Új hozzászólás Aktív témák
-
Ibrik
csendes tag
válasz
D.Orion #1291 üzenetére
Sziasztok!
Először is köszi a képeket, de hál' Istennek már megoldódott...
Visszaküldtem, kicserélték, nemtehetnekróla, télleg.
De teljesen korrektek voltak, azóta vígan megy az új vas.
Mindenesetre tanultam, ha ezentúl veszek valamit, előtte JÓL megnézem, hogy néz ki fizikailag a dolog...
Azért ez egy ''kicsikét'' durva szerintem...
Üdv: Ibrik -
Ibrik
csendes tag
Jaja, köszi a gyors választ...
Egyébként nincs integrált videó (helyből útálom, ezért is van ez a lap, mert ezen nincs...)
A csere meg fix, csak az érdekelne, hogy hogyan létezhet ilyen kártya?
Valami mókás ribancgyerek talált egy lapot, ahol leírták, hogyan lehet a kártya biosát átírni, vagy mi?
Nincsjobbdóga?
Meg szerintem ez helyből feltűnik mindenkinek (még nekem is...), szóval elég nagy a lebukás veszélye...
Na mindegy. IJB... -
Ibrik
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez a topik megfelel-e a kérdésemnek, de választ keresek a problémámra, és nemigen van időm (sajna meló van ezerrel...), viszont gyors válasz kellene:
Szóval vettem egy Radeon9600-ost, simát (nem dobozos, ''noname'', mert olcsó kellett - nem nekem; Alaplap: MSI Neo2).
Megkaptam, furcsa volt, túl ''kevés'' volt rajta az alkatrész.
Gép elindít, videókártya bejelentkezést sasol, ATI radeon 9600 128Mb... stb. szöveg lát, kicsit megnyugszik.
Driverlemez elő, szintén fucsa, írt CD.
Driver elindít, ATI logós kép bevillan, telepítő folytatódik NVidia-s telepítővel. Szintén furcsa.
Gép felismer videókártya GeForceMX440 32Mb-nak.
Nem örül.
Catalyst letölt, elindít, aszonnya nincs megfelelő hardver vagy szoftver.
Bosszankodik.
SP2 felrak, hátha...
Nem. GeForceMX440 marad. Óbégat bőszen.
Videókártya fizikailag megvizsgál, rájaírva (matricán...), hogy Radeon9600.
Nyák alak, elrendezés, memóriák jól megjegyez, megnéz szabvány ATI9600-os nyák, tökrenemaz. Más borda, nincs venti, és olyan infineon ramok, amik a GeForce2-eseken szoktak lenni kb.
A kérdésem: éseztmostígyhogy????
Ha valaki már találkozott ilyennel, és tudja a választ, pls. szóljon!
Köszi előre is a válaszokat: Ibrik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest