- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester
aktív tag
válasz
MIFtIli #1945 üzenetére
Control centerhez .NET 1.1 kell. Letölthető a microsoft-tól, de jó a control panel-es driver is, nem kell a control centeres változattal nyűglődni, nem nyújt annyival többet, hogy megérje a vacakolást most még. Legegyszerűbb az lenne, ha letöltenéd az ATi oldaláról a control panel-es drivert és azt használnád.
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
-
brownus
veterán
válasz
MIFtIli #1874 üzenetére
12 1.25ns (800MHz) 14 1.429ns (700MHz)
16 1.667ns (600MHz) 18 1.818ns (550MHz)
20 2.0 ns (500MHz) 22 2.2 ns (450MHz)
25 2.5 ns (400MHz) 2C 2.67 ns (375MHz)
2A 2.86 ns (350MHz) 33 3.3 ns (300MHz)
36 3.6 ns (275MHz) 40 4.0 ns (250MHz)
45 4.5 ns (222MHz) 50 5.0 ns (200MHz)
55 5.5 ns (183MHz) 60 6.0 ns (166MHz)
a tiéd 5ns-os -
D.Orion
veterán
válasz
MIFtIli #1755 üzenetére
Az az 1mm az tök normális. A rambordák nekem fasza négyzetek voltak ill. vannak csak már nem a kártyán és a gyári ragaccsal raktam őket fel, úgyhogy a legtöbbet betakarják a ramból.
Szerk.: Az a lényeg, hogy hozzásimúljon a GPU-hoz és ne lás át a GPU meg a hűtő között.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
válasz
MIFtIli #1744 üzenetére
Mivan azzal a ventivel? Most a venti mozog vagy az egész cucc ami a gpu-n van?
A rambordákat le lehet úgy szedni, hogy ne látszódjon meg, de(!) ha te rambordákat teszel rá akkor úgye húzni is fogod a kártyát, és ha húzód akkor a ramon lévő felíratok lekophatnak a nagyobb hőtől. -
D.Orion
veterán
válasz
MIFtIli #1503 üzenetére
Tényleg nem ide tartozik, de:
1GB HYNIX RAM DDR 400<ha ez nem 2*512 amit dualban tudnál nyomatni akkor felesd el, mert ez így sztem tetű lassú és még rohadt drága is(nem ''kölcsöghatékony'')
512MB KINGMAX HARDCORE DDR 500<< nah ez igen, ez már RAM a javából, bár ha jól tudom, azt az 500MHz-et nem alapfasszel éri el, és meg kell nézni, hogy mennyit, meg azt is, hogy a lapod(MSI-hez nem értek) tud-e neki annyit adni. -
D.Orion
veterán
válasz
MIFtIli #1394 üzenetére
Egy próbát megér, de inkább mond azt, hogy játékok alatt lassú és ,hogy 3DMark-okan se teljesít megfelelően(ekkor elejtheted határozottan a pontszámoté s ha olyan ürgét kapsz ki akkor erre biztos felkapja majd a fejét) jah még egy kérdés. Úgye biztosan alapon futtattad végig a 3DMark-ot? Jah és még egy úgye nem 64bit-es a kártya? A BIOSban maximum az AGP frekvenciának vagy mi a manónak kell lennie 66 MHz-en vagy Hz-ezt ez így fejből nem tudom, majd restart után megmondom. Egyébként melyik boltból való a kártya?
-
D.Orion
veterán
válasz
MIFtIli #1384 üzenetére
Ajaj, itt valami nagyon nem stimmel, ez egy GF4 440 64/64 eredményének felel meg körülbelül.
Defaul beállításokkal fut a 3DMark01?? Nincs benne semmi AA meg ilyenek?
Ha le tudod venni a gépház oldalát(ha nincs ilyen hülye gari matrica) akkor vizslantsd meg a kártyád, főleg a ramokat nézd meg...
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
válasz
MIFtIli #1356 üzenetére
1. VGA tuningra az ATI tool-t ajánlom, mert megkeresi neked a legmagasabb órajelet amit a kártya üzemel... Nah ez órajelből leveszel, úgy 5-10Mhz.
2. A kivánt érteket tán az Omega driverrrel tudod majd elmenteni a legkönyebben..
Ezt innen szedheted le:Bővebben: link Nah kb. e vga-árol ennyit. Jah a boisban az az AGP frek vagy mi az 66 legyen stabilan, az a jó beállítás(én így tom, majd szól valaki ha nem).
3. A prociról, majd később -
DigitXT
félisten
válasz
MIFtIli #1356 üzenetére
de akkor ebből kettő kell mert egy beszívja a másik meg ki....
Que?
te mivel húzod a tied
ATI toollal húztam, de csak teszt miatt.Amúgy egyszer már rámszóltak itt emiatt, hogy ne tanácsoljam senkinek se a nemhúzást, mert ugye ez a non-pro topic, nekem meg XT-m van, és azt tényleg nem kell húzni... Sztem meg néha ezt is kéne, de annyit meg sajnos nem segít, szóval akkor meg minek.
a tesztben is kén valamien különbségnek lenni de nincs....
Én Aquamark3-ban 1,5 fps+-t húztam ki belőle: wow.Annyira volt csak jó, hogy ilyen procival, és ilyen VGA-val én lettem a ''világelső'': ez viszont nem más, mint poén: játékoknál se számítana semmit az a 1,5 fps, szóval alapon jár minden.
123-as fsb-t akarok alkalmazni
Miért is? Mi az eredeti? Ez nem downclock véletlenül?Amúgy nekem tényleg downclockolva van egy kicsit, mégpedig 129-es FSB-re: így tetszik.
(Igazából egy BINK videó baki miatt van, de így még a RAM-jaim is jobban bírják: szóval LOL, de gyorsabb a gépem alacsonyabb frekin, és így elégedett vagyok vele!
)
-
DigitXT
félisten
válasz
MIFtIli #1347 üzenetére
ez jó lenne a ramokra (téglalap alakúak)
ja és ez 8db vagy darabja ennyi?
Legjobb tudomásom szerint ez sokkal nagyobb, és bizony egy darab!Nem véletlen írják, hogy chipset hűtő: én is ilyenre cseréltem ki a gyárilag szintén passzív, de sajnos baromi kicsire méretezett NorthBridge hűtőmet... Mármint csak a 47-esre: a típusszáma azt jelenti, hogy 4,7 cm magas, ha jól emléxem, a másik nyilván alacsonyabb, de az alapterülete ugyanannyi, szóval VGA-ra felejtős.
Zalman ZMOP1 ventilátor ZM80C-HP VGA hűtő KIT-hez
Ár: 1600 (bruttó: 2000)
és ez a magra????
Ez meg ha jól tudom csak a venti, mint írják is: a ZM80C-HP VGA hűtő KIT-hez, ami magában egy passzív borda, heat-pipe (hőcsöves) kialakítással, 9600-hoz elég venti nélkül is, de 9800-hoz feltétlen ajánlják a kiegészítő ventit. Viszont a venti önmagában nem elég, a borda meg jóval drágább lehet.
Viszont ha nagyon tuningolni akarsz, és nem is sajnálod rá a pénzt, akkor ajánlhatom az Artic Cooling ATI Silencert: csöndes, kifújja a meleg levegőt a házból, és még a RAM-okat is hűti: egyben. 6 év gari, meg minden csakhát 7K. És nekem speciel pechem is volt vele, mert nem ment rá a Sapphire-omra, mert vmi kondik rossz helyen voltak, így végül ''csak'' sima VGA Silencerem van, ami a RAM-ot nem hűti, dehát sebaj...Ettől függetlenül nagyon jó kis hűtő az ATI Silencer, ezt szerelik pl. a HIS féle IceQ kártyákra is: valóban jól hűt! Vagy ha lehalkítod, akkor a gyárinál csak kicsit jobban, viszont gyakorlatilag hangtalanul...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
uzsz
senior tag
válasz
MIFtIli #1058 üzenetére
Hát a gari felejtős. Én mint garanciális ügyekkel foglalkozó (nagykerben) emberke mondom. A fizikai sérülést vizsgáljuk először és hidd el, hogy észrevehető többnyire még a hűtéscsere is. Az hogy végigszántod a nyákot az meg csak úgy üvölt a kártyáról.
Maximum körberöhögnek és azt fogják mondani, hogy viszont látásra. -
rozsomak
tag
válasz
MIFtIli #1058 üzenetére
nem hulyek az emberek a boltokban sem, elso dolog hogy megnezik van-e rajta fizikai serules. ha makod van nem veszik eszre, de irtad hogy tobb dolgot is sikerult lecsakanyolni.
bocs, hogy ilyet kerdezek de hany eves vagy? az irasod iszonyatos, alig lehet kiigazodni, a kartyaval tortentekrol nem is beszelve -
Nyuf
senior tag
válasz
MIFtIli #1044 üzenetére
Ha nem vagy profi hütö le-fel szerelésében akkor én nem cserélném ki a helyedben a hütést,ugyanis 9600as sorozat nagyon könnyen lesarkazható.
Ja és sap 9600-on alapbol ugy vannak a kondik,hogy a márkás passziv hütök nagyrésze fel sem megy rá fargicsálás meg reszelés nélkül.
Az én sap 9600np-om most is passzivan szaladgál pro órajeleken majdnem fél éve.Nekem az a esetleges +10-20mhz nem ér meg 6ezret meg,hogy esetleg tönkreteszem a kártyát.
Szerintem böven elég ha egy házventivel a kártyára fujsz.Nem atól a pár mhztöl fog simán menni a doom3 1280-ban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest