- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
ngyzslt
csendes tag
Köszi!
Minden más játék megy full beállításon csak az nfsuc nem. Csak annál fagy ki.
A kártyán gyárilag egy zalman vf890 muzsikál és 4 óra cod5 után is csak 47 fokos.Ezek szerint elég kell hogy legyen a 400W FSP?
Elég a proci órajele hogy rendesen meg legyen hajtva a vga?Minden driver és dx a legújabb, direkt nem a cd-n lévőket telepítettem hanem letöltöttem a netről.
Elvileg minden játéknak menni kellene rajta full grafikával.
1gb ddr3, 256 bit, OverClock verzió.Még kipróbálom a crysist meg a farcry2-őt hogy azokkal mit csinál.
zso.
-
_Toka_
senior tag
Igen, nekem is ezért gyanús ez az előbbi - Lala6-tól idézett - mondat. Érdekelne, ki volt, aki ezt állította. Ezért is kérdeztem tőle.
Pl. nekem is referencia kártyám van július közepe óta, és köszöni, jól van! Mondjuk, nem állítottam ventit, nem tuningoltam, csak használom, amennyit használom. -
_Toka_
senior tag
Tudom, mit írsz, nekem is ez jött le abból, amit itt írnak. Én sem azért nem játszottam eddig vele, mert attól tartok, hogy sz@rul fog menni, hanem, mert még nem jutottam addig. Jellemzően komolyan egyszerre 1 négykerekűsös
és egy fps van fent. Ezekre sincs túl sok időm... Sztem olyan 3 hét múlva jutok oda, hogy eldöntöm, mi menjen fel a jelenlegi fps helyett. Van egy olyan érzésem, hogy még mindíg nem a Crysis, majd utódja jön, mert anno jobban megfogott a S.T.A.L.K.E.R. SoC. Sztem legközelebb megnézem közelebbről annak folytatását.
De aztán lehet, hogy a következő a Crysis lesz...(#29639) hegti: Igen. Így pláne... Végül is 1 hsz.-nek ez is jó volt...
-
rup1u5
nagyúr
gondolom ez lehetett nála a probléma.
még mindíg nem világos nekem. fettek alatt a kis fekete VRM-ekre gondolsz a kártya végében a tápcsatinál nem?
a lapos szürkékre nálam nem jutott borda de langyosnak tűnnek terhelés alatt. azért elég nagy ott a légmozgás. de azért jódarabig még figyelgetni fogom. -
katt777
félisten
Grid-re, de hát Dirt motor...
Ha autós, akkor F1 Challenge és klónok (GTR1-2, GT Legends, Race07, rFactor), no meg F1C és rFactor modok (6 DVD-re való van mindenféle kategóriájú versenysorozatból INGYEN). Ezek lekötnek egy időre, és ha megnézel utána olyan agyonmarketingezett progikat, mint az NFS-ek, Grid és társaik, akkor csak szánakozóan mosolyogni fogsz (vagy dühöngeni, ha normálisan próbálod vezetni ezeket). Már ha igazán autóverseny érdekel. Azt hittem Grid-ben, hogy már totál elfelejtettem vezetni, aztán GTR-be át: az ég kitisztult, a világ szép lett, és jól éreztem magam. -
tibz03
őstag
Egy 350-es FSP is lazán elvisz egy Core2Duo-t meg egy 4850-et, de megkockáztatom, hogy talán egy 300-as is.
Minek kell a szükségesnél sokkal erősebb? A 450W-os Corsair elvisz a hátán 2 db 4870-et.
Szálljunk már le a földre.
¤Demes¤: Pedig valahol olvastam, hogy meg kell reszelni/fűrészelni valamit/valahol az S1-en.
-
nixx-21
őstag
"* Két új fegyver már biztos: gránátvető és dubla SMG."
ugy emlékszem ez már volt a a normálban is.....
(#13561) WiZARD : szerintem még BIOS,kompatibilitás ügyileg fejlődni fognak a P45-ös lapok, meg amugy is már most is csak 1-5%
(szélsőséges állapotban 15% <- 1 ilyet láttam) ami nem túl sok FPS -
Bluegene
addikt
aki 4850est vett az viszont nem farag rá, az tartja az árát(vagy legalábbis később esik valamennyit de ennyit nem)
13414:A honlapomon megnézheted, hogy egy GPU-CV mennyivel jobban használja a GPU-t Vista alatt (99-100%), mint XP-n (94-99%), ergo jobb a Vista grafikai teljesítménye. ha ez így van az AC miért 2X olyan gyors XP alatt? a crysis is vagy 50%-kal, mass effectről nem is beszélve, hiába a gyakorlat ellentmond az elméletnek, nekem XP is fent van meg a vista is, érezhetően lassabb a pista
-
vers
tag
"Mindegy, én bekészültem egy crossfire 4850 karikupacra egy neo2 fr lappal."
nekem ugyanilyen konfig van, szerintem csak játékra ne vegyél cf-et, inkább 70-est
egyébként sikeresen kinyirtam a q-tec 400w-os tápomat,
alapon tökéletes volt, de a quad proci 3.8-on iszonyatos energiákat sziv magába -
katt777
félisten
4870-nél erre még várni kell, de sztem kicsit magasabb értékekkel be lehet próbálni.
janos666: Az tuti, hogy az E8400 a nyerő!
Nem kell vele aggódni, kihajtja-e a 4870-et, és még tartalék is van benne. Nálam alapon visz 3.7GHz-et (Ram-seb. miatt 3.6-on megy), de szükség esetén 4GHz+ is benne van. És az már a "hiányzó" (nekem ugyan nem) 2 mag jó részét is pótolja, a zömmel 2-magos játékokhoz meg ideális.
-
philipe
tag
Akkor már csak egy 280SLI konfig kell ..
-
katt777
félisten
Az gázos volt. Egyébként ki a tököm fogdozza a VGA-t játék közben?
Nálam még gyári hűtéssel anno tuningolva 95°C fölé is ment a 3870, de nem olvadt meg rajta semmi. Ettől persze nálad még előfordulhatott (ill. valami más meleg is volt ott).
Egy jó házhűtés sokat segíthet.
ATI 120°C-ra hitelesítette az alkatrészeket. Ha bármi baja van, kapsz újat garba.Az S1 hűtővel el is fér kis helyen... Inkább Chilla, és legyen 50-60°C-os.
-
-
janos666
nagyúr
Régen csináltam pencil modot, a korábbi kártyámat nem is lehetett cerkázni csak forrasztani, de már ottvan a potméter a kábele a 4870-emen is, csak most még nincs rádugva az ellenállás a végére. De mikor teszteltem 1,26-ról 1,305-re emelve rögtön 25Mhz-et nyertem. Szóval szaladhat még ez 900Mhz-et is szétfeszelve jobb hűtővel.
(#11143) - Nekem 22"-on van 1920x1200, így 4x és 8x közt nemigen van különbség, de a CCC limitig húzott 4870-esem se elég mindíg 4x AA-hoz, pl. AC már belassul tőle. ugyanakkor már 2 mintavétel után se zavaró az alising, csak ha direkt azt figyelem.
Sőtt, a 24x CFAA még CS:Source alá se javasolható, alig van vele 120 FPS a VST-be, nim is értem mire jó az egész edge detect filter, az UT3 is elhasal ha 4x MSAA + edge detectet adok neki, jó az ha a sima 4x MSAA-t elbírja a kari. -
BullZeye
veterán
-
janos666
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
-
katt777
félisten
Tudtommal a 48xx-ek még annyira sem tuningolhatóak, mint a 3800-asok. Nem írtad, MSI cuccos van e telepítve.
MOD: Nem a kari nem ref., hanem a bios és a CCC (lásd DOT és egyebek). Ha nincs újabb, várd meg (kipróbálhatod a 8.5-öt, nem teszi tönkre a karit. főleg, ha azt is mellékelték). ATI-gyártók előszeretettel módosítgatnak ezt-azt a VGA-kon, ami ilyen formában jön elő. PL. anno ASUS karim ASUS driver volt OK, Sapphire 3870-em MSI bios-szal funkciókat vesztett, MSI CCC-ben csomó minden nem volt, HIS-szel meg jobb, mint a saját Sapphire bios-ával.
forceberg: CCC belövése sz@rt sem ér. Játékokban simán kidobál vele.
-
TTomax
félisten
Na az a csoda sem fog sokáig tartani,hogy drága marad azért is szeretjük az ATI-t,meg kinn sincs a kari de az előzetes árhoz maris azt nyilatkozta,hogy 50dodoval azonnal lejjebb tudunk menni... és biztos vagyok benne hogy lejjebb is kell...Azért a zöldeknél se tokok ülnek a PR osztályon,mint ahogy azt mostanában tapasztaltuk jonehanyszor
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dell notebook topic
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen házat vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest