- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
hmm. tényleg egy jókis példányt fogtál ki. figyu,neked melyik verzió volt c3d-ből? láttam 2 féle passzív 9600np-t, egyiken (iylenem volt) kb gyufásdoboz méretü passzív borda volt,de soknak van/volt kb cigisdoboz méretü passzív bordás is. 1 keresztkérdés még, agp default feszültsége mennyi? 1,5V?
-
D.Orion
veterán
Várom az eredményeket
A GPU biztos bírni fogja minimum 400-ig. Szedd le a 4.12beta-t(omegadrivert). 3DMark-ok alatt nagyon hasít. Nekem eddig a 4.10-ssel 8967 pont volt a max. Ezzel meg 9200 lett minden alapon. Wow. 3DMark03ban is ez a helyzet majdnem 200 pontot dobott rajta..
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
Vazeg 300-on megy a memoria a VGA-n ??? Milyen karid is van? ramok hány ns-ek is? Én hülye csak most jutott eszembe, hogy rá lehet dugni a VGA coolert az alaplapra is(nah most system fan conncetorba van bédugva és így legalább a sebességét is tudom.. 4740-en pörög ami tök fasza, mert elvileg 4500-gyárilag bár úgye +/- 10%. Nézd meg lécci ,hogy a te 5000-resed mennyin forog.. Meg a kérdéseimre a választ gyorsan...
-
Ibrik
csendes tag
Jaja, köszi a gyors választ...
Egyébként nincs integrált videó (helyből útálom, ezért is van ez a lap, mert ezen nincs...)
A csere meg fix, csak az érdekelne, hogy hogyan létezhet ilyen kártya?
Valami mókás ribancgyerek talált egy lapot, ahol leírták, hogyan lehet a kártya biosát átírni, vagy mi?
Nincsjobbdóga?
Meg szerintem ez helyből feltűnik mindenkinek (még nekem is...), szóval elég nagy a lebukás veszélye...
Na mindegy. IJB... -
D.Orion
veterán
Üdv.
Asszem egy cípőben járunk.. Csak nem ez a hűtés az:Bővebben: link Ha igen és 4,1ns Samsung ramjaid vannak akkor sztem olyan 420/220-ig bírni fogja. Nekem 430/230 volt a max amin még stabilan ment..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest