- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
board_lord #2331 üzenetére
Köszi,Board_Lord,időközben kiderült,hogy félreolvastam és hálistennek csak 128MB-os...viszont 0km-es,garis,mindencuccával. tán jobban elviszik,mint a már nem garis c3d-met...
-
Nimda
addikt
válasz
board_lord #2322 üzenetére
Ez elég különös 1000/5=200 a tied meg 290?
Minden chipben van valami + tuningpotenciál,de a tiedben...szerintem elcimkézték a ramot
Mázlista
Ne tudom elhinni hogy egy ilyen kareszra ilyen szar ramot tesznek...létezhet?
[Szerkesztve] -
Szabesz
őstag
válasz
board_lord #2314 üzenetére
Igaz, ezt nem is figyeltem
de lehet hogy vannak ilyen mázlisták -
brownus
veterán
válasz
board_lord #2256 üzenetére
akkor már (210 felett) nagyon melegszik, pedig egy venti is nyomja rá a levegőt igaz nem közvetlen közelröl csak a ház oldallapjától. nem tudom érdemes lenne-e venni egy nagyobb pipe-os passzív hűtést rá.
ebben a qrva melegben nincs kedvem szerelni, arra is lusta vagyok, hogy a proci hűtőről lecseréljem a ventit pedig azt már le kellene -
Balinov
titán
válasz
board_lord #2279 üzenetére
Így van, csatlakozom a véleményedhez! 2500@3200 Barcim volt. 10-én vettem egy Giga K8NS-t és egy 2800+-t, az egész cuzammen volt 40.300Btto.boltban,3 és 1 év garral. SocketA-ban már szvsz nem érdemes gondolkodni,kisköltségvetésü embereknek,mint én, s754 a jó választás és még kellő kraft is van benne! A64-em newcastle magos és cg steppinges,az alap 9x200 helyett vígan megy 9x260-265-ön,de bepróbáltam már 8x300-on is,igaz itt a ramok csak 150-en mentek.MSI-kre azt mondta boltos,PH!-s barát,hogy mostanában nincsenek jó áron. Jah,teszteredményt is hogy mondjak, 5.4-es omegacatalyst-tal alap 325/202 GPU/RAM frekin 2850 pontot hozott 3dm03-ban,míg a barcival ugyanezen vga,ugyanezen verzióju omegával 2600-at épphogy csak elérte. Ha sokallod a beruházást, keresd meg Esmein nagyrabecsült kolléga hsz-eit, ő egy S754-es SIS-es lappal és egy S754-en (ha jólemléxem 2600+-os) Sempronnal ért el kurva jó eredményeket tuningban.
Üdv
Bali -
Balinov
titán
válasz
board_lord #2260 üzenetére
valaki régebben írta ite,hogy 3,3-as vagy 3,6-os ramokkal szerelt 9600np-t fogott ki.a faszmákos...rémlik,mintha abit lett volna és talán 256MB-os.
-
kovsol
titán
válasz
board_lord #2256 üzenetére
5ns ramok vannak rajt ???
még a régi R8500 asomon is(itt hever a polcon) 3,3ns samsung ramok vannak 128 bitesek azok is
-
Balinov
titán
válasz
board_lord #2246 üzenetére
akkor elmondhatjuk,hogy jóljártál.Grat!
-
Balinov
titán
válasz
board_lord #2244 üzenetére
...annyi pézért...simán..picsafüst méretü volt az a borda, nfs:ug-k alatt passzívan,alapon is melegedett disznó modon.
-
Balinov
titán
válasz
board_lord #2241 üzenetére
vettem rá még tavaly egy 2500ft-os titan vga hűtőszettet,kék ,sztem alu, rambordával. eddig a max amin hajtottam (igaz,hogy csak teszt erejéig) az 379/249 volt,így adott a 3dm03 p 340 3300pont felett pár pontocskával...most gta:sa-val alapon használom,mert format C: miatt csak egy ősrégi, 4.6-oson alapuló omegadriver van otthon,de ma viszem a friss 5.6-os softmodot,meg az új atitoolt/ati tray tools-t...és megráncigálom.kíváncsi vagyok,hogy így most a64@2340mhz mellett mit bír..
-
Balinov
titán
válasz
board_lord #2239 üzenetére
Nekem is C3D, nekem is 128/128 bit/Mb,nekem is 5ns hynix,de neked melyik verzió van? 3félét hallottam,2félét láttam már C3D R9600np-be,látott 2 féle mindegyik passzív,enyémen kb max gyufásdoboz méretü passzív borda,a másikon egy cigisdoboz és tenyérméret közötti borda.
-
Nimda
addikt
válasz
board_lord #2237 üzenetére
Talán a 480/330(660)...de javitsatok ki ha tévedek!
Próbáltam 500-ig tolni,de egy idö után sokat hibázott.
Jó kari volt!
Abit radeon 9600 256Mb
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest