- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsabo84
csendes tag
válasz
DigitXT #1676 üzenetére
Köszi mkinek a válaszokat. Egyre inkább a 9550 XT mellett szól minden, sok jót olvastam már róla a Radeonos fórumtémákban. Ráadásul 400/500as órajelet írnak az Alien honlapján... És 21e HUF-ért... Sztem ezt veszem meg. 3dMark2001 SE-t nemtok futtatni mert nincs meg, és iszonyat lassú a netem, úgyh nem szedem most le, de a ''sima'' 2001 +van. Azt lefuttatom...
-
MIFtIli
aktív tag
válasz
DigitXT #1353 üzenetére
de ezt úgy gondolod hogy a ház falára rakom föl nem pedig a ramokra
de akkor ebből kettő kell mert egy beszívja a másik meg ki....
te mivel húzod a tied???(az eti tool-t az nem igazán tudom hasznáni a power strip-et se mert szerintem nem csinál semmit...
a tesztben is kén valamien különbségnek lennide nincs....
ja jut eszenbe a cpu-t se igazán tudom húzni 123-as fsb-t akarok alkalmazni adok 0.15V-ot meg leveszem a ram időzítéseket 2-re és a AGP PCI az 66/33 bár ez nemtom mi de ez van beállítva
és ez így nem megy....egy nagy síp aztán minden vissazáll az eredetire
tudom hogy eze nem ide való de hátha tudod.............. -
Nyuf
senior tag
válasz
DigitXT #1148 üzenetére
Igen lehet,hogy ilyenkor kevésnek tünik az a x % (nem 10+10 az tuti
3dmark2003:2500 vs 4000 ),de játékban mondjuk nagyon nem mindegy,hogy 25fps(non-pro) vagy 40fps(xt).A 25 fps ugye a játszhatoság határát surolja és nincs benne tartalék,tehát elkerülhetetlenek a lassulások,40fps pedig már pont elég az élvezhetö játékhoz.
Ez a 25 fps saját tapasztalat az ujabb játékokban medium-high beállitásokkal.
Szoval ha 25 fps-t tuninggal feltolom 28-30-ig a játékélmény szinte 100%-al nö.Ez is saját tapasztalat.
Hogyha egy kártya ''megsül'' tuning miatt,ami szerintem legtöbb esetben nem a tuningnak tudható be,ugyanis ezekben a kártyákban már mindenféle melegédésvédelem van stb. stb.,akkor azt nem mondja meg senki,hogy milyen frekin ment a kari amikor meghalt(nem végeznek el egy iszonyat drága elemzést).
Ezeknek a kariknak nem szabad meghalniuk akármennyire is tuningolod öket!
Leégés pedig garanciális probléma!A tuningolás maximum meggyorsitja a kártya hibájának elöjövetelét. -
Nyuf
senior tag
válasz
DigitXT #1146 üzenetére
Sztem elfelejtesz valamit...Hogy egy 9600np sehol sincs teljesitményben egy xt-hez képest,ezért ne hasonlitsd hozzá..
Húzás nélkül egy ilyen np már kevés az új játékokhoz.
Nyugodtan lehet huzottan használni, mondjuk max mhz-10 -en megfelelö házszellözéssel nem hiszem,hogy hamarabb megpurcanna a kari,ha meg meghal és garis akkor kötelesek kicserélni... -
Nyuf
senior tag
válasz
DigitXT #1114 üzenetére
Volt xp 1700+ -om is 1 évig,aztán megállt rajta a venti én meg megprobáltam megjavitani aztán annyit vettem le meg tettem föl és kapcsolgattam ki-be,hogy nem birta a proci és elfüstölt.Nem volt rajta semmi tuning
Azota tudom,hogyha meghalna a procventi akkor go bolt gyors csere és no problem
Ezután vettem 2000+ -t amit kicsit tuningoltam is.Ez is több mint 1 évig huzta,most meg ösztöndijbol beruháztam a64-re
A régi gép meg megy haza. -
Nyuf
senior tag
válasz
DigitXT #1112 üzenetére
Nem off,mert végülis nekem egy 9600 np-m van kicsit huzva.
De azért nehéz összehasonlitani egy 9600xt-vel ami más kategoria...
Mértem párat:
1024 minden highon:
-menu:34 fps
-Hajós:itt nem benchmarkoltam de olyan 17-24 volt végig az fps
1024 spec eff. mediumon:
-menu:40-41
-Hajós pálya:
:2004-12-01 10:31:56 - POP2
Frames: 2613 - Time: 60000ms - Avg: 43.550 - Min: 28 - Max: 64
Sztem ennél nagyobb különbség van a 2 kari között,ugyhogy érezhetö az a64. -
Nyuf
senior tag
válasz
DigitXT #1086 üzenetére
Nem akarlak kiábránditani,de bizony az a 2400+ kevés egy 9600xt-hez.
Nem rég cseréltem le a 2200+ -on hajtott 2000+ -os procimat,ami 166-os fsbn ment szinkron a ramokkal,szal kb egy 2400+ -os teljesitményét hozhatta.
És biza most egy pro körülire huzott 9600asom van,amivel az ujabb játékok 1024ben inkább medium grafikán voltak simák.Mióta bövitettem a procim A64-re azóta minden játék megtáltosodott,komolyan nem hittem a szememnek amikor nfsu2 meg hl2 full grafikával,élsimitással együtt iszonyat simán futott.
Szerintem az fps értéke legalább a duplájára nött minden játékban...
Haveromnak 9500pro-ja van ami kb 9600xt szintjén teljesit egy 3200+ -os barton társaságában.
Még nem volt olyan játék ami 1280 full grafikán megfektette a gépét....
Ugyhogy hidd el,hogy az a proci egy 9800ast nagyon de nagyon visszafogna,és az xtd-hez is kevés... -
Xelmon
csendes tag
válasz
DigitXT #1087 üzenetére
Na nezzuk...
324/182
Device ID 4150
Chip DV350 (HURRA!!!)
Memory Size 256
Memory B/W 128 (ahogy mondtam)
Active pipelines 4
Aztan a memoria allitasok nekem furan neznek ki. Minden alacsonynak tunik, mintha a tag akitol vettem at allitotta hogy a legyorsabban mukodjon
Kivancsi vagyok hogy lehet-e bellole egy Pro??
Egyebkent igen, a neve TSOP (60 kapcsolat) es az enyem a TSOP-II (66 kapcsolat). Hat, igen igen, a Sapphire az olcsobb cuccokat hasznalja a kartyakba es ugy egy kicsit atcseszes hogy ugyan akkor a Sapphire RENGETEG kartyat gyart, bizonyos mennyiseget az ATi neve alatt a BGA rammal. Viszont ha egy Tokeletes kartyat 11,000 forintert veszek es 256 megas, akkor nincs okom arra hogy elegedetlen legyek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Diablo IV
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest