- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhate
őstag
Elado 9600 xt
-
Jotunblood
csendes tag
Üdvözletem!
Van egy HIS Excalibur 9600XT 256 MByte RAM-os kártyám, használtan vettem, és múltkor VPU Recovery üzenet jött folyamatosan. Kártya kivesz, nézem, az egyik FET leolvadt (!!) róla, mármint maga a forrasztás engedett. Ebből következett, megmutattam egy olyannak, aki mélyebben ért a dologhoz, és kiderült, nem is ez a FET van benne gyárilag, sőt, amit utólag gányoltak bele (szó szerint gány munka), még nem is ebbe való! Talán mázli, hogy egyáltalán működik még a kártya. Sajnos amikor megvettem, nem néztem át ennyire tüzetesen, eszembe se jutott, hogy utólag van megbuherálva. Amúgy ha nem futtatok vele valami komolyabb dolgot, hiba nélkül megy, szóval talán megmenthető. Kérésem, akinek az alább található linken látható kártyája van, a kérdéses alkatrészt nézze már meg, mi van ráírva! Nagyon megköszönném! Kerestem nagy felbontású képet róla, de nem vehető ki az alkatrész... Egyébként annyi a különbség a kártyám és a kép között, hogy az enyémben az egyik DVI helyett VGA van, amúgy 100% ugyanez.
A kártya:
http://ftp.torespont.hu/solarian/e.pngEgy próbát megér, kicserélni az eredetire, hátha... Nem szeretnék emiatt egy új kártyát venni.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
RoyalFlush #2864 üzenetére
Be tudod linkelni az elejét is hátha többet mutat.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
greatchaos #2831 üzenetére
Igen. Megtisztítottam, továbbra sem működik.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Badman 4ever #2861 üzenetére
Az volt a feladat húzzam újra (vagy 3x újratelepítettem),de driver cd-et nem kaptam
-
stopperos
senior tag
Ha a gyártó honlapjáról nem is (mert az átdob az Amd re, ott megy csak 1 évet lehet visszakeresni), de a [www.guru3d.com] oldalon szerintem megtalálható egy régebbi driver. Connect3D vel nem tudok szolgálni, a Sapphire-m "OEM" csomagolásban vettem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
stopperos #2858 üzenetére
Ez egy ismerősöm gépe nem érteknek hozzá csak netezésre kell.Nem hiszem hogy ők az FSB-vel szórakoznának.
Szerintem valami spéci driver kell neki mert a simától kékhalált dob illetve lefagy kikapcsol a monitor.Akinek van Connect3D 9600SE kártyája az a gyári driver CD-n lévő drivert el tudná küldeni valahogyan?
-
stopperos
senior tag
Esetleg ami eszembe jutott: nekem régebben alergiás volt rá, ha az FSB-t emeltem (hiába állítottam fixre az AGP/PCI órajelet) ilyenkor ki-be kapcsolgatta a monitort 5 percenként, és néha vissza sem állt. Ez csak akkor fordult elő, ha normál módban voltam. VGA-n vagy csökkentetten simán vitte. A megoldásom erre az volt, hogy nem járattam többet magasabb fsb-n.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Badman 4ever #2856 üzenetére
Más gond van 60HZ-en van,és még is kikapcsol a monitor.
-
Badman 4ever
őstag
Csökkentett módban állítsd be a CCC-ben. Van egy ilyen fül, hogy Monitor Properties. Ott állítsd be, hogy maximum 85Hz legyen a frissítés. Nyomj OK-t és a Vezérlőpult/Megjelenítés/Beállítások/Speciális/Monitor menüpont alatt állítsd be a 85Hz-et. Ha így se menne kezdd előlről az egészet alacsonyabb frissítésen (pl. 75 vagy 60Hz). Ha 60Hz-en se megy normál módban az XP, akkor nem a frissítés a probléma.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Badman 4ever #2854 üzenetére
Én is erre gondolok de nem tudom hogyan lehetne bállítani fix-re
-
ToBeY
nagyúr
Feltettem egy omega drivert de még mindig lekapcsol a monitor.Érdekes csökkentet módban nem teszi....
-
Badman 4ever
őstag
válasz
stopperos #2850 üzenetére
Ezekkel a beszólásokkal ne foglalkozz, ha ez a gép neked jó, akkor nincs itt semmi gond. Az meg, hogy a Pistike vadonatúj HDizét kapott ezer magos procival, az meg le van sz**va.
Én is már-már hozzánőttem a gépemhez, pedig nem nagy szám, de még szinte minden játék megy rajta, úgyhogy nincs okom panaszra. -
stopperos
senior tag
válasz
Badman 4ever #2846 üzenetére
Csak tudod egy másik hardware-es oldalon olyan szépen beszólogattak. Továbbá szinte szégyelltem magam, miközben hírek után olvastam a hozzájuk tartozó hozzászólást, hogy ilyet kapok karácsonyra, meg hasonló mellveregetős hozzászólások.
Nekem ez az architektúra jött be, és ameddig az alaplapjaim működnek és találok bele processzort, addig nem is cserélem le. Mert pl olcsó bele a cserealkatrész...A kedvencem, hogy 50$ bol hoztam össze a múltkor egy koleszos netezős gépet.
-
Badman 4ever
őstag
Itt keresgélj valami régebbi Catalystot: Drivers.hu
Esetleg Omega drivert is felrakhatsz: Omegadrivers.net
De a legújabb Catalyst is támogatja a 9600-as szériát.
Nekem is az van fenn a 9600XT-mhez. -
ToBeY
nagyúr
Honnan lehetne leszedni Connect3d 9600SE driver-t? Mert valami ok miatt nem megy fel az ATI oldaláról letöltött catalyst.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
dangerzone #2845 üzenetére
Még most se annyira rossz. Quake4 és NFS Pro Street símán elmegy játszható beállításokkal.
-
dangerzone
addikt
válasz
Badman 4ever #2844 üzenetére
Hát pedig pár éve azok elég izmos gépek voltak.
-
stopperos
senior tag
válasz
dangerzone #2840 üzenetére
Merész vállalkozás egy olyan sláger kártyát célba venni, amelyik körül még akadhat megoldásra váró probléma
A mienknek már ki lett taposva az útja -
Badman 4ever
őstag
válasz
dangerzone #2839 üzenetére
Nekem 9600 XT-m van, de az egy másik topikba való
.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
dangerzone #2840 üzenetére
Az elég nehéz lesz, alig van egy-két Ph!-s akinek ilyen kártyája van.
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #2839 üzenetére
Tartsuk életben a topikot! Elérhetnénk a 4850/70-es topik hozzászólásszintjét...
-
stopperos
senior tag
Azóta hogy meglett a kártyám (kb 2 hónap) már véghezvittem rajta egy bios módosítást, hogy 400/200 on menjen alapból (amúgy a 435/220 at is simén vitte) a memóriákat Cas3 ról Cas2 re visszavettem, így is tapasztaltam némi gyorsulást.
A módosítások azért kellettek, hogy Ubuntu alatt ne kelljen keresgetni mindenféle órajelállító dolgot.
Azóta boldogan compizolok. -
Hevius
tag
Nekem is Ati Radeon 9600PRo Atlantisom van 256mb-os! Nagyon megvagyok elégedve vele de lassan lekell cseréljem.
-
Televan74
nagyúr
Nekem van a 3. gépembe. Egy His Excalibur 9600 -as radeonom. Nem rossz a cucc, dosbox fut rajta és a ps emulátor. Retro Feeling!!!
Amúgy tényleg döglött a topik.
-
stopperos
senior tag
Él még ez a fórum?
-
greatchaos
addikt
válasz
RoyalFlush #2830 üzenetére
jól csatlakozik az agp csatlakozóba? -mozgasd meg, tisztítsd meg a csatlakozót
-
jFox
addikt
válasz
RoyalFlush #2828 üzenetére
Nincs rajta véletlen egy floppy táp csati? Mert láttam már olyat, amin volt és oda kellett egy floppy tápot dugni.
Üdv
jFox -
RoyalFlush
őstag
üdv.
Van egy Ati Radeon 9600 128MB AGP videokártyám (használtam vettem).
Mostanában induláskor folyamatos szaggató csipogó hang mellett ez a képernyő fogad:
"YOU HAVE NOT CONNECTED THE POWER CABLE TO YOUR RADEON 9700 VIDEO CARD, PLEASE REFER TO THE "GETTING STARTED GUIDE" FOR PROPER HARDWARE INSTALLATION!!!"
Mi lehet a probléma?
Előre is thx a segítséget
-
zsozsen
csendes tag
Szevasztok!
Van egy connect3d 9600-om. És csak a gyári (a kártyához kapott) driverel működik, amúgy játék indítás után kifagy. De 2d be windows alatt működik rendesen más driverekkel is. A gyártó "connect3d" oldaláról leszedett driverrel is kifagy! Valami régebbi drivert és catalyst szeretnék fölrakni de nem találok. A régivel amit a kártyához kaptam az a baj hogy nincs benne szinházi üzemmód és ha clónozom a monitorom akkor vissza ugrik a monitor a tv felbontására, és ez így nekem nem jó! Látom eléggé be van halva a fórum de azért bízom benne hogy segítetek!
Előre is kösz! -
zedok
őstag
Hello! Tudom h nem lényeges de érdekelne h melyik drivert ajánljátok egy Ati Radeon 9600 (nonpro) 256mb-oshoz?? mivel most kaptam egy "uj" gépet és és az a gondom h mindenből al egujabb vna fön a driverből is. és sztem emiatt lehet az h pl a cs1.6ban szaggat a játék, vagy amikor a gép betöltödik elhuzom az egeret és szaggat.. :S szóval kéne valmi tipp. ja és az agp 8x-osan van ez a max.
most asszem 8.2-s a drivere (?) ha ez lehetséges..
Előre is köszi a választ!a gép:
P4 2,8 Ghz
1gb ram (2*256+512 DDR)
ATI Radeon 9600 (256mb ram) (ja és Connect3d) -
törölt tag
válasz
gépészoli #2823 üzenetére
Hello. Nekem egy "supergraphics" radeon 9600 series kártyám van, gyárilag passzív hűtéssel. Én ráraktam egy régebbi 2.6-os celeron proci ventillátorát a szép nagy lapos bordára, merthogy véletlenül pont passzolt. A ventit bekötöttem egy potméterbe, csak akkor csavarom(tam) fel a fordulatot ha 3D-ztem, egyéb esetben abszolut halk a kártya, mint passzív korában. Kicsit a venti rögzítésével voltam gondban, nem akartam fúrni-faragni úgyhogy két vékony madzaggal fogattam fel...
ugyanott eladó egy tuningolt 9600 series vidkari, ár megegyezés szerint
-
gépészoli
csendes tag
Hali!
Ha valaki tud légyszi segítsen C3D Radeon 9600 256 MB kártyára szeretnék valami aktív hűtést a gyári hűtőborda helyett. Ki mit ajánlana?
-
Bubuapa
tag
Hi all! Nagy gondom van a 9600xt-m en azt vettem eszre hogy nem megy csak 4x-en pedig alaplap tamogatja 8x-ost es 3 evig semmi baja nem volt.Megprobaltam biost frissiteni rajt es azutan meg mar sehogyse megy nemlehetne valahogy vissza hozni szegenykemet?!?!
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom ezzel a 8/kártyával.
2d-ben remekül elvan, de amint valamivel elkezdek játszani, ami 3d-t használ random idő múlva szétesik a kép lila zöld csíkos téglalapokká, és 2d-be visszatérve sem javul a helyzet.
Csak a restart segít.Valami ötlet esetleg mi lehet?
-
Balinov
titán
alaplapi driver újrarakása?
-
lúúúzer
tag
válasz
spiercell #2808 üzenetére
Először is: Köszi a választ!
Window opening error - egész pontosan. Valójában semmilyen 3D nem indul el.
Az újrarakás dolgot azért nem akartam erőltetni, mert 1hete volt újra rakva, de már telepítés közben is sok paranormális tevékenység lépett fel...
Például a hangkártya látszott, de a telepítő nem akart felmenni rá, mert "nincs ilyen eszköz" Az összes pci-t végig kellett járni vagy kétszer...
Először az videókártya drájver sem akart feltelepülni... Sajnos egy lassan öt éves gépről beszélünk...
De igazad lehet és megkap egy formatot a végén... Biztos én szúrtam el valamit... -
lúúúzer
tag
Ebbe a topikba már csak hálni jár a lélek?
-
lúúúzer
tag
Van dájrektiksz 9 cé és az új kataliszt is. De semmi nem akar menni 3D-ben mióta újratelepítettem...Az alaplap is megkapta az új drájvereket...
Senki, semmi ötlet? -
lúúúzer
tag
Sziasztok!! Az asztali gépen nem akar elfutni semmilyen játék... 9600 ati rédon SE, 2600+ amd xp, nf-7s. Mindíg errort ir ki, sőt a 3dmark is ablakkezelési hibát(vagy mit) ír ki...Sajnos a gép nem az enyém, így nem ismerem...
Valaki valami okosság??
Előre is sok köszönet.
-
fireman
tag
Sziasztok!
A napokban adta meg magát a Sapphire Radeon 9600 128MB kártyám, most egy régről megmaradt kártyát tettem be ideiglenesen, milyen AGP kártyát javasoltok nekem?
A gép A7N8x-x, 2800 sempron, 350-es táp. Nincsenek túl nagy igényeim, a lényeg hogy legalább annyit tudjon mint az előző, és ne legyen túl drága, max. call of duty2-t szoktam játszani neten, nem vagyok egy nagy játék mániás.
Eddig ezeket néztem ki, de szívesen veszek más ajánlatot is (nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz):-Sapphire Radeon X1550 512MB DDR2 TD AGP VGA kártya 16600 ft
http://www.edigital.hu/product.php?productid=28807&cat=1008&page=1-Sapphire Radeon 9600XT 256MB TD Lite 13050 ft
http://www.pcland.hu/aa110207.htm
-ExcalibuR Radeon 9600PRO (400MHz) 128MB 128Bit 14300 ft
http://www.pcland.hu/aa110207.htm -
szkorhetz
őstag
válasz
Balinov #2802 üzenetére
amúgyis öcsém kártyája.
elég régi a kártyája 4 éves sapphire 9600 pro atlantis bár ha pro nem is itt van a helye
psszív heatpipe-al.
még mindig nagyon jól mennek rajta az új játékok is pedig már elég koros.
nagyon jó kártya.
bár az új x1950 512 xt-m ellen semmi esélye sem lesz csak gondoltam ha lehet kicsit erősítem az övét.
[Szerkesztve] -
szkorhetz
őstag
valahol olvastam hogy rá lehet adni valahogy szoftveresen még pár pipe-ot.
ez igza?
hogyan valósítható meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest