- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazska
tag
válasz
tjhooker464 #1783 üzenetére
Már nem haldoklik, újratelepítettem. El tudnád mondani, hogyan kell rendesen tuningolni a 9600-amat ATITollal? Van nekem a jobb klikk, tulajdonságok, beállítások, speciális, Advenced 3D-nél valami tuningféleség, de az nagy lépésekben tud csak tuningolni. Szerinted mikor érdemes cserélni ezeket?
-
Balinov
titán
válasz
tjhooker464 #1774 üzenetére
sztem 128bites, 64bitest írta valaki itt a topicba jópár hsz-szel előbb,hogy 1900-2000pötty körül nyom a 3dmarkba.asszem az gigabyte volt.
188Mhz(DDR376) miatt viszont azonnal visszavinném a boltba,hogy kenjék a hajukra. Esetleg az asztalburogatás helyett haver gépébe is kipróbálnám,hogy ott mennyik a default órajelek,bár valszeg ott is ugyanennyi lesz. -
D.Orion
veterán
válasz
tjhooker464 #1774 üzenetére
Hát mondjuk jah, de az a 12Mhz az pont elég egy reklamációra, mert úgye a kártya nem megy annyin, mint amennyi a dobozán van.. Bár sztem akárki viszi így vissza akkor kiröhögnék.
-
D.Orion
veterán
válasz
tjhooker464 #1749 üzenetére
Jó vage, de neked ilyren fehér holló kártyád van. Valaki írta is, hogy annyi rá az esély, mint lónak hátszni, de mindegy
-
Pinky
csendes tag
válasz
tjhooker464 #1666 üzenetére
probáltam.....de bubo
vkitöl most hallottam hogy addig nem tudom huzni mig egy 9600pro-nak a bioszát fel nem rakom rá...ha ez igaz, akkor ezt honnan tudnám ezt a biosz verziot leszedni és hogy kell rá felrakni az ujj bioszt? (ha meg véletlen elbasznám a biosz upgrédet akkor kuka azt veszek egy xt mert már felbasz agyilag
)
-
Balinov
titán
válasz
tjhooker464 #1622 üzenetére
Hú,fejből nemtudom,de megkérdezem a boltos cimbit,akinél vettem,hogy mi a pontos típusszám.
ezen a linken az első három közül valamelyik.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
válasz
tjhooker464 #1619 üzenetére
Nekem igen bejön,sokkal jobban,mint más ilyen kalózosdis gémek. Mondjuk Sid Meier neve garancia a minőségre. már a civ1 és a colonization óta egy csomó gémjét toltam végig.1 dolog nem tetszik benne,nincs időgyorsítás...
9600-ra aktív hűtéskén én egy Titan márkáju szettet vettem,Győrben kiskerbe bruttó 2500ért. tartalmaz többféle leszorítót,pasztát,alu membordákat is. közbe van iktatva egy kis kütyü,ami miatt kevesebbet pörög a ventije,alig hallható..
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
válasz
tjhooker464 #1616 üzenetére
ja,közbe nekem is leesett,hogy elkéne a főoldalon olvasni a hírt,utána lehet csak számat jártatni. én jópár napot jáccottam már A Gémmel,de nem láttam hibákat.
lehet,csak szerencsés voltam? -
Balinov
titán
válasz
tjhooker464 #1614 üzenetére
mé,Tj.Hooker, régebbi,4.9-es, 4.12-essel nem megy neked a Sid Meier's Pirates'?
nekem simán... -
Nimda
addikt
válasz
tjhooker464 #1596 üzenetére
Szeva húker!
Na ez már ehetönek tünik!Köccc!És nem tudod véletlenül hol tehetem magamévá?
-
uzsz
senior tag
válasz
tjhooker464 #1589 üzenetére
Gratula neked is és te mivel hűtöd?
-
törölt tag
válasz
tjhooker464 #1585 üzenetére
1013-as a BIOS, driver-ből is a legújabb van fent... APIC mód letiltva.
Lejátszás közben van úgy, hogy nem megy el a hang, de egy-két frame erejéig a kép bizonyos része kikockásodik, szétesik. Olyan, mintha pixeles lenne... -
peestike
senior tag
válasz
tjhooker464 #1237 üzenetére
aha, ezt értem, de, mint béna, valami bővebbet ha mondanál a softmoddolt driverekről, meg valami ilyesmi drivernév is jól jönne! THX!! sok az infóért!
-
róland
veterán
válasz
tjhooker464 #1248 üzenetére
Sajnos fizetnem kell az internetért, így nem igazán érek rá végigolvasni 1000-1200 hozzászólást. Megtennéd, hogy egy linket írsz a következő hozzászólásodban erről a kérdésről? Kösz!
-
róland
veterán
válasz
tjhooker464 #1246 üzenetére
Valami adatlap található róla vaalhol?
-
róland
veterán
válasz
tjhooker464 #1244 üzenetére
Az, ha jól sejtem nem a legjobb. De mennyire húzható?
-
róland
veterán
válasz
tjhooker464 #1242 üzenetére
Oké! Én is láttam, hogy régi az eredeti hozzászólás. De a módosított hozzászólásomban leírtam, hogy milyen ramok vannak az én karoimon. Mit tudtok arról mondani?
-
littlerock
aktív tag
válasz
tjhooker464 #1234 üzenetére
köszi erre gondoltam, még alap a kártya, hűtés később
majd írtom az eredményt -
D.Orion
veterán
válasz
tjhooker464 #1204 üzenetére
Miylen hűtőt rakrál rá, ha szabad tudnom??
-
D.Orion
veterán
válasz
tjhooker464 #1200 üzenetére
WoW ez igen
-
D.Orion
veterán
válasz
tjhooker464 #1194 üzenetére
küld el mailon(adataimnál) Nekem a gyári hüttés az egy alu borda volt
C3D
Most egy 1800Ft-os Titan van rajta(réz aktív a GPU-n, alu a romon< ez is lehetne réz)
Így: 430Mhz/225Mhz a vége ezzel a hüttéssel. Elvileg ez a karinak a vége(a C3D fajtából) a 4,1 ns ramok miatt... Kérek képet plíz... -
D.Orion
veterán
válasz
tjhooker464 #1189 üzenetére
Az miaz ????? 500/300????? Milyen márkájú a cucc? Milyen rmok vannak rajta(ns)?? Küld róla képet... pl.:Ati tool
-
Nimda
addikt
válasz
tjhooker464 #1189 üzenetére
Ejha!Hogy sikerált 500-at elérned?Nekem 450-nél is textúra hibák vannak!
(doom3 pl.)Tudsz valami faca hütést a gpu-ra?
(csak ne zalmant!)
-
D.Orion
veterán
válasz
tjhooker464 #1174 üzenetére
Nem tom. hogy mit értet félre de én ASUS-t javasoltam neki és odaírtam, hogy nézen utána a 6600-nak, de hát ez van énis inkább 6600GT-t vennék ha lenn pénzem így marad a 9600non-pro 430/225-tel
-
rozsomak
tag
válasz
tjhooker464 #1019 üzenetére
feltettem a 4.11est, hat ezzel meg rosszabb lett a helyzet, 9800pont 01ben...
Melyik drivert ajanljatok?
Ja meg azt akartam kerdezni toled hogy milyen tipusuak a ramjaid hogy ennyire birjak a huzast? enyemen 4ns hynix van, de attol tartok nem kap eleg feszt a normalis mukodeshez, esetleg nincs vkinek vmod linkje 9600nonprohoz? 9800pro nyakon mar csinaltam, ehhez sem lehet sokkal bonyolultabb -
Nimda
addikt
válasz
tjhooker464 #1010 üzenetére
Igen a ramok nálam is forróak ezzel a bordával,nem is merem jobban tolni.A gpu meg ugyan nem hibázik 440-450-en(3dmark2003),de viszont a doom3-nál már elöjönnek textúra hibák ekkora frekin,ezért inkább visszavettem 430-ra.Persze mindez gyári hütéssel.Ha lesz egy kis idöm,lecserélem a bordát,és akkor ami a csövön kifér!
Sztem te is teszteld,hol a vége! -
rozsomak
tag
válasz
tjhooker464 #1019 üzenetére
50mhz memoria orajel kulonbseg nem tudom okoz-e 20% teljesitmeny kulonbseget (250 vagy 300mhz a ram , es 3000 illetve 3600 pont). Majd holnap kiderul, ma mar nem lesz idom gepezni.
-
rozsomak
tag
válasz
tjhooker464 #1013 üzenetére
ok kosz, ez a 4.12 beta valahogy nem az igazi szerintem. Nekem 460/500on csinal 3050 pontot 03ban, kicsit keveslem, meg jatekok alatt is eleg ingadozo az fps, azt hiszem kiprobalom a 4.11et
-
rozsomak
tag
válasz
tjhooker464 #1010 üzenetére
milyen drivert hasznalsz? verzio?
-
Obi-1
őstag
válasz
tjhooker464 #1006 üzenetére
Ha rám hallgatsz, erre a kártyára nem éri meg Zalmant, Silencert, vagy egyéb drága bordát venni. A gyári hűtéssel bír 10-20% tuningot, egy 8-9 centis ventilátor kell csak neki, több pénzt kár rááldozni.
Jól pörög a téma, 1000+ hozzászólás. -
tjhooker464
őstag
válasz
tjhooker464 #1009 üzenetére
Bocs 441/600 és 3638! Amúgy egy 2500+ 2200mhz en msi k7n2 delta2 lap 512 kingmax 466 és 80gigás wincsi.
-
Nimda
addikt
válasz
tjhooker464 #1003 üzenetére
Hogy ráragadjon?Hát tudod öntapadós ragasztó van ezeken,és csak annyi a dolgod hogy lehúzod a védöfóliát,és már nyomhatod is rá!
De viszont az abit kártyánál,le kell szerelni a lemezt a hütöröl,hogy hozzáférhess az elülsö ramokhoz.De gondolom erre már azóta rájöttél!
Kicsit mozog a borda,de nem fog leesni.Egyébként nem valami jó a hatásfoka mert túl picik.De a célra megfelel!
Sok sikert! -
Nimda
addikt
válasz
tjhooker464 #996 üzenetére
Bizom benne!Az én memóimon vannak bordák,de csak pici réz cooler masterek.A gpu-n maradt a gyári,de majd idövel ezt is lecserélem.Most sajna nincs idöm vele foglalkozni.Ha egy kicsit visszaolvasol,láthatod hogy eddig meddig sikerült hajtanom!
-
Nimda
addikt
válasz
tjhooker464 #991 üzenetére
Ez igy van!Én sem mertem tovább engedni az ati tool-t!
Majdnem szivrohamot kaptam hogy meddig lehet húzni,de aztán megállapodtam (a jelenlegi hütéssel) egy adott értéken.Valszeg még menne tovább is!
-
CobiBoy
csendes tag
válasz
tjhooker464 #962 üzenetére
Hi all!
Sima 9600-al mennyire járnék jól?
(Only Game)
Thanx.
Intel Power-t mindenkinet :p -
uzsz
senior tag
válasz
tjhooker464 #910 üzenetére
Már fent a 4.10-es catalyst ra épülő DNA
-
uzsz
senior tag
válasz
tjhooker464 #910 üzenetére
Letölthetefd innen. Bővebben: link
-
Balinov
titán
válasz
tjhooker464 #878 üzenetére
lehet,nálam ez az első,pedig gyári,omega,dna catalystot próbáltam,nem 1-et.
-
Nimda
addikt
válasz
tjhooker464 #852 üzenetére
Azért nem árt ha van rajta némi hütés,mert hosszú távon nem egészséges!
-
uzsz
senior tag
válasz
tjhooker464 #847 üzenetére
Nem lehet hogy bioslock-os a kártya? Azaz ha beállítod valahol az emelt órajelet akkor ha utánna indítasz egy másik alkalmazást vissza is áll.
Ha ez a helyzet célszerű olyan drivert használni ami szoftveresen oldja a bioslock-ot, v másik boist feltenni. Én ez utóbbit tettem, lévén, hogy Egy csomó elvileg lock-ot oldó driver mégsem oldotta meg a problémám, kivéve 1-2 régebbi omega és DNA drivert. -
Gh0sT
addikt
válasz
tjhooker464 #843 üzenetére
Kicsit el voltam eddig tévedve. Azt hittem, hogy neked 9600ProSE-de van, de közben rájöttem, hogy sima 9600 Pro 256 MB-al. Az átlag tuningolhatóság a kártyánál valóban 400/250 lenne, a kérdés az, hogy a tied ezt elbírja-e, és ha igen, akkor milyen hűtéssel. AtiToolst nem ismerem, én inkább a ''kézi'' hangolás híve vagyok. Húzd lassan a GPU-t, mondjuk kezdetben 25 MHz-el, és ha fagy, akkor vegyél mindig vissza belőle egy keveset. A memórián szerintem sokat nem fogsz tudni nyerni sajna.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
tjhooker464 #839 üzenetére
Aida mit mond a GPU órajelére?
-
Gh0sT
addikt
válasz
tjhooker464 #836 üzenetére
Ez 4ns RAM. 250-nél többet elvileg nem köteles tudjon, de egy próbát megér AtiTools-al.
-
uzsz
senior tag
válasz
tjhooker464 #837 üzenetére
Az enyémen máshogy áll a számsor, ott az uccsó2szám a lényeg. Nálad lehet hoyg az uccsó az? Ha az, akkor 4nanaos, ha nem akkor 2,2. Mondjuk ez utóbbi a np-szérián érdekes lenne.
-
Gh0sT
addikt
válasz
tjhooker464 #832 üzenetére
A memórián található kódsort másold ide be. Általában az uccsó szám jelzi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bluetooth hangszórók
- Linux kezdőknek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest