Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
WoW az szép! Nézd meg a #1715-ős hozzászolásom. Én nem értem el ennyi pontot, de hát mondjuk nekem a memoria meg a GPU-se bírta eddig, mert nincs olyan frankó kis +venti mint neked, hanem ala nature csak zárt gépház.
Najó persze van benn egy-két venti, de egy sincs ami így közvetlenül rátolná a hideget. Az az alkatrész amit mondtál az nincs az én karimom, de tök normális dolog, hogy meleg, hisz áram megy rajta át(mozognak az elektronok meg minden azt ezért melegszik).
-
-
Balinov
titán
olvasgass kicsit,sztem hamar rájössz:
Bővebben: link -
Balazska
tag
Segítsen nekem valaki! Nekem egy His Excalibour Radeon 9600-am van. A dobozára az van írva, hogy 325/400 Mhz-es, de a valóságban csak 314/182 Mhz-en működik. Próbáltam húzni ATIToollal, RivaTunerrel, eljutottam 338/188 Mhz-ig, de semmit sem gyorsult. Ha a Biosban valamit 88.88/66.66-ra rakom, akkor 60 pöttyel megy többet a 3dMark 03-ban (amúgy 2425 pontot megy). Most fogom felrakni az Omega 4.12 bétát.
Please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
D.Orion
veterán
Az omeg telepítését egyszer már leírtam és be is linkeltem neked, tök mindegy, hogy mit nyomsz, Fastwrite on vagy off. Annyi a különbség, hogy ON-nal csak a 9600-hoz rak fel drivert asszem, OFF-al meg minden ATI-t felismer elvileg. A képet meg megnéztem és tiszta rossz, nekem tegnap a 4*4-es ''gyufáskatúlyával'' 380MHz-ig bírta a GPU. Ez a titán van fenn nekem: Bővebben: link
-
Balinov
titán
-
siofok
őstag
feladom
egyszerűen nem megy már az alap órajel fölé se,egyböl visszafele indul meg!és sárga pöttyözik egyfojtába ha csinálok vmit ha nem.rájöttem arra is ha mozgatom a kártyát akkor is hibázik,gondoltam hátha nem érintkezik rendesen az alapba.de ez se mert nem mozgatom akkor is csinálja!!
-
D.Orion
veterán
hát igen atitool közben nem szabad semmit csinálni a géppel, sztem ha hétvégén ráérsz formazd le a winyód azon részét ahol a windows meg a sok hűlyesége van és miútán frisen űdén felrakott rendszered van akkor kezdj le videókártyát tesztelni ill. tuningolni. A Norton 2004 jó progi, de ha van felrakhatod a SpyBot-ot is, ez robotprogikat fog meg és elég jól.
-
-
D.Orion
veterán
Az fasza. Figyú ez szedd le: Bővebben: link Ott klikk a download-ra azt már jön is.
-
D.Orion
veterán
Az atitool meg az atitraytool az ugyanaz a progi, csak ki így ki úgy hívja. Ez kb. olyan, mint a krumpli meg a burgonya. A különböző beállítások meg sokszor előfordulnak, de egy ídő után mindenkép beáll egy órajelre és ott tesztelget, ha ott elmented és visszaveszek belőle 5Mhz-et akkor sztem jó lesz.
-
D.Orion
veterán
így ahogy mondod. Atival megkeresed a max órajeleket, mindegyikből 5Mhz-et visszaveszel, a nagyon terhelés meg melegedés miatt. Pl.: atitool ezt megcsinálja 30 perc alatt, de te lehet, hogy utána 3 órát DOOM3-mazol és akkor felmehet a hőfok, ezért kell visszavenni azt az 5Mhz-et. Ha visszakarod állítani akkor RadLikerben ott van alul, hogy Bios alapértelmezés az állítja vissza.
-
D.Orion
veterán
(#1452)<< ebben leírtam már egyszer mindent amit tudni kell az omegáról meg az ati toll-ról.
Nah a rameldurranást is leírtam már egyszer, azt atitool-al basztam el, DE! előtte belefiszkáltam az atitoll ''configjába'' mert tovább akartam húzni, mint ahogy a progi engedte. Rendeltetésszerű használatnál ez nem ismétlem nem fordulhat elő! Ez teljes mértékben az én hibám és hűlyeségem volt.. -
D.Orion
veterán
AD1: Dettó ugyanilyen az enyém is. Sztem a GPU vagyis a VGA magja 325Mhz-en megy nem pedig 300-on, mert az elég gáz lenne..
AD2: A ramjaid sajna 5ns-ek, ami azt jelenti, hogy 200Mhz-re vannak gyártva, tehát max. olyan 220-at ha bírnak, de azt is csak bordával
AD3: Húzó proginak én az Atitoll és az Omegadriver konbinációt ajánlom, mert sztem ez a legegyszerűbb és a legjobb. Mjad leíróm a hozzászólás számait ahol ezt már lerészletevtem, valahol kb 300hsz-el ezelőtt... -
siofok
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest