- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
DroneZ^ #41676 üzenetére
X2 -es elindul kis táppal is, nekem is ment az iGreen -el, de égve maradt 1 led. Nekem a kártya fel se kapcsolt 3D -be, amíg nem dugtam rá a VGA tápot. És persze ugyan úgy kifagyott minden, nekem is kevés volt a 12V -s ág.
Eddig a legtöbb elromlott kártya itt a topicon belül, az Sapphire. Ezt már régen latolgatták itt páran, valahol ki is gyűjtötték. Az abszolút legjobb választás az Asus lenne, igaz drágább, de több a gari, és minőségibb.
-
proof88
addikt
válasz
DroneZ^ #41676 üzenetére
Szerintem az 500-as FSP nem ad le elég Ampert a 12V-on, ahogy katt mondta.
Szerintem a winyók kattanását hallod, mert lekapcsolnak. Ha restartolod a gépet, nem hallod, hogy elindulnak? Kék halálnál is előfordul, hogy leállnak a winyók (leállítja őket gondolom az OS).
Az a vicces, amikor resetelsz, és a lapom felismerésnél egyenként indította be őket, mint amikor valami gyilkoló gépet beindítasz és felpörögnek a cuccai. -
budo82
tag
válasz
DroneZ^ #41676 üzenetére
Pedig a táp lesz kevés az X2-höz. Terhelés alatt, amikor eldobja magát, megnézheted, hogy felvillanak-e a piros ledek az X2-n. Szerintem biztos... A legkisebb táp, amivel hallottam hogy használták az HX520 (Corsair) volt. De ott mellette kétmagos prockó volt. Itt Quadról van szó (mégha alapon is) és ráadásul emelt órajelű ASUS TOP-ról; szóval ajánlott a min. 620-650W-os táp (minőségi, és inkább 650...)
*Egyébként itt a 4870X2-es topik...
-
MPowerPH
félisten
válasz
DroneZ^ #41596 üzenetére
Ajj, az szép.
Az már nagyon határon lehet akkor, én az 500W -s iGreen -t nem akartam ilyennel megerőszakolni.
3600 -on se fogja kihajtani, de az már bőven elég neki. Nekem még 4700MHz -en se hajtotta ki E8600 -al..Az is jó, ha beállítod 3200 -3300 -ra. Úgyis szépen elketyeg. Nem tudom a procid mit bír, ha G0 akkor a 3600 se gond. -
HSM
félisten
válasz
DroneZ^ #23347 üzenetére
Gondolkozz, ember.... Ugyanaz a 2 hűtő konstrukciója, csak az S1 nagyobb hőleadó felülettel rendelkezik. Rásufnizol 2db 9,2cm-s ventit, és máris jobb a hűt az S1....
Nem ártana, ha ostoba kérdezgetés helyett néha megnézne az ember specifikációkat, esetleg gondolkodna is....
-
Speed®
titán
válasz
DroneZ^ #20077 üzenetére
Rendezetlen
Hiszen egy csoportban vannak. A hosszúkás VITEC feliratú, felette a két PulseIC, meg jobbra mellettük sorban az 5db VRMlapka (igazából a VITEC chip és az 5 kis prücli a 4 fázisú VRM részleg, ha jól tudom).
De úgy is rájöhetsz, hogy mi igényel hűtést ha megnézed a borda alját, látható.KMT
Elhanyagolható az órajelcsökkentés hatása ilyen tranyószám\fesz mellett. A 3850 is alig eszik kevesebbet ha csak visszahúzom. A feszvisszavétel viszont ~felezi a fogyasztást. 4850nél valahol 30-35W körül kéne lennie a 2D értéknek.slett27
A kártya már most is tudja, hiszen rajta van az ehhez szükséges alkatrész. Csak megfelelő vezérlés hiányában jelenleg emmit nem látunk ebből. Mondjuk nem értem mi olyan ördöngős abban, hogy 4 powerstate értéket (boot\2D\Low3D\Full3D) és a hozzájuk tartozó sávos ventiszabályzást belepaszírozzák a BIOSba, illetve driverszinten is tegyék működőképessé..ez ilyen tipikus Ati balfaszság időtlen idők óta. Megcsinálják az űber vasakat és elqrják az egészet a sz@r driverekkelDe azért szeretjük őket
"Először 50-re akartam" áááállat
BIOSmacera nem olyan gáz, egész jó dolgokra lehet már rávenni[link]
-
JColee
őstag
válasz
DroneZ^ #17606 üzenetére
elolvastam a tesztet de egyet nem értek
mi az a hardveres anti aliasing?
"Stalker we set at maximum quality settings, we enable everything possible, also dynamic lighting. S.T.A.L.K.E.R. does not support hardware anti-aliasing, yet uses a software applied method which is enabled as well." -
menalcas
őstag
válasz
DroneZ^ #17403 üzenetére
Nekem is HIS volt minden AGP-s ati karim :
-9600XT TURBO PLATINUM
-9800XT
-x800XT IceQ IITervezem az új 4800 szériából vagy a kisseb vagy a nagytesó vásárlását és ha lenne HIS tuti beneveznék rá
mod: Vagyis van mert a weblapjukon szerepel , de még kis országunkba nem igazán láttam
-
rocket
nagyúr
válasz
DroneZ^ #17403 üzenetére
Bizony, nekem is volt 9800PRO iceQ, de az a ceg csodbe ment aki forgalmazta akkoriban a kartyaikat, aztan olyan cegekhez kerultek, akik nem a friss termekeikrol hiresek, sokszor a rendeleses arlistaban valo feltunresre is heteket kell varni, aztan hiaba hivatalos forgalmazok, megvan az esely ha megrendeled se jon meg a termek, amit kicsit nyugatabbra az orszagunktol minden 2. szamtech boltban meglehet vasarolni raktarrol.
Mondjuk referencia kartyaknal annyira nem szamit max. a gari hosszuasaga miatt, az elozo szerianal is, pont a Powercolor es a HIS csinalta a legjobb nem referencia hutovel szerelt kartyakat, es pont erre a ket tipusra volt a legkisebb az esely a beszerzesnel.
Persze most van mar boven 3650/3850/3870 iceQ a forgalmazonal, dehat nem sok embert erint mar, elso naptol kene aruljak, vagy legalabb rendelheto kene legyen, es mivel hivatalos forgalmazok, biztosan megkene jojjon, ha meg ezt keptelenek teljesiteni, akkor adjak tovabb a lehetoseget masnak, a normalis disztribuciora
-
horvathkrisz
addikt
válasz
DroneZ^ #17288 üzenetére
company of heroest ajánlom, már ha nálad nem fagy ki dx10 alatt, vagy c&c3 tiberium wars, bár utóbbi nem ellenfél a 4870-nek, ellenben nagyon jó játék!
vagy cod4et toljad az is nagyon fasza gáma. én most kezdem el újra maxonfullon.
mert megtehetem.
nv meg bekaphatja a azt! -
-
AMATŐR
őstag
válasz
DroneZ^ #17179 üzenetére
Itt a ph-n van egy srác, neki van logout-ja, ott tesztelte / volna / ezt a felállást is. CFX
Beszéltem vele telón, azt mondta, hogy a 3DMark on kívül semmi nem indult el. Ha minden alapon van / proci, ram stb/ akkor megy, de ha van a gépben valami húzva egyszerűen lefagy.
Így felejtős! -
TTomax
félisten
válasz
DroneZ^ #17179 üzenetére
Semennyi... a gyengébb karibol lesz a CF
(#17177) Acor
Megmondom öszintén,nem tudom mert még soha nem hasznaltam azt a programot,és ugy látom nem is fogom mert nem adok érte pénzt,,,tudom egyszer le lehet futtatni free,de az meg nekem kevés a hangoláshoz.(#17181) rammstein88
Ne hidj az overdrive-nak attol még lehet instabil,hogy passed... GPU-Z-vel nézd meg,habár a höfokot a CCC korrektul irja... -
sas1980
tag
válasz
DroneZ^ #15293 üzenetére
Én nem onnan hallom hanem a proci környékéről, de hát ki tudja?
Nagyon-nagyon halk nem foglalkozom vele.A tápom most vettem, ha beszart mérges leszek!!!
Razermazer: Én úgy jártam amikor beszereltem a 4850-et, hogy sípolt mint állat valami úgy, hogy a fejem megfájdult. Lekapcsoltam a ventiket, procit kivettem minden (kb 3x pasztáztam újra), a hajamat téptem. Aztán a haver benyögte, hogy a lapomon van egy plusz csati aljzat ami akkor kell, ha több kari van a gépben, azon keresztül lehet extra kakót adni a 2 vga nak. Na én kipróbáltam és adtam azon keresztül is áramot a lapnak és lőn elmúlt a sípolás!!!!
Gondolom leírom hátha segít.Produkció:mondjuk itt: [link]
-
Razermazer
őstag
-
Pubszon
veterán
válasz
DroneZ^ #14901 üzenetére
Hogy-hogy kilóg? A ház hátulján? Tudnál mutatni egy képet beszelrelt állapotban?
Ha izzasztani akarod a vga-t, akkor csináld a cod4-ben úgy, hogy mindent minimumra teszel és az FPS korlátot megemeled 999-re.
Ez jobban izzasztja mint a Crysis, és majdnem úgy mint a GPU Caps viewer. -
Pubszon
veterán
válasz
DroneZ^ #14874 üzenetére
Hurrá!!!
Ilyen hűtőm van nekem is jelenleg a 8800GT-n és tényleg nagyon durva hűtésben.
Utánna jártam eddig mindenhol, de nem találtam infót sehol hogy ha ráraknám a 4850/70-es karikra, elférne e a hőcső a ház hátsó lemezétől.
Ezért nem akartam lecserélni a VGA-t, de lehet mostmár beujjítok egy 70-esre és nem lessz problémám a hővel.Amugy a hőcső milyen távolságra van a ház hátsó lemezétől?
-
-
Skizz
addikt
válasz
DroneZ^ #14765 üzenetére
Én Thermaltake BGA2-őt használok. Ez réz, ilyet tettem a fetekre, meg az egyik mem. chipre is, arra, amelyikre belóg az egyik hípájp (S1). A gyári alu onnan mindig leesett, miután felraktam az S1-et.
De létezik ebből BGA1-es is, az alu, némileg olcsóbb. Pcgearon keresgélj szerintem. -
BalintUG
tag
válasz
DroneZ^ #14673 üzenetére
Én nekem S1 van amit kaptam 8at felraktam ramokra de nem jók
mert az egyik útba van a hőcsöveknek szal azt leszedtem. Nekem úgy néz ki, hogy van 7db S1 ramsündisznóm
meg 3db Zalman Sünike amik laposabbak 1 db a ramra amin a nagy S1 sün nemn fért el és a táp mögé a vrm re a 2x4 vrm ícre 1-1 zalman sündisznó került. megjegyezném az a dologg hogy vrm melegszik egy nagy baromság mert semmi de semmi meleget nem csinál digit őmérővel mértem csupsazoon és szobahőmérséklet fölö9tt kicsivel
27 fokos volt ami nevetséges. De azért tegyél rá biztos ami biztos. Az pedig hogy hol jutsz ramsünhöz hát igen... Nem tudom miért olyan ritkda pedig szükség van rájuk. de veszel egy nagyot és feldarabolod az s megoldás.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- Spórolós topik
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motoros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged