Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
tsabo84 #1673 üzenetére
Jól mondták, a 9550XT jó vétel: pont a konfigodba való, pont 20K körüli és pont menni fognak vele az újabb gamék - na persze nem 1600x1200-ban fullon, de valszeg használhatóan!
-, ergo tuti sokkal jobb lesz, mint a GF2, és a 3DMark2000-et meg el lehet felejteni...
Amúgy ha akarsz még minket informálni a témában, futtass egy 3DMark01SE-t is defaultban: ahhoz már talán érdemes lesz viszonyítani, de inkább a 2003-hoz...
Persze az le se fut teljesen egy GF2-n, lévén az DX7-es, max a repülősből lehet vmire következtetni... Viszont így brutálisan nagy lesz a pontszámjavulás...
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
A DDC beállítási lehetőséget nem nagyon találom/látom, de én adtam meg a HZ értéket manuálisan.
Na azért ez nem ugyanaz. Az egyik:
Tulajdonságok/Beállítások/Speciális/Adapter/Üzemmódok...
A DDC ki/bekapcsolós pipa meg:
Tulajdonságok/Beállítások/Speciális/Megjelenítő eszközök/Megjelenítő/Jellemzők
Nekem pl. le van szürkítve az egész, és ki is van írva, hogy DDC nem támogatott, lévén ez a D-SUB csati egyes kihasználatlan lábain megy, nekem meg 5-BNC van. Szóval itt is lehet manuálisan állítgatni a dolgokat, lehet, hogy ez segít!(Maximális felbontás, maximális frissítés, frissítési frekvencia felülírása, DDC információ alkalmazása)
Az számítana, ha a DVI átalakító segítségével a DVI csatira kötném rá a monitort?
Próbáld ki, lehet, hogy jobb lesz a képminőség, vagy a fene tudja.
Megszokásból csak gépet kapcsolom be. Nem szoktam ott ülni és várni míg feláll a gép. Amikor visszaérek, nyomom be a monitort.
Ez érdekes, én pont fordítva szoktam anno, hogy benyomom a monitort, majd közvetlenül utána a gépet, aztán mászkálhatok elfele, nem kell várni semmit.De ez régen volt, azóta egy kapcsolós elosztón van az egész cucc: bekapcs, power gomb megsimít, és kész... (Egyben izzítja a monitort és a hangot is.
)
Eddig nem volt gondom vele (Nvidia).
Szerintem ezt a DDC módot nézd meg, elvileg ott kell lennie: te is Catalystot használsz, nem?(Nekem Omega van, de ez a része semmit sem változott.)
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
monitor bekapcsolása nélkül áll fel az op rendszer
És ez miért jó?Nem a géppel együtt kapcsolod be a monitorod?
Amúgy ezesetben tényleg lehet, hogy a DDC-dolog a ludas, mert ugye ha nincs bekapcsolva a monitor, akkor nem jön DDC infó, erre az XP - esetleg - fogja, és a biztonság kedvéért leveszi alapra: szerintem ez így elképzelhető!
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Speciális/megjelenítő eszközök/monitornál a ''DDC infomrációk használata'' be van kapcsolva? Lehet, hogy ez a baj: ha kikapcsolod, manuálisan adhatod meg, hogy mit bír a monitor, és akkor engednie kell úgy menni, vagy ha bekapcsolod, akkor elvileg defaultban kéne jó módokat engedélyeznie... (Mondjuk nekem pl. be se lehet kapcsolni, mert nem sima VGA kábelem van, de ez most más kérdés...)
-
DigitXT
félisten
Vágom a tuning témát, de az imént nem arról beszéltünk!
Amúgy ha érdekel, hát nálam annak köszönhető ez a gyorsulás, hogy csak nagyon kicsit csökkent az a freki, viszont a gyengébbik RAM-om is tudja ekkor már a CAS2-t. Ennyi.
A konkrét oka meg az volt, hogy zöld pixeleket csinált egyes játékokban a BINK videón, és az olvastam egy külföldi fórumon, hogy ez valahogy összefügg az overclockkal, meg a Radeonnal... Nos ezekután azt tettem amit ott tanácsoltak, underclockoltam egy kicsit, és láss csodát: tökéletes lett minden. Most 1940 MHz-en megy a gépem: ha vki észreveszi, hogy ez nem 2000, annak grat!
-
DigitXT
félisten
válasz
MIFtIli #1356 üzenetére
de akkor ebből kettő kell mert egy beszívja a másik meg ki....
Que?
te mivel húzod a tied
ATI toollal húztam, de csak teszt miatt.Amúgy egyszer már rámszóltak itt emiatt, hogy ne tanácsoljam senkinek se a nemhúzást, mert ugye ez a non-pro topic, nekem meg XT-m van, és azt tényleg nem kell húzni... Sztem meg néha ezt is kéne, de annyit meg sajnos nem segít, szóval akkor meg minek.
a tesztben is kén valamien különbségnek lenni de nincs....
Én Aquamark3-ban 1,5 fps+-t húztam ki belőle: wow.Annyira volt csak jó, hogy ilyen procival, és ilyen VGA-val én lettem a ''világelső'': ez viszont nem más, mint poén: játékoknál se számítana semmit az a 1,5 fps, szóval alapon jár minden.
123-as fsb-t akarok alkalmazni
Miért is? Mi az eredeti? Ez nem downclock véletlenül?Amúgy nekem tényleg downclockolva van egy kicsit, mégpedig 129-es FSB-re: így tetszik.
(Igazából egy BINK videó baki miatt van, de így még a RAM-jaim is jobban bírják: szóval LOL, de gyorsabb a gépem alacsonyabb frekin, és így elégedett vagyok vele!
)
-
DigitXT
félisten
válasz
MIFtIli #1347 üzenetére
ez jó lenne a ramokra (téglalap alakúak)
ja és ez 8db vagy darabja ennyi?
Legjobb tudomásom szerint ez sokkal nagyobb, és bizony egy darab!Nem véletlen írják, hogy chipset hűtő: én is ilyenre cseréltem ki a gyárilag szintén passzív, de sajnos baromi kicsire méretezett NorthBridge hűtőmet... Mármint csak a 47-esre: a típusszáma azt jelenti, hogy 4,7 cm magas, ha jól emléxem, a másik nyilván alacsonyabb, de az alapterülete ugyanannyi, szóval VGA-ra felejtős.
Zalman ZMOP1 ventilátor ZM80C-HP VGA hűtő KIT-hez
Ár: 1600 (bruttó: 2000)
és ez a magra????
Ez meg ha jól tudom csak a venti, mint írják is: a ZM80C-HP VGA hűtő KIT-hez, ami magában egy passzív borda, heat-pipe (hőcsöves) kialakítással, 9600-hoz elég venti nélkül is, de 9800-hoz feltétlen ajánlják a kiegészítő ventit. Viszont a venti önmagában nem elég, a borda meg jóval drágább lehet.
Viszont ha nagyon tuningolni akarsz, és nem is sajnálod rá a pénzt, akkor ajánlhatom az Artic Cooling ATI Silencert: csöndes, kifújja a meleg levegőt a házból, és még a RAM-okat is hűti: egyben. 6 év gari, meg minden csakhát 7K. És nekem speciel pechem is volt vele, mert nem ment rá a Sapphire-omra, mert vmi kondik rossz helyen voltak, így végül ''csak'' sima VGA Silencerem van, ami a RAM-ot nem hűti, dehát sebaj...Ettől függetlenül nagyon jó kis hűtő az ATI Silencer, ezt szerelik pl. a HIS féle IceQ kártyákra is: valóban jól hűt! Vagy ha lehalkítod, akkor a gyárinál csak kicsit jobban, viszont gyakorlatilag hangtalanul...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
D.Orion #1292 üzenetére
de a linkje már sajna nincs meg
Mert hülye - nem kifejező - nevet adtak neki, de szerencsére beugrott, hogy valami ''hónap'' volt benne, és lőn!Bővebben: link
-
DigitXT
félisten
Oké, oké, alapvetően egyetértek, nem akartam vitát kezdeményezni!
3dmark2003:2500 vs 4000
Tudom, nekem meg a procim kevés, hogy csak 3500...
játékban mondjuk nagyon nem mindegy,hogy 25fps(non-pro) vagy 40fps(xt)
Jó, tényleg nem mindegy: sorry.
Ezeknek a kariknak nem szabad meghalniuk akármennyire is tuningolod öket!
Oké, ismét sorry, ha túl aggódó voltam, de azért én mégis kihagyom a tuningot, mert számomra reménytelen: az XT-ből gyárilag kisajtolták - nagyjából -, amit tud, aztán ha nagyon fölé akarsz menni, extrém hűtés, meg miegymás, és különbenis, egy ilyen PoP:WW style cuccnál, ahol az überbrutál csúcstuninggép is ''csak'' 60-80 fps körül húz, azt hiszem nem kell részletezenem, hogy miért maradok a medium beállításoknál, és miért hunyok szemet a néha befigyelő 18-19 fps előtt: átlagban megfelelően magas, azzal elvagyok.
De azt mindenhol le szokták írni, hogy a tuningért semmi felelősséget nem vállalnak, és azt hiszem én is azért voltam ennyire ''nyuszi'', mert épp én válaszoltam egy tuningolós kérdésre. Szóval mindenki a saját felelősségére: ha jobban megy a játék 5 percig, de kifagy az instabilitás miatt, akkor sorry, meg ilyenek. Nem én voltam... -
DigitXT
félisten
sehol sincs teljesitményben
Nana. (Tán kőből nem lehet hidat építeni?De nem ezt akartam írni...
)
A Pro és az XT között mindössze 10% különbség van ld. a megateszt épp itt a Prohardveren!(Ezért is vett a haverom nyáron Pro-t, mert 10%-k az semmi, viszont az ára meg jobb volt, én meg nem voltam közgazdász egy hónappal előtte - igaz, hogy eredetileg 9800Pro-t akartam, de aztán megláttam az árát...
)
Na ezekután kérdem én: a non-pro annyira gyenge? Ehhe! Azért nem SE-kről beszélünk, kérem!De persze abban egyetértek, hogy ha van tuningpotenciál, akkor ki lehet használni, de ésszel!
ha meg meghal és garis akkor kötelesek kicserélni...
De ha a user hibájából, ill. felelőtlenségéből történt - gyk. leégette, vagy mittudomén -, akkor tuti nem kötelesek kicserélni.És én alapvetően hardverbarát volnék.
Kisebb szerk.: közben megnéztem a másik megatesztet is, és oké, a non-prot érdemes mondjuk Pro-ra húzni, de afölé szerintem semmiképp sem: azt sosem értettem, hogy miért akadnak ki azon, hogy pl. 460 MHz a vége, amikor az a +40MHz már 2-3%-ot sem jelentene. -
DigitXT
félisten
Meddig érdemes húzni amúgy a karit?
Az attól függ, hogy kell-e az a plusz kakaó, vagy sem, ill. megéri-e kockáztatni, hogy megrövidül szerencsétlennek az élettartama. Ha mindent ki akarsz sajtolni a rendszerből, akkor húzd amíg bírja, és járasd max. frekin állandóan, de ezt szerintem senki sem javasolja, már csak azért sem, mert felesleges. Egy kis tuning persze nem árthat, pl. ha átnézel a 9600XT topikba ott van egy konkrét eredmény: +10fpst jelentett CMR04-ben, és betonstabilan üzemelt, mert nem volt maxra húzva, hanem olyan közepesen... Ha találsz ilyen beállítást, az nem gáz, nekem nem nagyon sikerült: egy teszt erejéig húztam, de beláttam, hogy nekem nem érdemes, mert a RAM-ok nem bírják a gyűrödést, a GPU meg önmagában felesleges: azért a +1fps-ért nem fogom kockáztatni a kari egészségét, az fix.
Szerk: ha vmi meg CPU limitált, akkor SEMENNYIRE sem érdemes húzni, de ezt érdemes a konkrét játéknál - mert gondolom nem csak viccből akarod tuningolni - megnézni: ha jelentősen jobb lesz tőle, és nem melegszik túl oké, ellenkező esetben hagyd a francba, de legalábbis közepes tuningbeállítást válassz.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
biberzoli #1124 üzenetére
Küldeni akarja a hibajelentést
Na ez az amit kapásból írts ki, mert semmi szükség rá. A VPU recovery önmagában maradhat, mert hasznos, ha túlhúzod, és túlmelegszik, és valóban megfagyna a VPU, akkor van egy jó 5mp-es zakkanás (totál leáll a kép), majd szépen visszaáll alapórajelre, és meg tovább a játék gond nélkül - jó esetben, elvégre ezt erre találták ki, a tapasztalat szerint így is működik. Ámbár olyat is hallottam, hogy vkinél csak hamisan riogatott - pl. csávókám nem is húzta a cuccot, rendben volt a hűtése is, stb. -, na ekkor a teljes kikapcsolása javasolt...
És ha ezekután fagynak a játékok, akkor még mindig lehet, hogy túlmelegszik a cucc, de akkor gariba cseréltesd ki, miután meggyőződtél erről, pl. ''kézrátétellel'' (ha tűzforró, akkor valami nagyon gáz a hűtéssel, cseréljék csak szépen ki - nekem is volt, hogy kb. besz*rt a venti, és ''érdekes'' hangja volt pl. -
DigitXT
félisten
Ja,és omegát honnan a rákból tudok szerezni???
google.co.hu: omega driver
De amúgy: Bővebben: link -
DigitXT
félisten
válasz
rozsomak #1139 üzenetére
HIS jo cuccokat gyart
Hát nem akarom fullosan leszólni, mert lehet, hogy a többi kártyájuk jó, de hogy 9600XT-ből sz*rokat (is) csináltak az tuti.A story röviden: HIS Excalibur 9600XT-t akartam venni, de az egyik kedvelt boltomban azt mondták, hogy épp az utolsó darab van náluk, de azt is egy gépbe szerelik, viszont baromira nem ajánlják, mert a szállítmány több, mint a fele sz*r volt: olyan memóriahibás pl. hogy fel sem állt vele a gép, már szét volt cseszve a kép... Hát: hümmögtem egy sort, aztán mondtam, hogy majd utánanézek még. De én balga nagyon nem keresgéltem, s a CHIP-magazin, vagy talán PCWORLD tesztje alapján ragaszkodtam a HIS-hez, és tadamm: egy másik kedvelt boltomban volt is, mondták is, hogy nincs vele gond, Built-By-ATI style, és nagyon pöpec... Megvettem. És kezdődtek a gondok.
Na látom, hogy hosszúra nyúlik a hsz, ezért tényleg rövidítek
: memóriahibás sz*r volt, amire lehetne mondani, hogy ''kifogtam'', de a cserekártya, amire még rá is fizettem +3500 Ft-ot a gyári memótuning+rambordákért dettó ugyanazt csinálta! (Egy idő után szétcseszte a képet, és fagyott, mint atom.) Így lett végül Sapphire, minekkövetkeztében kemény 1200Ft-ot visszakaptam, de még így is 40 fölött volt a vége + a hülyeségem, hogy vagy 10e-t költöttem feleslegesen hűtésre, mert azt hittem túlmelegszik, azért fagy - amiben az a vicc, hogy alap órajelen volt minden, húzásról akkor még kb. nem is hallottam... Na szóval nem is olyan röviden ennyi: én nagyot csalódtam a HIS (Excalibur) cuccban, pedig a doboza szép
, és egy X800Pro IceQ-t el is fogadnék
, de ha az is 10percenként fagyna... Ehh...
-
DigitXT
félisten
CSAK azert van 256mb verziom, mert 12,000FT volt a DX9-es kartya
Ez valóban rohadt jó vétel volt, de felejtsd már el, hogy gáz a 256MB!Akkor gáz, ha felárat kérnek érte, és ha lassabb is!
Frekik meglegyenek, s jók a 9600asok!
Persze lehet, hogy félreértelek...
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Az X600Pro-t felejtsd el, mert csontra ugyanolyan, mint a 9600Pro, viszont PCI-express buszos, ami mostanában még nem igazán elterjedt, és valszeg neked is AGP-s cucc kell, ugyanis a többi, amit írtál mind az.
Ezek közül a 256MB-osok felejtősek, semmi érteleme, magyarán marad a Sapphire, meg az ismeretlen (GBT=GigaByte???) 128MB-os, ami viszont PRO. Valszeg nem egy árban vannak, de a Pro jobb, én azt venném. (Vagy veszed a simát, és felhúzod Pro-nak, de azért ez nem mindig működik ilyen egyszerűen.)
Remélem segítettem.
Milyen bolt az, ahol hajnali 5:40-kor mondják meg, hogy vmi elfogyott?
Szerk: azért szerintem azt konkrétan kérdezd meg a vétel előtt, hogy mik az órajelek, mert sajnos van butított Pro is, amiért viszont nem éri meg a felár...
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Itt egy PoP:WW teszt! Kb. a legbrutálabb gépen, amit ma el tudok képzelni...
Bővebben: link Jók vagyunk, na! -
DigitXT
félisten
De azért nehéz összehasonlitani egy 9600xt-vel ami más kategoria...
Ez ugyanolyan, mint egy XP 2400+-t is nehéz összehasonlítani egy A64 3200+-szal, mert más kategória...
Szóval: az eredmények meggyőzőek!Valóban VGA limit!
Ergo mostanában még semmiképpen sem váltok A64-re, még drága, stb.
Véletlen láttam valahol, hogy neked ezelőtt XP1700+-od volt, csak elfüstölt, szóval nem is az ''öncélú tuning'' miatt váltottál...Vagy valamit félreolvastam?
-
DigitXT
félisten
Okés megnézem,csak le kell töltenem a demot.
Az tök jó lesz, nagyon várom a teszteredményeket!
Bár ha mindenhol azt irják,hogy vga-limitált akkor gondolom az is
Én még sehol nem láttam, ez a saját mérési tapasztalatom.
De a játékok nagyrésze szerintem inkább proci és vga limitált is.
Ebben is egyetértünk.
Off, mert végülis ez egy 9600np topik, csak itt kezdtünk beszélni róla!
Az én eredményeim, minden maxon+8xAF, Omega 2.5.90, R9600XT(500/297)
Menü: 35
Hajó: min=13 avg=25
Kastély: min=15 avg=29
Ugyanez special effects = medium ''butitással'' (nekem ez lett a használható):
Menü: 42
Hajó: min=18 avg=49
Kastély: min=25 avg=53
Szóval az átlag 50 fps már korrekt, amúgy meg fanatikus Princes vagyok...
Ja amúgy 4 ill. 5 perc körül van a két pálya, ha gyakorlottan végigtolod: minden mérés kb. ugyanezzel készült, de nem mérnöki a pontosság, lévén a csaták is elég különbözően alakulnak, stb. A lényeg, hogy az átlagfps meggyőző. Vagy nem.
-
DigitXT
félisten
Nem akarlak kiábránditani,de bizony az a 2400+ kevés egy 9600xt-hez.
Könnyen lehet!(Pl. NFSU garantáltan CPU-limitált, mert ugyanannyit megy 1024-ben, mint 800-ban, persze minden maxon, s csak 1280-ban kezdett valamelyest csökkenni a teljesítmény (ja, 8xAF-fel, az FSAA-t nem szeretem
). De ezt még nyáron vittem ki: az NFSU2-ből csak a demót láttam, az már meg tudta fektetni 1024-ben maxon...)
Nade van játék, ami VGA-limitált! Pl. PoP:WW: kimértem FRAPS-szal, gyönyörűen látszanak a különbségek a felbontások között...
Mióta bövitettem a procim A64-re azóta minden játék megtáltosodott
Azt elhiszem!Mennyiért lehet, amúgy mostanában A64-re bővíteni?
Mert pénz az egyelőre nincs, elment a tápra, RAM-ra, videókarira...
Ha tudsz tesztelhetnél az A64-gyeddel PoP:WW demót: kíváncsi vagyok, mi a különbség!Ha nem fekteti meg (nekem már az átlag 30 fps alatt annak minősül, mert játszhatatlannak érzem) 1024-ben minden maxon, azaz pl. legalább 50 fps-t nyomsz átlagba - FRAPS-szal lemérheted, ahogy kiviszed a két pályát -, akkor elgondolkodok a gép belsejének - mondjuk januári - cseréjén...
Előre is köszi, ha bárki másnak van összehasonlító eredménye.
Eddig azt hittem, hogy vágom a témát, és egyértelmű a VGA-limit, de ez az A64 dolog elgondolkoztatott...
Megjegyzés: 100-as FSB-n, azaz 1500MHz-en (a procim szorzólockos) is csak 3-9 fps volt az átlag FPS csökkenés, ami még mindig a VGA-limitáltságot támasztja alá, spcial effects = medium beállítások mellett is, egyébként minden maxon, 8xAF itt is... Hm.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Csak azért válaszolok konkrétan neked, mert mintha a nevemet említetted volna, és felkeltetted az érdeklődésemet, hogy mégis mire ''jó példa'' az az időzítési adat, amit megadtál?
Amúgy az ATItoolban egy csomó mindent ki lehet iratni: melyek ezek az adatok? Kívácsivá tettél!
Olvastam olyat is, hogy az én kártyám nagy szívás, mert nem BGA RAM-ok vannak rajta, hanem TSOP, vagy mi (hosszúkás chipek), és hogy a Sapphire mindenfélét trükközik, meg az is gyanús, hogy a RAM 297-en megy, és nem nagyon húzható, stb. Viszont:3Dmark03: 3500+, szóval alapvetően nem aggódok!az előbb emlegetett PoP:WW demóban meg 50 fps az átlag, 8xAF-fel, és egyedül a Special Effects-et kellett levennem mediumra.
-
DigitXT
félisten
Azt nem tudom, hogy a 3Dmark mennyit ad a 256-osra, de nem azzal akarsz játszani, hanem mindenféle játékokkal: ott nincs különbség, sőt, a lassabb RAM-ok még teljesítménycsökkenéshez is vezethetnek. Ahogy olvasgattam a fórumon egy csomó topikban - + némileg saját tapasztalat is -, sajnos nem lesz elég a 9600 2-3 évre, feltéve, hogy ''magas minőségen'' akarsz játszani azokkal az új játékokkal. Nekem speciel fél éves a 9600XT-m (500/297): most még elvagyok vele, de egy évre tervezek vele, mert már most is érezni, hogy kevés ehhez-ahhoz. (Pl. PoP:WW demóban már nem megy minden High-on, 1024-ben, és kimértem: VGA-limit, pedig a procim sem mai gyerek...)
Viszont azért tervezek ezzel a konfiggal egy évre, mert már így is baromi sokat költöttem a gépre idén, és valahol abba kell hagyni, legkésőbb ha elfogy a zsé...
Szóval attól függően, hogy mennyit szánsz rá, lehet, hogy érdemes egy kicsit spórolni, és pl. egy 9800-ast venni, annak jobbak az esélyei hosszabb távon, de persze állandóan fejlesztenek kedvenc gyártóink, meg jönnek a jobb kártyák: pl. egy 6600GT - ''középkategóriás'' (!) - nagyon tuti lenne, csak egyelőre nem nagyon lehet kapni, meg sajnos más árkategória, a 9600np-hez képest, de azért az bíztató, hogy nemsokára ott fog tartani árban, mint a 9600XT nyáron, szóval semmi sem lehetetlen.Csak türelem, és SOK utánajárás, mert lehet, hogy csalódás lesz a vége. Nekem is volt pl. FX5200-am: na AZ halál volt...
-
DigitXT
félisten
Tekintve, hogy a mai játékok nem hasznáják ki a 256 MB RAM-ot, vagy ha kihasználnák (pl. DoomIII - Ultra High, meg ilyenek), akkor meg a 9600-as mag ereje lenne kevés, nem érdemes azt venni, pláne, hogy lassabb RAM-okkal van szerelve. Legalábbis nagyon sok helyen olvastam ezt, és bizony el is hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest