- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
Balinov #2599 üzenetére
Tudom, hogy sok volt, de ez volt az egyetlen értelmes példány a közelben. Én csak 10K-t fizettem érte, mert mondatm öcsémnek, hogy ennyi. Ő meg kipotolta 3-mal. Egyébként a kártya 500/740-ig megy, csak van a tápegységgel egy kis gubanc meg a windows is tiszta vírusos ill spyware-s öcsémnek. Nah majd hétvégén
-
D.Orion
veterán
Hy all. Nincs itt esetleg valaki aki megválna a kártyájától?
-
D.Orion
veterán
Vazeg gyerekek most szállt meg az isteni szikra egy kis ph!-s bolt közben. Egy 9600 tulaj egy Zalman nb32-t rakott a vga-ra, mert a gyári abit cooler megdöglött rajta. Öcsém c3d 9600-ja már jó ideje szenved a túlmelegedéstől, mert csak egy 4*4cm-es aluborda van rajta és az is kb 5mm magas csak. Nah most fogom magam és rárakok egy nbj47-es bodát, mert van itthon elfekvőben 2db is.
-
D.Orion
veterán
válasz
Dying Fetus #2319 üzenetére
200-ról 270-re 5ns ramot?!
Ez igen érdekes, nem írtál el valamit?
-
D.Orion
veterán
Sajna igazat kell adnom azoknak akik azt mondják, hogy a 9600 az egy ''csodakártya''. A legelső 9600 még jó volt a maga 4ns(1hónapig mentek a boltokba) ramjaival azt jött a 2. generáció. A 2.generáció 5ns ramokkkal került forgalomba, de még aktív gpu hűtővel. 3. generáció ez gyártótól függő, ahol kiadták ott passzív lósz*r hűtéssel. Connect3D 4*4cm-es alu négyzet a gpu-n vagy egész gpu oldalt beborító borda(persze a bordák csak rányúltak a ramokra, de nem értek hozzájuk). Nah a ABIT az egyetlen normális gyártó aki mág anno adott ki tuning 9600-ot. Ezek a 9600-ok 9600XT-vé tuningolható példányok voltak, de sajna nagyon kevést adtak ki belőle. A 9600 sajna kifutott. Nálam szinte az összes gyártó különböző típusai megfordultak és ez alapjám mertem felállítani 3 generációt. Asszem a mostani valódi csúcs az nVidia 6600GT lehet, mert hihetetlen tuningpotenciál van benne, de én még várok vele, mert nem tudom meddig bírják az ilyen fokú tuningot
. Ha öszig nem döglik be senkinek akkor én is veszek egyet. Teszteli már ezekből is sok volt nálam és az alap javaslatom az, hogy 1.Nem kell a legdrágább gyártótól venni, mert a hűtése annak is sz*r.
2. Kártya megvétele után, lehet keresni az ideális hűtőt. pl.: Zalman vagy made by home.
Ui.: Végezetül várok egy igazi SH3.0-ás játékot, hogy megtudjam, mit is vág alatta a kártya(remélem nem maga alatt a fát). Jah és mégvalami: 400W hmm nekem nem kellett, de aki nyugott szívvel akar gépezni az vegyen mindenkép.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
Jó Reggelt mindenkienk! Már oly régen jártam erre gondoltam, mostmár íók, hogy meglegyen a link!
-
D.Orion
veterán
.
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
válasz
Public Enemy #1866 üzenetére
Én nem igazán foglalkozok ilyen VGA Bios baromsággal amíóta 2db kártyát is elbasztam emiatt. És csak egy PCI-os VGA segítségével tudtam rendbehozni őket. Sztem bios pakolás teljesen felesleges.
-
D.Orion
veterán
WoW az szép! Nézd meg a #1715-ős hozzászolásom. Én nem értem el ennyi pontot, de hát mondjuk nekem a memoria meg a GPU-se bírta eddig, mert nincs olyan frankó kis +venti mint neked, hanem ala nature csak zárt gépház.
Najó persze van benn egy-két venti, de egy sincs ami így közvetlenül rátolná a hideget. Az az alkatrész amit mondtál az nincs az én karimom, de tök normális dolog, hogy meleg, hisz áram megy rajta át(mozognak az elektronok meg minden azt ezért melegszik).
-
D.Orion
veterán
válasz
WorxART #1836 üzenetére
A 3DMark01 eredménye nagyban függ a procid és ramod nagyságától. Futtas inkább 3DMark03-mat, de tedd hozzá fel valamelyik javítást pl.:3.30 Jah meg szedj hozzá le valami újabb drivert a kártyához. pl.: omegdriver ha már úgyis húzod. Nekem a 4.11-es betaval alapból 9100pont volt 3DMark01-ben előtte meg 8500körül.
-
D.Orion
veterán
válasz
tjhooker464 #1774 üzenetére
Hát mondjuk jah, de az a 12Mhz az pont elég egy reklamációra, mert úgye a kártya nem megy annyin, mint amennyi a dobozán van.. Bár sztem akárki viszi így vissza akkor kiröhögnék.
-
D.Orion
veterán
Az omeg telepítését egyszer már leírtam és be is linkeltem neked, tök mindegy, hogy mit nyomsz, Fastwrite on vagy off. Annyi a különbség, hogy ON-nal csak a 9600-hoz rak fel drivert asszem, OFF-al meg minden ATI-t felismer elvileg. A képet meg megnéztem és tiszta rossz, nekem tegnap a 4*4-es ''gyufáskatúlyával'' 380MHz-ig bírta a GPU. Ez a titán van fenn nekem: Bővebben: link
-
D.Orion
veterán
válasz
MIFtIli #1755 üzenetére
Az az 1mm az tök normális. A rambordák nekem fasza négyzetek voltak ill. vannak csak már nem a kártyán és a gyári ragaccsal raktam őket fel, úgyhogy a legtöbbet betakarják a ramból.
Szerk.: Az a lényeg, hogy hozzásimúljon a GPU-hoz és ne lás át a GPU meg a hűtő között.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
válasz
tjhooker464 #1749 üzenetére
Jó vage, de neked ilyren fehér holló kártyád van. Valaki írta is, hogy annyi rá az esély, mint lónak hátszni, de mindegy
-
D.Orion
veterán
válasz
MIFtIli #1744 üzenetére
Mivan azzal a ventivel? Most a venti mozog vagy az egész cucc ami a gpu-n van?
A rambordákat le lehet úgy szedni, hogy ne látszódjon meg, de(!) ha te rambordákat teszel rá akkor úgye húzni is fogod a kártyát, és ha húzód akkor a ramon lévő felíratok lekophatnak a nagyobb hőtől. -
D.Orion
veterán
hát igen atitool közben nem szabad semmit csinálni a géppel, sztem ha hétvégén ráérsz formazd le a winyód azon részét ahol a windows meg a sok hűlyesége van és miútán frisen űdén felrakott rendszered van akkor kezdj le videókártyát tesztelni ill. tuningolni. A Norton 2004 jó progi, de ha van felrakhatod a SpyBot-ot is, ez robotprogikat fog meg és elég jól.
-
-
D.Orion
veterán
Bár, mosthogy belegondolok az én radeonom is lassan eladósorba kerül, mert váltok vagy. Ati 9800Pro vagy XT. De lehet, hogy Nvidia 6600Gt lesz, de ezt nem hiszem, mert az a qurva 6600GT soha nem fogja legyomni a 9800Pro 256Mb/256bit-et márha van 256MB-os még valahol...
-
D.Orion
veterán
Mi a fen van? Mindenki eladta a 9600-ját? Már csak nekünk van ilyen?
-
D.Orion
veterán
Az fasza. Figyú ez szedd le: Bővebben: link Ott klikk a download-ra azt már jön is.
-
D.Orion
veterán
Az atitool meg az atitraytool az ugyanaz a progi, csak ki így ki úgy hívja. Ez kb. olyan, mint a krumpli meg a burgonya. A különböző beállítások meg sokszor előfordulnak, de egy ídő után mindenkép beáll egy órajelre és ott tesztelget, ha ott elmented és visszaveszek belőle 5Mhz-et akkor sztem jó lesz.
-
D.Orion
veterán
így ahogy mondod. Atival megkeresed a max órajeleket, mindegyikből 5Mhz-et visszaveszel, a nagyon terhelés meg melegedés miatt. Pl.: atitool ezt megcsinálja 30 perc alatt, de te lehet, hogy utána 3 órát DOOM3-mazol és akkor felmehet a hőfok, ezért kell visszavenni azt az 5Mhz-et. Ha visszakarod állítani akkor RadLikerben ott van alul, hogy Bios alapértelmezés az állítja vissza.
-
D.Orion
veterán
(#1452)<< ebben leírtam már egyszer mindent amit tudni kell az omegáról meg az ati toll-ról.
Nah a rameldurranást is leírtam már egyszer, azt atitool-al basztam el, DE! előtte belefiszkáltam az atitoll ''configjába'' mert tovább akartam húzni, mint ahogy a progi engedte. Rendeltetésszerű használatnál ez nem ismétlem nem fordulhat elő! Ez teljes mértékben az én hibám és hűlyeségem volt.. -
D.Orion
veterán
AD1: Dettó ugyanilyen az enyém is. Sztem a GPU vagyis a VGA magja 325Mhz-en megy nem pedig 300-on, mert az elég gáz lenne..
AD2: A ramjaid sajna 5ns-ek, ami azt jelenti, hogy 200Mhz-re vannak gyártva, tehát max. olyan 220-at ha bírnak, de azt is csak bordával
AD3: Húzó proginak én az Atitoll és az Omegadriver konbinációt ajánlom, mert sztem ez a legegyszerűbb és a legjobb. Mjad leíróm a hozzászólás számait ahol ezt már lerészletevtem, valahol kb 300hsz-el ezelőtt... -
D.Orion
veterán
Persze, hogy jó mindenféle radeonhoz. Az, hogy meddig húzhatod az több féle dologtól is függ.
1.Milyen rajta a hűtés? Pl.: Aktív vagy passzív? Réz vagy alu?
2.A ramok húzásával lehet jelentősebb eredményeket elérni(gyorsulás tekintetében). Tehát milyen raok vannak rajta? Nem csak a márka számít. Az ns szám számít, ha nem tod, hány ns ramok vannak rajta akkor írd be az ami rá van írva a VGA ramjára azt mi majd megmondjuk, hisz azért vagy(többek közt).
3.Ha jól értettem akkor neked egy: Gigabyte 128MB/64bit -es kártyád van. Ami sajna szomorú, mert az a 64bit az elég szűk adatforgalmat tesz csak lehetővé. Magyarul lassú lehet, mint a bűn.
4.Ne aggódj, ha mázlid van és nem 5ns ramok vannak rajta akkor észrevehető sebességnövekedést lehet vele produkálni, mármint a húzással vagy tuningal vagy overclock-kal, ahogy tetszik..(de csodát ne várj).
Szerk: Ez Public Enemy-nek ment.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
válasz
kinnkong #1717 üzenetére
Jah Series, nekem is az van írva, csak nem jól emlékeztem rá
Én a 4.12beta-nak megfelelőlő omegadrivert használok hozzá. Bővebben: link
Itten vannak az enyémeim összehasónlítás gyanánt:
3DMark01SE 324/202 9196pont
3DMark01SE 429/220 10376pont
3DMark03 v3.30 324/202 2570pont
3DMark03 v3.30 419/220 3019pont
3DMark03 v3.30 424/225 3113pont
3DMark05+hotfix 1.1 324/202 1092pont
3DMark05+hotfix 1.1 419/220 1329pont
Szerintem szedd le hozzá az Omega drivert, meg ha van 2500Ft-od akkor vegyél rá egy normális titán hűtést, ha meg nincs akkor old meg okosba. Itt valamikor mondta valaki, hogy ő a gyári bordára ráaggatot egy 8cm-es ventit, és azzal is szép eredményeket ért el.
Szerk.: Írd be a gépkonfigodat az adataidhoz, hogy legyen mihez hasonlítani.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
Winreinstall, csak azért, hogy meglegyen a link ott baloldalt.
-
D.Orion
veterán
Nem lett meg a Sapphire 9600
Kaptam helyette egy úgyanolyan C3D-t mind ami volt, és ezen is 5ns ramok vannak
Jah, de azért annyira nem szörnyű a helyzet. Ezért a C3D-ért odaadtam az mx440-et(amit már megvettem az előző tulajától 5K-ért
) és még hozzádobtam 5K-t így 10K-ért lett egy C3D 9600 256/128 5ns Samsung ramok VGA-m. Nem is rossz, de miért 5 miért!!
-
D.Orion
veterán
Ez most off lesz: Ennél azért van jóval nagyon átbaszás is, baráti kör: A digi akart venni egy úgy kártyát, mert miért is ne(ő egy tipikus búrzsúly fasz aki arra veri magát, hogy neki legyen a legjobb gépe,pl: vettem 2500+@3400+Barton-t ő vett A64 S754 3000+ vagy vettem új monitort 17''-so LG Flat ő vett 19''-os Belinia Flat! Jah ehez hozzátartozik, hogy mindig lehűlyéz mást, mert, hogy az úgy szar meg így szar. Pl.: Azt mondta a Flat monitoromra, hogy az szar mert árnyékképes
Meg, hogy ő soha nem fog venni olyat.. Nah két napig se bírta ki, hgy nekem jobb moncsim van... vagy vettem scennert meg nyomtatót, ő meg vett 2 az 1ben-t. Nah visszatérve a VGA-ra, a régit eladat 25K-ért, csakhogy ez egy Ati7500-volt, és ez kb 10hónapja történt, és miért, csakhogy meg tudja venni úgyanazt a káryát, mind én, éshogy nekem még véletlenül se legyen jobb...) Nah szóval ennyit az átbaszos h*lye-g*ci-f*sz emberekről..
Ui.: Ők álltalaban tótál sötétek mindenhez és náluk mégsötétebb embereket vágnak át...
Ui2.: Nah ilyen emberek hálistennek nem igen akadnak a prohardveren... -
D.Orion
veterán
Hmmmmm.. Rettegjetek, mert újra kilátásban van egy 9600 és akkor visszatérek! Feltámadok halottaimből és megtanítom repülni az mx440-et! Lesz neki rá ideje bőven míg leér a másodikról!
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
3dMark03 3.50-es pach: Bővebben: link <<azt lehet válogatni tetszés szerint a serverek közül..
-
D.Orion
veterán
A dvd lejátszására én a Power DVD valamelyik kiadását ajánlom(4.0 vagy 5.0).
-
D.Orion
veterán
Üdv! Látom szépen meggyarapodott a topik(sajnos nem a kitünő eredmények miatt
). Nah akkor kezdem én is...
1. Attilam: A kártyád sajnos tényleg 64bit-es(ahogy ezt Balinov is leközölte), esetleg még annyit tudsz javítani az eredményeiden(3DMark03-ban), hogy leszeded a 3.50-es pachet hozzá(majd keresek valami linket is mindjárt), ha esetleg még nem lenne fenn.
2. Balika911: Hát nem valószínű, hogy a vga lenne a hibás(hardverileg). Próbálj meg újjabb driverek(before Balinov), az valószínűleg megoldja. Ha mégsem akkor meg kéne nézni az meghajtót(mármint a cd ill. dvd-romot). -
D.Orion
veterán
A tuning potenciálod a 2ns ramoknak köszönhető. Nekem 5ns ramok vanna rajat és örölök ha bodákkal ki tudok belőle csikarni 220MHz-et
-
D.Orion
veterán
Kb.: Minden 90 hsz-nként benn van a link
De most akkor mégegyszer beszúrom neked: Bővebben: link A 4.12 Beta remélem megteszi, nagyon zúzósra sikeredet, persze jóértelemben.
-
D.Orion
veterán
Nekem a csúcs 9600-tal míg megvolt az:
3DMark01SE
alap:9196
húzva:10367
3DMark03 3.50
alap:2570
húzva:3019
3DMark05 +hotfix
alap:1092
húzva:1329Pont 300 pont különbség, röhej
Alaplap: ABIT AN7
Proci:AMd AthlonXP 2500+ Barton+Spire Falcon2
RAM: PQI512/400
VGAonnect3D 9600 Serial TITAN hűtés
Winyó: Maxtor 120GB/7200 8MB
Driverek:Winfos XP Professional SP1
VGA driver: Omega Driver 4.12Beta
Jah, majd elfelejtettem:
alap: 325/203
húzva:420/220
Ui: Hajrá pink75, adj neki!!
Ui2.: Dr42 Én sajna többet nem.... -
D.Orion
veterán
Ez nem rossz.... Ilyet nem igazán láttam még. A kártya korábban müködöt valamilyen másik géppel esetleg, vagy netán friss a cucc és első beüzemelés?? Hát ha friss a cucc akkor sztem. valami nem stimmel azzal a kártyával harvderileg. Ilyet egy kártya akkor csinál(is) ha pl.: túl van húzva vagy gyenge a hűtés és túlmelegszik(ez gyári hűtésnél nagyon ritkán fordul elő), majd jönnek még a ''nagyok'' azt ők biztosan tudnak neked segíteni, mert nekem ennyire futja.Most fogok ép bios szerélni a 9600-omon, mert szegény elsült, és hátha legalaább 128MB-osként megy, csak még azt nem tudom, hogy kell...
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
válasz
MIFtIli #1503 üzenetére
Tényleg nem ide tartozik, de:
1GB HYNIX RAM DDR 400<ha ez nem 2*512 amit dualban tudnál nyomatni akkor felesd el, mert ez így sztem tetű lassú és még rohadt drága is(nem ''kölcsöghatékony'')
512MB KINGMAX HARDCORE DDR 500<< nah ez igen, ez már RAM a javából, bár ha jól tudom, azt az 500MHz-et nem alapfasszel éri el, és meg kell nézni, hogy mennyit, meg azt is, hogy a lapod(MSI-hez nem értek) tud-e neki annyit adni. -
D.Orion
veterán
Megjöttem a szervizból és azt mondták, hogy a kártya a tuning miatt ment tönkre ez pedig nem garanciális. Sajna igazuk is van. Sajna én nekem nincs jelenleg erre pénzem, úgyhogy volna 1-2 kérdésem. Ugye a kártya ami megdöglött az egy: Connect3D 9600 Series 256MB/128bit volt. Az jutott eszembe, hogy mi történne akkor ha a VGA bioszát kicsrélném egy 128MB-os 9600-éra. Ezzel lehet, hogy menne a kártyám 128MB-osként? Jah a hátoldalon ''pukkant ki'' a ram az amelyik a legközelebb esik az alaplaphoz.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
válasz
low latency #1497 üzenetére
thx
-
D.Orion
veterán
Üdv. Hogyan kell kiszámolni azt, hogy a VGA-n lévő ramoknak mekkora a max órajele? Tom, hogy valahogy ki lehet, meg valami köze van az ns-hez, de most nem ugrik be és nagyon kéne.
-
D.Orion
veterán
Quad nyugi. Rómát sem egy nap alatt építették fel.
#1449-es hsz-dre a válasz: www.google.com < csak saját felelősségre, sztem felejsd el a pro bios-t! Teljesen felesleges!
#1450: A garancia olyan szinten elvész, hogy még utánad is vágják a kártyát, ha kiderült, hogy bios-t cseréltél rajta(pl.:Kékhal meg Mustar)
#1451: Töröld le a p*csába a Catalystot úgy ahogy van. Uninstallal, ne delettel! Ajánlom Vezérlőpultot. Utána leszeded az omegadrivert Bővebben: link Eztán ezt szépen telepíted. De telepítésnél figyelj, mert direkt lesz olyan ahol a 9600 van említve, nah azt rakd fel. Nehogy a 9800se>9800 vagy esetleg 9500>9700-et, mert akkor nem fog működni.
Ezután jöhet a legegyszerűbb progi az Ati tray tool. Ezt keresd meg valahol, így hirtelen egy linket se tudok, de google, majd megmondja. Ha felraktad a cuccokat, akkor az atiban elindítod a max core-t és ekkor meg fogja neked keresni a kártya maximális GPU órajelét, ebből számolj vissza úgy 5-10(lehet 7 is) MHz-et. Ezt mensd el a Radlikerben(asztalon jobbgomb, majd Radliker fülecske, abban meg be ké pipálni az Órajelváltozás engedélyezését, azt akkor beállíthatod az értéket, jah és menst el. Ezután egy gyors 3DMark03(a 01 sztem nem terhel eléggé, de nyomhatsz 05-öt is). Ha lefutott rendben akkor mehet megint az ati-tol sé most a max memory jö, azt is úgyanígy mint a GPU órajelét be lehet állítani. Tudom, hogy a felét se kellett volna leírnom, mert enélkül is megértetted volna(legalábbis remélem), de majd egyszer hátha valakinek el kell magyarázni ilyen szájbarágos modszerrel és akkor, majd csak copiy-zni kell vagy visszautalni erre a hsz-re..
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
válasz
Overlocker #1418 üzenetére
Levet oldallal48-50 fok, felrakot gépoldallal 56 fok
Asszem leveszem a gépház oldalát, jut is eszembe mi történik akkor ha a proci hűtőventijét megfordítom, magyarul nem a bordára fogja fújni a levegőt hanem onnan szívja le. Így belegondolva elég hűlyén hangzik és sztem nem is működne.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
válasz
Overlocker #1411 üzenetére
Most két venti van csak a házban ami kifele nyomja a levegőt, nah meg a táp venti. És így a 2500+ 48fokos terhelve. Jah a gépház oldal persze fenn van. Majd most nyomom át a procit 3200+ ra azt megnézem úgy is. Jah a Spire 3400+ ig bírja a gyártó szerint. Jah az egyik venti 3000-en forog a másik meg ''valami Coolig hőérzékelős ízé'' max 1980 fordulatott tud, de eddig is csak 1560 volt tőle a max..
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
válasz
Overlocker #1407 üzenetére
Spire Falconrock2< nekem is ilyen hűtőm van a 2500+ Bartonon
-
D.Orion
veterán
A felírat nekem is eltűnt szinte mindegyikről vagy csak kicsit lehet látni ill. olvasni valszeg a túl nagy hő miatt...
-
D.Orion
veterán
válasz
Overlocker #1407 üzenetére
Samsung 401 a többit nem tudom, majd elolvasom, ha majd látok a könnyeimtől..
-
D.Orion
veterán
Meghallt a kártyám!!! ÁÁÁÁÁÁHHHHHHH! Húztam mint ökör és a GPU 430Mhz-ig ment is faszán, ahogy szokott. Aztán jöttek a ramok, és 234Mhz-nél csak azt vettem észre, hogy a gép kattanik egy qurva nagyott és lekapcsol. Azonnal ránézetm a kártyára és sírva vettem észre, hogy a kari felső részén lévő ram egyszerűen eldurrant, és ''lelőtte magáról a hűtőbordát, ami most a ház alján hever!!!
-
D.Orion
veterán
válasz
wilnius #1399 üzenetére
Nem feltétlenül, nekem egy 4cm x 4 cm-es alu broda hűtőtte a GPU-t és 350Mhz-ig bírta is folyamatos terhelés mellett. Terhelés nélkün 367MHz-vol vele a max. Úgyhogy nem nevezném a hűtést feltétlenűl gagyinak csak azért, mert nincs benne réz. A réz és az alu között két különbség van. Az egyik a terhelt felületről veszi fel gyorsabban a hőt a másik meg a levegőnek képes gyorsabban átadni a hőt.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
válasz
MIFtIli #1394 üzenetére
Egy próbát megér, de inkább mond azt, hogy játékok alatt lassú és ,hogy 3DMark-okan se teljesít megfelelően(ekkor elejtheted határozottan a pontszámoté s ha olyan ürgét kapsz ki akkor erre biztos felkapja majd a fejét) jah még egy kérdés. Úgye biztosan alapon futtattad végig a 3DMark-ot? Jah és még egy úgye nem 64bit-es a kártya? A BIOSban maximum az AGP frekvenciának vagy mi a manónak kell lennie 66 MHz-en vagy Hz-ezt ez így fejből nem tudom, majd restart után megmondom. Egyébként melyik boltból való a kártya?
-
D.Orion
veterán
válasz
wilnius #1393 üzenetére
Bővebben: link Ez az a hűtés?
Bakker ez már a 3. kiadású hűtés a 9600-ból!
Előszőr volt egy sima passív alu borda, ami csak a GPU-n volt, aztán lett egy ''bika'' fekete alu+venti ilyen négyzetesen lépcsősen amely a ramok felé nyúlj, most meg ez, ezt nem hiszem el..
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
válasz
MIFtIli #1384 üzenetére
Ajaj, itt valami nagyon nem stimmel, ez egy GF4 440 64/64 eredményének felel meg körülbelül.
Defaul beállításokkal fut a 3DMark01?? Nincs benne semmi AA meg ilyenek?
Ha le tudod venni a gépház oldalát(ha nincs ilyen hülye gari matrica) akkor vizslantsd meg a kártyád, főleg a ramokat nézd meg...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest