- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
BalintUG
tag
válasz
Nikitan #13984 üzenetére
6800Gt-ről olyan sztorit mesélek nektek és én majdnem behalttam rajta. A fővárosban van egy számítógépes üzléet nem reklámozom de egy ZÖLD alien fej a JELE
na OTT HA MEGNÉZED AZ nVIDIA TERMÉKEKET ÉSZRELEHET VENNI MÉG A 6800gt-T DE NEM AKÁRMILYEN ÁRON ÁM HUHÚÚÚÚ akciós 60.000 Magyar forintért már a tide lehet
Caps ért bocs úgy maradt
Igen most megnéztem a honlapjukat és még mindig tart az AKCIÓ szóval dobjátok ki a Radeont és tipli bevásárolni
-
TTomax
félisten
válasz
Nikitan #12657 üzenetére
Start menü-Vezérlőpult-Programok és szolgáltatások-Ati catalyst install manager-dupla klikk-alul next-uninstall manager pontozd be,next-uac után okézd le az abalakot,persze mindent zárj be ha lehet-ati catalyst eltávolítás ablak egyénit pipáld be,következő-itt csak a 150M-ás catalyst control centert pipáld ki,akkor csak azt törli..innentől meg szerintem, menni fog... egy restart mindenképpen kelleni fog...
-
TTomax
félisten
válasz
Nikitan #12642 üzenetére
Nézd csak, itt értelemszerűen az alsó linkről szedd le a drivert az jó neked...
A catalyst AI-nak három állása van...Standard,Advenced,és persze ha kipipálod a bal felső négyzetet akkor kapcsolod ki...elvileg ezt akárhova kapcsolod akkor se nagyon szabadna drasztikusan lassulnia...nem túl meleg a kártyád? -
válasz
Nikitan #12639 üzenetére
Jó kérdés... ilyennel még nem találkoztam. Az AI miatt nem indul valami... :S Fura.
Kiegészítve TTomax kérdéseit:
A 64 bites Vistára gyanakodnék első körben. 64 bites driver van fent? rendesen települt? A nem megfelelő teljesítmény mit jelent? Lassú, csúnya, hibás a kép? -
TTomax
félisten
válasz
Nikitan #12639 üzenetére
Elárulhatnád a kártyád típusát is
A 8.6-ra hotfixet raktál?
a 8.7-es Catalystet használd...
a Race Driver Grid,és Colin Dirt codemasters termék,nagyon érzékeny GPU feszre..húztad a kártya órajelét?Ugye khmmm rendszergazdaként indítod a játékokat Vista alatt???Mert én is 64bites Vistat használok de nekem a GRID pl nagyon szépen megy.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged