- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
-
D.Orion
veterán
-
Aakos
csendes tag
Én úgy vettem észre... hogy az xt -ket szinte egyáltalán nem lehet húzni... legalábbis amit mi próbáltunk azt nem lehetett... nemtom majd valami vga guru megmonnya de szerintem az xt -ket direkt úgy csinálták hogy maxra húzták a dolgokat gyárilag oszt jóvan...
Én ezeddig még nem hűtöm a cuccot... de ma pl próbálgattam húzgálni a karit és hát ugyan gőzőm sincs kézrátétellel mennyi az az 50 fok... de a ramoknak alig van melegük... a borda a procin kicsit necces... de komolyan elképzelésem sincs hogy mennyi lehet... hőmérőt meg nem találtam itthon
egyébként lassan húztam... 8800 pontot csinál alapban 2001 -ben most tartok 9700 pontnál.. szal majdnem egy 1000 -est húztam rajta... és stabilnak tűnik... de persze hűtés majd közeljövőben mindenképpen bejáccik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest