe
őstag
-
kribe
őstag
válasz
peestike #1257 üzenetére
Úgy lesz, csak az alaplap beszerzésével görcsölök még.
Egyik boltban simán visszamondták a rendelésem, a másikban meg állítólg raktáron volt, de a telefonban már ''hát sajna két hét vagy így valahogy amikor lesz. talán. esetleg'' szöveget nyomtak
Ezek pesti boltok mert itt vidéktájon egyáltalán nem is látható a boltokban ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest