- Yettel topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
válasz
Public Enemy #1841 üzenetére
Az a poén, hogy memória mindkét oldalon van (asszem 2-2, de most megy a gép, nem akarom szétszedni, hogy megnézzem), viszont a kapott adatok alapján, és az atitool alapján ez valszeg 64 bites.
Alapból csak borda volt a GPU-n, de alap órajelekkel is olyan forró volt a borda, hogy 1mp-nél tovább nem tudtam rajta tartani a kezem, viszont házilag ráraktam egy régi proc. ventit (csak 4 gyorsbilincs kellet hozzá (ha ez a neve a cuccnak), elég viccesen néz ki). Így a borda még emelt órajel mellett is hűvös, viszont a pontszám emelkedés szempotjából többet számított a ram órajelének emelése, csak hát azon meg semmi sincs, így nem merem nagyon húzni.
Viszont nem tudjátok, hogy lehet-e kapni pont akkora bordát mint a ram a vidkarin? Nagyobb nem jó, mert van mellette más cucc, ami magasabb a memóriánál; fontos, hogy nem ''egész'' vidkari hűtésre gondoltam, hanem vmi olcsó megoldásra. -
czappa
aktív tag
válasz
D.Orion #1837 üzenetére
A 03-as nincs meg csak a 01se és a 05.
A 01se-t lefuttattam és igen alacsony lett a pont eredmény.
Alapórajelekkel (324\189) 5934 lett (1024*768 defaulton)
húzva (390\211,5) 6476
A fórumot olvasgatva ez azért elég alacsony ezért tippelek arra, hogy valóban 64bites. (a konfig: 2400+, 768\400 ddr és a 9600np) -
czappa
aktív tag
válasz
brownus #1834 üzenetére
Everesttel nem néztem, de az atitool azt mondta...sajnos.
Az a baj, hogy nem az enyém volt, hanem édesapámé, neki a tvout miatt kellett másra nem, de mivel vett egy egyszerűbb asztali dvd-t így elcsrélte velem (nekem 9200se-m volt, annál persze ez sokkal jobb). Viszont a vásárlás több mint 1 éve történt, tehát gari nincs rá -
czappa
aktív tag
Sziasztok, egy fura kérdésem lenne:
Miért van az, hogy a 9600np-m dobozán ez van:
''All new 128 bit memory inrface''
Atitool meg ezt írja:
''memory bus width: 64 bit''
Most akkor ez hány bites?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gyúrósok ide!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest